ANNONS

273. Ansikte vs kropp

/

Liws tankar

,

Nu kommer jag bli lite ytlig i detta inlägg. Jag kommer nämligen prata om utseende. I och med vårt inträde i den sexuella äventyrsvärlden har jag och Love diskuterat både kroppar och utseende, vad vi dras till och vad som är viktigast för oss hos en extra person i sängen. När det kommer till kropp och utseende.

Annan önskelista på sexpartner

När man ska träffa den rätta och den stora kärleken kan man lätt ha en hel lista på krav och vara ganska kräsen. Vilket såklart inte är speciellt konstigt då det är någon man ska leva med, kanske t o m livet ut. Men i swingersvärlden då? Där man mest bara ska ligga eller i vart fall inte har några som helst planer på att gifta sig. Då är det rimligtvis inte bara Love och jag som har en helt annan önskelista på motparten än i jakten på den rätta/rätte.

Jag och Love tänker olika

Jag och min man skiljer oss lite i vad vi tittar på och uppskattar mest hos en potentiell gästspelande sexpartner. För Love är kroppen viktigast på en kvinna. Medan det för mig är viktigast med ansiktet på mannen. På senare år har jag i och för sig börjat tända på långa män så pass att det numera mer eller mindre är ett önskemål om så inte ett måste att de är hyfsat långa. Men de kan vara smala, småmulliga eller muskulösa. Det spelar mig inte så stor roll. Och ja de kan kanske vara 1,70 också…om de har ett ansikte som jag attraheras av.

Ansiktet är viktigt för mig

Nu menar jag inte att de måste se ”fotomodell-snygga” ut. Utan de behöver ha något som jag gillar i deras ansikte. Detta har gjort att Love och jag, i våra raggningsprocesser, fått be manliga personer skicka ansiktsbilder ganska tidigt. Vilket ju såklart är känsligt och kan tyckas ytligt. Men samtidigt skulle det vara en dealbreaker om det visar sig att jag inte attraheras av ansiktet. Och låter vi det gå för lång tid innan vi får se en ansiktsbild så är ju risken att vi har slösat bort både vår och motpartens tid och energi i onödan.

Långa män är lite extra sexigt

Sen kan jag bli lite förvånad över mig själv att jag blivit så ”inne på” långa män. Det är inte så att jag alltid varit det. Jag har haft förhållande med män på 1,70 och aldrig reflekterat att de skulle vara för korta. Det är ju inte heller så att jag är speciellt lång själv. Men jag har väl känt att jag med en extraperson kan få ha denna ”fetisch” på långa män.

Kroppen viktig för Love

Love tycker inte ansiktet spelar lika stor roll på en extrakvinna. Men kroppen är desto viktigare. Och hon behöver verkligen inte ha perfekt kropp men hans kriterium är framförallt att hon inte ska vara större än honom. Eller vara typen som klär sig i ett tält. Han vill se kroppen. Det går han igång på.

Rätt blick kan göra mig kåt

För mig betyder en blick från min sexpartner mycket för min inre kåthet, lika mycket när jag nu har äventyrssex som när jag sökte stora kärleken. Och att jag älskar kyssar gör kanske att det blir lite extra fokus på ansiktet från min sida.

En glimt av Liw

Jag är ju dock själv noga med att inte visa mitt ansikte på bild i första taget. Men jag är förvånad och glad över hur många män som ändå vågar skicka bilder på sina ansikten. Min kropp däremot är för mig mindre känslig att visa upp och så har det alltid varit. Med tanke på det så har jag faktiskt precis lagt in en ny glimt av mig på ”Glimtar av Liw”. I en av mina kroppsstrumpor. 😉

Vad är viktigast för dig?

Det skulle vara intressant att höra hur ni andra tänker kring utseende. Om ni leker med tanken på att ta in en extra person i ert sexliv. Ingen livskamrat, utan för att ha häftigt sex med. Hur viktigt är kroppen kontra ansiktet för dig? Vad är din ”fetisch” vad gäller utseende? Vad går du extra igång på hos en partner rent utseendemässigt?

Svara gärna på nedanstående Google-enkät. Helt anonymt förstås.

Nästa inlägg:
De bästa vibratorerna – Vad de gör och hur de funkar

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.9
18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00