ANNONS
PersonuppgifterCookies

267. Min övernattning med två män – Samspelet

/

Liws äventyr

,

Detta är fortsättningen på min berättelse om min övernattning med två män. Första delen om förspelet beskrev en lite halvguppig start som pga mens kunde tagit ett slut med förskräckelse. Men när del 1 slutade fann jag mig själv med en kuk i varje hand som jag kunde ta för mig av som jag behagade. Jag var kåtare än nånsin och de inledande störande momenten var som bortblåsta. Och jag ska nu fortsätta precis där vi slutade.

Gäller att passa på

Kanske var jag lite svältfödd på sexuella äventyr. Det var ju längesedan sist och känslan av att vara i centrum mellan två härliga män var otroligt upphetsande. Jag ber nu Henrik att lägga sig ner på rygg i soffan. Ivrig att få testa en DP. Något jag senaste månaden varit lite nervös för. Jag hade dock de senaste dagarna känt att jag nu verkligen ville testa en DP och nu hade jag chansen. Kanske hade jag en undermedveten tanke att det var bäst att passa på redan nu utifall det skulle bli några ytterligare missöden som i värsta fall skulle kunna göra att vi fick avbryta alltihop. Men just här och nu gav jag mig fullständigt hän åt kåtheten utan att tänka på om eller men.

Lite riskabelt i efterhand

Så utan att tänka sänker jag mig ner över Henriks härligt ståndaktiga kuk och låter honom tränga in i mig. Vi befinner oss nu i en beige soffa. Inte helt genomtänkt med tanke på vad som hände när min Femcap-pessar lossnade tidigare och med tanke på att vi inte var helt säkra på om vi hade lyckats sätta den rätt den här gången heller. Men dessa tankar kom först senare. Nu var jag så inne i vad som skulle hända att jag bara körde på i all härlig upphetsning.

Min första DP

Love förstår direkt vad jag vill ska hända. Så utan närmare uppmaning från mig ställer han sig sig bakom mig i soffan och börjar förbereda mig där bak med ett finger och ganska mycket glidmedel. Sen känner jag hur han drar sitt väl insmorda ollon mellan mina skinkor. Själv vill jag nu inget hellre än att han ska tränga in. Så jag lutar mig framåt över Henrik och stannar upp varpå Love lägger lite tryck med sitt ollon mot det förbjudna hålet. Sakta men säkert tränger han in mig samtidigt som Henrik är inne i mig vaginalt. Det är första gången på mer än 10 år som min man får ta mig analt. Det gör inte ont på något sätt, utan känns väldigt skönt direkt och centrumkänslan gör det extra intensivt där mitt emellan dessa båda läckra män.

Får Love att komma

Jag börjar sedan röra mig i det tempo jag vill ha och killarna spelar med i mitt tempo. Jag känner mig väldigt omhuldad och det är tydligt berusande. Efter inte så länge, mitt i denna nya häftiga och härliga upplevelse märker jag att Love är nära. Vilket han snart bekräftar med orden ”Jag kommer” och låter släppa satsen med hela kuken omsluten av mitt bakre hål. Love, som aldrig annars kommer snabbt, kom nu på bara några minuter. Vi sjunker ihop alla tre och skrattar efter Love kommit. Första spänningen har släppt. Och pessaren, ja den sitter fortfarande på plats. Det snurrar fortsatt berusande i mitt huvud. Jag har nu testat en DP. Vill jag göra detta igen? Jag konstaterar ett rungande ja på den frågan i mitt inre. Känslan av att bli tagen i en DP motsvarade faktiskt mina förväntningar, eller kanske snarare förhoppningar, som mitt fantiserande byggt upp.

Paus med kvällsdopp och hångelpromenad

Nu blev det en naturlig paus och snacksen och godiset åkte fram.

Efter en stund föreslår Henrik en promenad ner till sjön för ett kvällsdopp. Vi snackar på allihop och jag inser att vi verkligen har en härlig kemi på tre. Nere vid sjön börjar jag och Henrik spontant att hångla och efter en stund övergår jag hungrigt till att kyssa Love. Det är så förbjudet läckert att vara på hångelpromenad med två män. Badplatsen vid sjön har vi för oss själva och en efter en springer vi ut på bryggan och slänger oss i vattnet helt nakna. Efter dagens aktiviteter och sommarvärme är det otroligt svalkande och skönt och det är härligt att simma omkring och känna vattnet virvla runt alla delar av ens kropp.

Så börjar vi igen

Väl hemma i stugan fortsätter vi hänga och snacka om allt mellan himmel och jord. Jag passar på att gå in mot vårt sovrum där vi lagt ut våra skyddslakan över sängarna till skillnad från den beigea soffan.  Den svalkande AC:n blåser i rummet och behåller min kropp sval. Henrik kommer in i rummet och lägger sig bredvid mig och tar några godisbitar. Vi tittar lite studerande på varandra och efter lite ögonflirt närmar han sig för en kyss. Det är tydligt att han känner sig avslappnad och bekväm med att ta för sig. Henrik söker sig nu ned mot min nedre region och börjar slicka mig. Jag känner mig så pass bekväm med att min Femcap-pessar nu sitter ordentligt på plats att jag kan njuta fullt ut. För är det något jag lärt mig är det att när koppen väl sitter rätt så sitter den. Jag märker hur mycket han gillar att slicka mig och hur mycket han vill att jag ska komma och spruta i hans mun. Detta vet jag ju sedan tidigare att Henrik gillar.

Henrik får sitt lystmäte tillfredsställt

Vi roterar med mig först på rygg och sedan jag på alla fyra med honom under mig i en 69:a. Han har några fingrar inne i mig samtidigt som han slickar. Jag känner att jag kommer att komma om han fortsätter och det är ju en väldigt underbar känsla när orgasmen kommer. Jag känner hur det sprutar lite grand i samband med att jag kommer, till Henriks stora förtjusning. Henrik lägger sig nu på mig och glider sakta men bestämt in i mig. Jag böjer upp benen och lägger dem på hans axlar och känner hur skön denna position är med min Femcap inne. Den förhöjer sexet även denna gång. Det är riktigt riktigt skönt. Efter en stund tar jag ner benen och har dem böjda över mig medan Henrik håller i ena benet och tar mig på klitoris med andra handen. Även denna ställning är grymt skön.

Min andra DP

I ögonvrån ser jag nu Love stå med upphetsad blick och fullt ståndi dörröppningen. Jag ber att han ska lägga sig på sängen. Medan Henrik drar sig tillbaka lite gränslar jag Love istället och låter honom tränga in. Sedan väntar jag på Henrik som jag via ögonkontakt låter förstå att jag vill att han nu tar mig analt. Han skiner upp och gör sig redo. När han först tränger in gör det lite ont och jag får be honom ta mer glidmedel. Han öser på mer glidmedel och nu gör det inte alls ont. De sammanstrålar från två olika håll, i mig, och det är otroligt mäktigt. Väldigt skönt, om än inte direkt orgasmskönt. Stundtals håller Henrik mina armar bakom kroppen och det får mig att känna mig extra sexig. Jag märker dock efter en stund att Henrik får böka med ställningen då det verkar vara svårare att få till DP-ställningen bakifrån i sängen än det var i soffan. Så vi avbryter efter en stund och Henrik springer och tvättar av sig. Detta är något vi betonat inför träffen är viktigt efter anala aktiviteter.

Flashback från tidigare äventyr

Väl tillbaka börjar Henrik kyssa mig. Han kysser bra med inlevelse och han gör härliga rörelser med sin tunga. Love letar samtidigt upp min G-punkt med sina fingrar och börjar massera den, som han numera är expert på. Jag får en deja-vu-känsla från det jag i efterhand fantiserar mest om från våra äventyr med Mr Utvald. Inom några minuter har jag kommit och sprutat flera gånger medan jag samtidigt kysser Henrik. Och det är såå ljuvligt…

Fortsättning följer…

Nästa inlägg:
Stressigt inför insläpp på Hemligg.se

Läs också:32

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00