ANNONS

268. Stressigt inför insläpp på Hemligg.se

/

Liws levande

,

Nu vet jag att många av er hade önskat läsa fortsättningen på min berättelse om vår övernattning med Henrik. Men jag bryter istället in med lite aktuell information om vårt nya projekt Hemligg. Det har varit lite stressigt sista dagarna så jag har inte hunnit skriva färdigt del 3. Det har liksom kommit en massa emellan som tagit upp min och Loves tid. Vi har ju nämligen lovat att börja släppa in folk på Hemligg.se på fredag.

Insläppet på Hemligg

Nu på fredag den 10:e juli så har vi lovat att skicka ut 150 inbjudningar till särskilt utvalda som satt upp sig på väntelistan. För att sedan 2 veckor senare skicka ut inbjudningar till ytterligare 1500 särskilt utvalda från väntelistan. Och nu gäller det verkligen. Det är lite samma stress som när vi bjudit hem gäster till middag och vi försöker se till att allt är städat och färdigt innan gästerna kommer. Det kommer lösa sig, men det är stressigt. Framförallt för Love som håller i det mesta av utvecklingen av sajten. Men det spiller över även på mig som får göra mitt bästa för att avlasta honom och göra vad jag kan med blogg, barn och hushåll.

Het långläsning väntar till helgen

Så ni får ge er till tåls vad gäller slutet på min historia om övernattningen. Men ni kommer nog inte bli besvikna, hoppas jag. 😊 Man kan kanske tro att berättelsen nästan är slut, men det är faktiskt ganska mycket kvar att berätta. Och om jag nu inte delar upp den i ytterligare 2 delar så blir det en långläsning som heter duga till helgen. Förhoppningsvis så ska ni kunna få den på lördag.

Hoppas på Hemligg som mysigt tillhåll

Vad gäller Hemligg så ser det himla bra ut måste jag säga. Jag hoppas verkligen att det kan bli ett familjärt och mysigt tillhåll för alla oss som gillar sex, oavsett om man är intresserad av att träffa någon eller några IRL eller om man bara vill ha ett sexuellt andningshål att hänga på.

Rent funktionsmässigt är det snarlikt Facebook och det kan man väl tycka vad man vill om. Men det gör också att det borde vara ganska lätt att förstå hur det funkar.

Släpper inte in vilka som helst

För att se till att det är hög kvalité på profilerna så kommer vi att granska alla användare som skapas på sajten. Då slipper vi förhoppningsvis spamkonton, fejkkonton och andra oseriösa användare i hög utsträckning. Vi kommer också att ha ganska gott om funktioner och möjligheter som försvårar för de som vi missbruka sajten på olika sätt.

Hemligg kan kittla fantasier

Överhuvudtaget så tycker jag det ser väldigt trevligt ut. Och jag hoppas verkligen att många tjejer också ska våga sig på att vara med. Man behöver ju som sagt inte vara ute efter att träffa någon eller några på sajten. Men bara genom att vara med på sajten kan ju få fantasierna att bli lite mer verkliga. Och det brukar göra susen för sexlusten även om man aldrig skulle förverkliga fantasierna.

I väntan på avslutningen

Så i väntan på den avslutande delen av min heta historia så kan ni gå in på Hemligg.se och sätta upp er på väntelistan om ni inte redan gjort det. För nu är insläppet nära. Om inte annat kan ni också följa bloggen på Hemligg så kommer ni nog snart kunna se lite förhandstittar från Hemligg. Även om ni inte kommer med bland de första insläppta.

Nästa inlägg:
Min övernattning med två män – Slutspelet

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00