ANNONS
PersonuppgifterCookies

271. Tjejsex – Lite av en utmaning

/

Liws fantasier

,

I våras hörde amelia sig för om jag skulle vilja skriva ett par sexnoveller igen, till deras sommarnummer. Denna gång med önskemålet att åtminstone en av sexnovellerna skulle inkludera tjejsex.

Antog utmaningen

Jag antog såklart utmaningen. Men skulle jag verkligen kunna skriva hett om något som jag själv egentligen aldrig upplevt? De sexnoveller jag skrivit tidigare har ju i princip alla varit hämtade från mina egna fantasier och där känslor och lustkänslor kunnat återbeskrivas från egna upplevelser. Något som såklart underlättat skrivandet.

Inte mycket erfarenhet av tjejsex

När det gäller tjejsex och intimitet mellan kvinnor är ju mina erfarenheter ganska begränsade. Närmare bestämt till de två sista tillfällena med Moa under våra fyrkantsäventyr. Men visst har jag väl ändå fantiserat en del om hur det skulle vara att fullt ut få vara med en annan kvinna. Åtminstone sedan jag fick uppleva lite intimitet med Moa har en viss binyfikenhet väckts i mig.

Börjat fantisera lite om tjejer

Och även om jag fortfarande känner mig väldigt heterosexuell så har fler fantasier om tjejer dykt upp. Kanske också för att det är något som nu fått lite större verklighetskoppling. Och det gör ju alltid susen för fantasier. Det är ju lite mer kittlande med sånt som faktiskt skulle kunna hända IRL. Så även om jag inte har mycket erfarenhet av tjejsex, så fanns det lite att skriva kring temat märkte jag.

Blev riktigt hett även denna gång

Så till slut blev jag faktiskt riktigt nöjd med mina två sexnoveller som jag skickade in. De kändes minst lika heta som de jag tidigare skrivit för amelia. Den första av de två sexnovellerna finns med i det senaste numret av amelia som finns i butikerna nu. Men den ligger även publicerad på amelias hemsida. Del två kommer att vara med i nästa nummer av amelia. När den publiceras på nätet vet jag dock inte. 

De övriga sexnovellerna har publicerats på hemsidan så det får jag tro att den sista novellen också kommer att bli.

Nåt att se fram emot?

En liten kul grej är att sedan vi börjat öppna upp Hemligg.se har vi blivit flirtade med av en tjej. Vilket gjort att jag senaste dagarna har haft lite extra pirriga tankar kring detta ämne. Kanske kan det bli så att vi tar in en extra tjej för en FMF-trekant i framtiden. Om möjligheten finns och det skulle kännas bra så… 😉
Just nu är vi ju dock mitt i ett äventyr med Henrik. För det är inte över där än. Ny träff planeras i detta nu.

Nästa inlägg:
Hångelpartners vs Sexpartners

Läs också:27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00