ANNONS

275. På ett eller annat sätt

/

Liws äventyr

,

Hur mycket jag än gillar långa lite mer ”planerade” äventyr så finns det något lockande med lite kortare och intensivare äventyr också. Där man mer ger allt på en gång så att säga. Ungefär som då vi planerade att ha sex i en gympasal med Mr Utvald som gästspelare. Det skulle ju då ha varit ett intensivt möte på bara några timmar. Nu slutade det ju med ett hett möte på tu man hand bara Love och jag då Mr Utvald lämnade återbud.

Bekantskap skapar möjligheter

Känner jag bara extrapersonen ganska bra kan detta med kort och hett möte vara riktigt sexigt. Under rätt omständigheter och om ramarna känns bra. Det är ju som att att tillföra en ökad spänning till något som blivit mer bekant. Känns ungefär lika sexigt som det är ocharmigt om jag inte kände den extra inblandade. 

Från långkörare till kortkörare

Nu har vi ju träffat Henrik hela fem gånger. Fyra fyrkantsträffar toppat med den senaste övernattningsupplevelsen som var nästan ett helt dygn ihop. Vilket gör att jag lockas av kontrasten det skulle vara att ha ett lite intensivare och kortare möte. Utan övernattning, och mer som ett inslag i vardagen. Det skulle  ju även göra det lättare med barnvakt som inte växer på träd i dessa tider. Vi har väl föreställt oss detta som någon slags mellanträff för att sedan under tidiga hösten ha en lite mer specialträff. Då har vi tankar på vissa fantasier vi vill skulle vilja förverkliga. Men det får jag återkomma till när det blir aktuellt.

Några fantasier på menyn

Inför denna lite kortare träff har jag också lite fantasier jag är nyfiken på att uppleva. Den ena fantasin som lockar mig är att testa en DVP. Dvs en vaginal DP (dubbelpenetration). Vet inte riktigt vad jag förväntar mig av det men då jag inte egentligen är något större fan av analsex borde ju en DVP passa mig ännu bättre. Och då gillade jag ju verkligen en vanlig DP. Och det leder in på nästa fantasi jag vill testa vilket är en omvänd DP. Kanske framförallt också med fantasin att Henrik är där bak och Love samtidigt pillar mig till g-punktsorgasm vaginalt. Att få komma under samlag gör jag ju inte speciellt ofta. Och absolut inte tillsammans med en extraperson inblandad. Så denna fantasi är något som lockat mig mer och mer ju mer jag tänkt på det.

Ingen snabbis trots allt

Även om jag pratar om en kortare och intensivare träff så är det ju knappast någon snabbis det kommer handla om. Inte heller någon 2-timmars-träff utan kanske snarare 4-5 timmar. Vi vill ju gärna hinna med några omgångar i alla fall. Exakt dag det blir har vi inte bestämt än. Men det ligger runt knuten. Ska egentligen bara komma fram till vart vi ska vara. Det är något att se fram emot i alla fall. För oss alla. 😉

Nästa inlägg:
Knopp framför snopp

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00