ANNONS

272. Hångelpartners vs Sexpartners

/

Liws tankar

,

När jag svarade på en kommentar på min blogg för en tid sedan skrev jag i något sammanhang att jag hade kysst uppåt 100 personer. Detta fick mig att börja fundera över varför den siffran är så himla mycket större än antalet sexpartners jag haft. Jag har haft sex med knappt 20 st.

Två olika Liw

Varför har jag då kysst och hånglat med så många i jämförelse med antalet sexpartners? Jag älskar ju verkligen att hångla, det stämmer. Men antalet hångel i jämförelse med själva sexpartners beror inte bara på detta faktum. Som jag nämnt tidigare har jag alltid känt att det funnits två sidor av mig. Den ”präktiga flickan” och den ”vilda snärtan”. Jag har nog alltid varit ganska sexuell och fysisk och kompromissen mellan mina båda sidor, för att båda delar av mig skulle må bra, ja det blev ett vilt hånglande.

Listade mina hångel

Jag hittade häromdagen en handskriven lista från när jag var ca 18 år. Där stod namnen på vilka jag hade kysst respektive haft sex med. Listan innehöll över 30 kyssar/hångel och 3 sexpartners. Jag hade även skrivit ned hur jag upplevde varje hångel. Ni vet hångel är ju inte bara en kyss alltid. 😉

Alltid älskat att hångla

Jag hade ju mina bekymmer kring sex i yngre år. Ja mer eller mindre i 10 år. Framförallt vad gäller orgasmmomentet, och då var hånglandet det jag kände mig trygg med. Det som jag verkligen visste att jag kunde njuta av. Kring detta moment fanns inga demoner utan här kunde jag släppa den vilda sidan av mig helt fri. Och leva ut. Hett hångel var därför bland det mest upphetsande jag visste. Och det var också skönast att bara hålla det till hångel för då behöll jag full kåthet hela tiden. Sen har jag älskat flirtandet och ”fångandet” också, vilket ju lite tillhör hångelpaketet.

Utan hopp för framtiden

Och under en perioden tryckte jag faktiskt undan sex och undvek det ofta. Vilket såklart inte kändes bra. Men jag kunde då slippa de negativa känslorna som sex ofta framkallade. För att ni ska förstå hur konstigt jag tänkte kring orgasmer på den tiden så ska jag berätta ett exempel på hur jag kunde tänka. När ett av mina längre förhållanden tog slut i 25-årsåldern tänkte jag helt allvarligt att jaha hur fasiken ska jag kunna få någon annan att få mig att komma. Nu får jag leva utan orgasmer med en partner i resten av mitt liv. Och då ska tilläggas att jag bara kom med en vibrator tillsammans med exet.

Rädsla blev till fascination

Det jag gillar med min egen sexuella utveckling och resa är att jag har bytt ut min starka rädsla mot fascination när det kommer till orgasmer och jag har hittat känslan att jag duger precis som jag är i sängen. Tid i en njutbar situation är inte min fiende i sängen längre. Tid har blivit en gåva. Något väldigt njutbart. Och att jag och Love ofta har ett utdraget dejtingförlopp vid våra äventyr är nog p g a min igångsättning och trygghet kring flirtande och hånglande. Men det betyder definitivt inte att jag vill skippa sexet och skulle nöja mig med bara hångel. Nej nu har jag fått smak på orgasmer och vet hur jag kan få dom. Och först när jag blev trygg med detta kan jag njuta av hur härligt sex kan vara. Och det är en av de bättre sakerna med livet.

Nästa inlägg:
Ansikte vs kropp

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.


10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00