ANNONS
PersonuppgifterCookies

266. Min övernattning med två män – Förspelet

/

Liws äventyr

,

Så var vår trekantsträff med övernattning äntligen här. Corona till trots och hela två år sedan vi testade en trekant första gången. Det kändes dock tryggt då extramannen var Henrik som vi redan umgåtts intimt med under våra fyrkantsäventyr. Men ändå var spänningen hög inför vad vi hade planerat.

Enda helgen som passade

Datumet vi valt att lägga träffen på råkade vara farligt nära min mens, vilket ur preventivskyddsperspektiv ju var perfekt. Även om vi nu skulle kunna använda pessaren Femcap, så kändes det extra bra att vara i en väldigt säker period nu när vi inte testat koppen så mycket. Det var inte helt lätt att pricka in ett datum då Henrik har sina barn varannan vecka vilket skulle matchas med när det passar med min menscykel och när vi själva kunde lösa barnvakt. Detta var den enda helgen vi kunde om det skulle bli en träff i början av sommaren. Någon liten baktanke kring att försöka hinna med ytterligare en träff innan sommaren är slut fanns ju också.

Flytta fram mensen lite, tack

Just det här att det fanns risk att mensen skulle kunna bli ett störande moment oroade mig lite. Men så snappade Love upp någonstans att jag kunde ta och skjuta fram mensen några dagar genom att ta ”skjut-upp-mensen-piller”. Det skulle vara ganska okomplicerat och ofarligt och används tydligen av många som t ex idrottar för att slippa mens just vid tävlingstillfällen. Och möjligheten att kunna försäkra mig om att mensen skulle hålla sig borta vid vår trekantsträff avgjorde saken. Pillren var receptbelagda, men gick att få utskrivna lätt genom bara ett samtal med en app-doktor. Så jag började stoppa i mig pillren 4-5 dagar innan träffen och allt var frid och fröjd.

Panik kvällen innan

Ja allt var frid och fröjd fram tills kvällen innan träffen, vid nästan midnatt. När jag skulle dra ut mina knipkulor, som jag frekvent använt nu inför träffen, så kom det lite blod.

Precis som det brukar kunna vara så smög mensen igång två dagar innan den på fullo skulle börja. Med andra ord så hade inte skjuta-upp-mensen-pillren fungerat!! Skit! Vad gör jag!? Halvpanik. Efter en stund sansar jag mig och tänker att det brukar bara vara lite grann första dagarna innan det sätter igång. Jag kunde ju använda Femcap, som jag i princip ändå tänkt använda bara för att det var extra skönt med denna på. Då borde ju allt vara frid och fröjd ändå och så lyckades jag lugna ner mig.

Ordning på torpet

Så var dagen här och jag var rejält pirrig. Vår gameplan var ju att vi skulle landa själva först i stugan. Där skulle vi göra oss i ordning och se över stället lite och se var/om vi kunde sova på tre. Vi kom ganska snart fram till att ett av rummen var perfekt för att få in tre 90-sängar i bredd. Vi möblerade om lite och fixade så Henrik antingen kunde sova med oss eller om han av någon anledning skulle ha ångrat sig kunde sova i en säng i rummet bredvid. På plats fanns också en portabel AC, vilket var väldigt skönt. Inget vi tänkt på men att ha sex på tre i 30 graders värme hade nog varit i svettigaste laget. För som ni vet så bjöd ju helgen som var på högsommarvärme.

Uppklädd för att bli avklädd

Jag hade inför helgen köpt in en läcker, stilren och sexig klänning som gick till knäna och bara hade tunna axelband. Om ni hade koll på mig på Twitter, Facebook eller Instagram i helgen så har ni redan sett den. 😉 Under denna klänning bar jag inga underkläder. Jag kände mig uppklädd, men inte överklädd. Vi hann också slappna av och sitta och småprata lite Love och jag innan Henrik dök upp. Love mötte upp honom vid bilen och sedan var det min tur att få en kram och se en vältränad man som efter skilsmässan kommit i betydligt bättre form än tidigare. Här stod en riktig läckerbit. 😉

Så börjar det

Medan Love gick ut och förberedde grillen så fick Henrik och jag en pratstund för oss själva i köket. Vi blandar allvarligt och lättsamt snack med mer och mer flirtiga blickar. När en blick mellan Henrik och mig blir aningen lång närmar vi oss varandra och förenas i en het kyss. De uttalade förutsättningarna för träffen var ju att jag skulle vara lika mycket Henriks som Loves. Något Love tydligt påtalat för Henrik inför träffen för att han verkligen skulle våga ta för sig. Och det verkade ju gått hem. För han vågade absolut ta för sig.

Upplyft på diskbänken

Rätt som det är lyfter han upp mig på diskbänken och vi kysser varandra intensivt. Klänningen har nu åkt upp och blottlagt mitt kön. Och snart försvinner hans huvud ner mellan mina ben och han börjar slicka mig. Ett litet oväntat, men uppskattat drag. Efter att ha njutit av detta i någon minut drar jag upp honom för ytterligare en kyss och sedan återgår vi till att förbereda maten. Love hade kommit in i köket någon gång under hånglandet på diskbänken och såg nöjd ut och gav mig en uppskattande kåt blick.

Allt klart

När maten var klar någon timme senare hade vi alla tre snackat om både skilsmässan och uppdaterat oss om våra respektive liv. Vi satte oss för att äta och fortsatte att snacka och dricka lite vin. Jag hade innan middagen förberett mig med både Femcap och med att spola mig där bak, vilket är en förutsättning för att jag ska känna mig trygg med analsex. Och spolningen hade faktiskt gått riktigt bra. Så där var ytterligare ett orosmoment borta.

En härlig start

Vi går nu in mot vardagsrummet alla tre och efter lite chillsnack går Love iväg på toaletten. Jag och Henrik närmar oss varandra och börjar passionerat att kyssas.

Han lyfter upp mig och håller mig i luften samtidigt som han klär av mig. Sedan tar han tag om sin kuk och drar ollonet över och mellan mina fuktiga blygdläppar för att sedan tränga in. Hur han lyckas med allt är mig förundrat och jag kan konstatera att träningen har gett resultat. Just att bli upplyft och påsatt är ju en av mina favoriter bland sexställningar. Efter en härlig akrobatisk och hångelfylld ridtur med benen om Henriks midja släpper han ner mig. Därefter vänder jag mig om med rumpan mot Henrik och han är inte sen med att ta tillfället i akt att sätta på mig bakifrån. Efter en stund med sköna drag för han mig bort mot Love som står och tar på sig själv en bit bort. Jag börjar hungrigt suga av min käre make medan Henrik fortsätter att ta mig bakifrån, samtidigt som han håller ett bestämt men sexigt tag om mitt hår. Detta gillar jag. Vilken härlig start hinner jag tänka.

Så händer det som inte får hända

Men rätt som det är avbryter Henrik och går med raska steg mot toaletten. Först fattar jag ingenting tills det går upp för mig att det kan vara koppen (pessaren) som lossnat. Jag känner mellan benen och där är BLOD. Jag halvdör där och då av pinsamma känslor och när Henrik tvättat av sig och sagt några lugnande ord stormar jag in på toaletten och drar ut koppen. Jag tvättar av mig och Love kommer. Han får hjälpa mig att sätta dit pessaren igen, trots att man ju inte ska sätta in den när man redan är upphetsad. Allt sker lite i slow motion och jag undrar bekymrat hur allt ska fortgå. Love får den på plats igen, men kan inte skilja på om han lyckats bättre denna gång jämfört med innan.

Och jag som innan träffen inte lyckades få den på plats på egen hand vågar inte experimentera med detta nu. När vi är färdiga går vi ut till Henrik som verkligen bedyrar att det inte gör något. Det lugnar ner mig då det känns äkta. Jag berättar att koppen måste sitta inne i en halvtimme, innan vi börjar igen och att vi hoppas på bättre tur denna gång.

Mitt i en fantasi

Vi småsnackar sen i max 10 minuter om ens det innan vi är på varandra igen. Jag har helt plötsligt en kuk i varje hand som jag ömsom suger på och ömsom runkar av. Jag kommer på mig själv att jag nu faktiskt kör dubbelt med mun och händer vilket är lite av en fantasi som jag haft.  Något vi aldrig riktigt gjorde med Mr Utvald. Själva situationen gör mig nu rejält kåt och jag känner att nu kan vad som helst hända. Jag är i mitt esse och känner mig som en sexgudinna. Inget kan stoppa oss nu…

Fortsättning följer…

Nästa inlägg:
Min övernattning med två män – Samspelet

Läs också:27

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00