ANNONS

269. Min övernattning med två män – Slutspelet

/

Liws äventyr

,

Då har vi kommit fram till tredje och avslutande delen av historien om övernattningen med vår extraman Henrik. När vi pausade historien sist så hade jag precis fått en härlig g-punktsorgasm med hjälp av Loves magiska fingrar samtidigt som jag hånglade med Henrik.

Tre i samma säng

Halvtimmen därefter blev det lite halvnaket ”chillhäng” som ni vid detta laget förstått att vi gillar. Att blanda sex med att bara chilla och äta lite snacks och annat gott. Finns det något bättre? Till slut frågar Henrik om vi ska ta och bädda sängarna vilket vi nappar på. Han berättar att han gärna vill dela säng, vilket det i princip blir då vi satt ihop tre 90-sängar intill varandra.

Bäddat och klart men inte klara

När det är bäddat och klart sätter vi oss ner på sängarna och efter bara ett ögonblick börjar jag hångla med min man och Henrik om vartannat. De är på varsin sida om mig och smeker av mig mitt linne samtidigt som vi kysser varandra. Jag vänder mig lite fram och tillbaka och är nu rejält kåt igen. Jag bestämmer mig för att sätta mig grensle över Henrik medan vi fortsatt hånglar. Jag trycker efter ett tag ner honom i sängen och börjar sakta rida honom.

Henrik kom till slut

Även denna ställning är skönare än vanligt. Kanske även detta beroende på Femcap-pessaren. Det är väldigt njutbart med Henrik inne i mig samtidigt som Love observerar. Vi jobbar upp en rejäl ånga och det är 90% orgasmskönt, men jag kommer inte. Jag märker samtidigt att Henrik stönar intensivt och snart hör jag orden ”jag kommer”. Jag ser hur han verkligen njuter och det gör mig vild. Jag tar beslutet att låta honom komma i mig då jag är i den säkraste av perioder samt att pessaren i mig nu verkar sitta som den ska.

Det är mycket njutbart för mig när han kommer. Det är första gången han kommer på flera sex-sessioner och det märks att det kom lite som en lättnad för honom. Vilket gör att han lever ut sin orgasm lite extra.

Två i mig efter varandra

Efteråt vänder jag mig till Love som ligger bredvid oss och jag börjar rida honom. Jag märker ganska snabbt att han också kommer att komma om vi fortsätter. Jag kan knappt beskriva den känslan av tillfredsställelse jag känner när nu även Love kommer i mig. Två män efter varandra, i mig. Och i ridande position som egentligen inte är favorit för någon av oss. Men hela situationen var härligare än jag någonsin kunnat föreställa mig. Efteråt får Love mig att komma igen med sina fingrar och allt känns grymt häftigt. Vi är nu alla tre nöjda och glada med dagen och färdiga för lite återhämtande sömn. Efter att ha duschat och tvättat av oss lägger vi oss trötta och nakna i de tre sängarna bredvid varandra. Med mig i mitten. Vi har först lite svårt att komma till ro, men ganska snart har vi somnat alla tre.

Vaknar och är kåt

Jag vaknar efter några timmar av att Love ligger och smeker mig lätt på kroppen. Om han gjorde det i sömnen eller inte vet jag inte men jag somnar i alla fall om igen. Så vaknar jag på nytt av att en till synes sovande Love ligger och pillar på mig framåt tidiga morgontimmarna. Nu känner jag dock att jag blir lite mer kåt av beröringen. Jag vänder så min bara rumpa mot Henrik medveten om vad jag gör…om han nu är vaken. Det visar sig ge effekt på en vaken Henrik som mycket riktigt närmar sig mig. Hans stånd känns läckert bakom mig. Vi känner på varandra en stund genom att jag trycker mig mot hans stånd och han mot mig.

Skeden

Jag vänder mitt huvud om och vi börjar kyssas. Han börjar sakta dra sin kuk mellan mina ben och letar sig närmare och närmare. Till slut hittar han öppningen och trycker sig mjukt in. Han tar min hand och för den till min klitoris som för att uppmana mig att ta på mig själv. Vi ligger där i sked och jag njuter av att han rör sig in och ut ur mig.

Love låtsas sova

Samtidigt ser jag hur Love småkisar med ögonen och låtsas sova trots att han är fullt medveten om att jag blir tagen av Henrik precis intill honom. Vi möter varandras blick lite kort vilket bekräftar att han gillar vad som händer. Just den här episoden lyfter Love som en av hans höjdpunkter under helgen.

Henrik torrkommer

När Love inte kan hålla sig längre närmar han sig mig och vi förenas i en lång och härlig kyss. Efter en stund vänder jag mig om igen och börjar suga av Henrik medan Love ömsom tar mig bakifrån och ömsom pillar mig till orgasm. Rätt som det är låter Henrik som att han kommer, men det kommer ingen sperma. Han berättar efteråt att han verkar ha torrkommit vilket han aldrig varit med om tidigare. Det var riktigt sexigt. Vi konstaterar att klockan bara är 05.30 och bestämmer att vi nog bör få lite sömn till.

Morgonförberedelser

När jag vaknar nästa gång är klockan runt 8.30 och killarna sover fortfarande gott. Så jag smyger upp på toaletten och tvättar av mig lite. Jag passar också på att spola mig där bak utifall det skulle bli läge för en DP igen. Det var ju en så härlig upplevelse och jag märker att jag fortsatt känner mig sugen på det.

Mysstund med min man

När jag kommer tillbaka och kryper ner i sängen märker jag att Love är vaken men inte Henrik.

Jag vänder min rumpa åt Love och efter lite gosande i skedpositionen så glider han in i mig. Vi ligger där och han tar mig bakifrån och jag njuter av stunden.

En omgång innan frukost

Efter kanske 5 minuter vaknar Henrik och närmar sig mig. Vi är nu mer pigga och blandar ridande ställning med min numera favorit med mina ben på männens axlar. Det är riktigt skönt. Till slut hamnar vi så att jag rider Henrik och jag visar med kroppsspråket att Love får ta mig där bak. Nu är det Loves tur att fumla med att få till en bra ställning. Jag får nu även mana på honom med mer glidmedel. Han ger upp efter en stund och vi kan konstatera att sängen inte var någon hit för DP bakifrån. Henrik tar mig istället bakifrån (vaginalt), medan jag suger av Love varvat med att han runkar sig själv. Till slut kommer Love stönande i min mun. Vi känner oss nu sugna på frukost. Jag är verkligen vrålhungrig.

Köksbordet efter frukost

Jag duschar och grabbarna dukar under tiden upp frukost ute i morgonsolen och allt är fridfullt. Vi vet alla att vi ännu inte är färdiga och att Henrik behöver åka runt kl 12 och efter frukosten är klockan bara efter 10. Henrik börjar i duschen och när han är färdig är det Loves tur. Det är som uppgjort för att jag och Henrik ska tjuvstarta en stund innan Love kommer på oss. Vi börjar hångla i köket efter att ha plockat undan. Han lyfter upp mig på köksbordet och börjar slicka mig samtidigt som han masserar min G-punkt. Jag njuter verkligen och kommer flera gånger. Så skönt att känna att jag inte behöver hålla igen mina fontänorgasmer, då jag vet att det tänder Henrik mycket. Extra mycket när han samtidigt slickar mig har jag förstått.

Glömmer bort klitoris

Jag har dock ingen ro att ta på mig själv och ge det lite längre tid och på så sätt få en längre orgasm. Mina G-punkts orgasmer är härligt intensiva, men bara hälften så långa som en orgasm där klitoris är med. Men jag glömmer mer eller mindre helt bort min klitoris denna helg. För det är ju så njutbart ändå, och jag var nog lite nervös och ivrig att bara få komma överhuvudtaget.

Soffan passar bättre

Love kommer ut ur duschen någon gång mitt i allt slickande och studerar oss. Jag utbyter ögonkontakt med min make och jag ser tydligt hans upphetsning. Sen går vi bort till soffan alla tre där skyddslakan nu är utplacerat. Jag har redan bestämt vad som ska ske. Jag uppmanar Love att lägga sig på rygg och jag för sedan hans kuk dit där jag vill ha den. Sedan tittar jag på Henrik som förstår. Han tar rikligt med glidmedel och för sakta in sin fulla längd i mig analt. Jag rör mig under DP:n och är den som styr. Det är riktigt skönt och läckert även denna gång. Betydligt bättre i soffan för alla parter kan vi konstatera. Sängen passade betydligt sämre av någon anledning.

Klimax till slut

Efter en stund börjar mina ben protestera lite och jag testar att mer eller mindre vara still och låter männen få köra på. Det visar sig också vara väldigt skönt. Efter kanske 5 minuter avbryter vi med en paus och chillar lite. Tills jag börjar suga av Henrik (som har varit och tvättat av sig). Nu får jag chansen att verkligen suga av honom med känsla och testa lite olika tekniker. Love varierar mellan att ta mig bakifrån med att massera g-punkten med sina fingrar inne i mig. Det blir mer och mer att jag runkar av Henrik och han söker min mun.

Där upplever jag en mäktig stund. Jag runkar och suger av Henrik medan Love varierar mellan att få mig att komma och stoppa in sin kuk i mig. Mitt i allt kysser jag och Henrik varandra. Sen märker jag att Henrik, som inte kommit fullt ut idag än trots en del sex, börjar närma sig klimax mer och mer. Till slut verkligen halvvrålar han ut sin orgasm och det är riktigt läckert. Jag hinner ta sista delen av satsen i munnen. Och nu är vi alla mer än nöjda. Puhh…

Förenas med min Love

När Henrik en timme senare har åkt går Love och jag på promenad, städar stugan och har mer ”relaxsex” där jag suger av/runkar honom med glidmedel tills han kommer. Han skrattar efteråt som han brukar göra när det är extra härligt och skönt. Jag vill nu klitoriskomma och Love får stimulera min G-punkt lite mindre intensivt, medan jag tar på mig själv. Det blir till slut ändå mer en G-punktsorgasm med touch av klitorisinblandning än tvärtom. Kanske inte så konstigt med all stimulering min G-punkt fått under senaste dygnet. Det var helt enkelt ingen klitorishelg, men ack så njutbart.

Sexhelgen är slut

När vi sedan gjort i ordning oss hade det redan gått 4 timmar sedan Henrik åkte. Ändå välbehövliga timmar för Love och mig. Vi sätter oss i bilen och återvänder hem mot vardagen, långt ifrån det vi just upplevt. På något sätt så har vi en mättnadskänsla som nästan gör oss helt matta. Diskussionerna går heta i bilen och vi kan konstatera att denna helg nästan var för bra för att vara sann. Men sann är den och jag kan också konstatera att i mig sitter en pessar som fortfarande sitter precis där den skulle…

Nästa inlägg:
Potensmedel för att hålla stången

Läs också:

  • Min övernattning med två män – Förspelet


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.36

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00