ANNONS
PersonuppgifterCookies

265. Träningsmotivation av våra äventyr

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Nu i helgen som var så hade vi ju ett nytt äventyr. Vår återträff med Henrik. En helt underbar och omtumlande helg, men som också innehöll några gupp på vägen. Kanske var det vårt häftigaste äventyr hittills, som jag såklart kommer att berätta allt om. Men ni får ge er till tåls lite grand. Det var otroligt mycket intryck och upplevelser på en och samma gång som jag behöver smälta lite. Och inte minst så tar det ett tag innan jag kunnat skriva ner allt. Det blir nog så att jag får dela upp det i 3 delar.

En hetare Henrik

Det jag kan berätta är att Henrik hade en liten ”tappa-hakan-effekt” på mig när vi sågs i lördags. Henrik var nu riktigt förändrad och snygg i kroppen. Han hade också en snyggare klädstil och såg allmänt het ut när han kom. Det var tydligt att han nu efter skilsmässan sett till att börja träna ordentligt och klä sig bättre. Allt för att förbättra sina förutsättningar för att ge sig ut på marknaden igen.

Fått motivation att ”fitta-till-sig”

Jag ser det på andra också som skiljer sig. När de nu är tillgängliga på marknaden igen vill de ju göra det bästa av sin kropp och sitt utseende. När man däremot är i ett förhållande är det ju lätt att tappa motivation för att träna och klä upp sig. Man har ju sitt på det torra redan. Just den där motivationen för att ”fitta-till-sig” är inte alltid så lätt att hitta. Men något som jag har insett är att våra äventyr just har den effekten. De ger mig motivation att ”fitta-till-mig” och ta fram mitt bästa jag.

Vårt swingande motiverar oss

Nu har vi ju under flera års tid säsongsbetonat hållit igång något sorts swingande. Under vintrarna har vi gått lite mer i ide och tyckt att detta varit ganska skönt. Jag

har efter denna tid insett att det gör något med träningsmotivationen att blanda in fler i sexlivet. Inför våra träffar, vilken av dem som helst, har jag legat i extra mycket med vanlig träning och inte minst med knipträning. Ja som aldrig förr. Man vill helt enkelt se så bra ut som möjligt inför ett möte med en ny person.

Ett recept för motivation utan skilsmässa

Så det går alldeles utmärkt att utan en skilsmässa få motivation för att göra det bästa av sin kropp och sitt utseende också. Om man nu har det bra tillsammans vill säga. Då kan man ta in en extra krydda, som i en eller flera nya älskare. Som i vårt fall med extramän eller ett annat likasinnat par.

Få som inser den positiva bieffekten

Under våra ”viloperioder” så har jag försökt hålla i min träning. Jag har alltid tränat, så den vanliga träningen håller jag väl i ganska okej. Men inte alls som inför och under våra äventyr. Och knipandet är bara en bråkdel så intensiv under viloperioderna. Det är i och för sig lite skönt att denna variationen finns. Men det är bara att konstatera att vårt swingande gör att både jag och Love motiveras till att snygga till oss. Troligtvis är det inte bara vi utan det är något som gäller även andra som liksom vi ger sig ut på äventyr i swingersvärlden ibland. Men jag tror det är få som tänker på den positiva bieffekten av det hela.

Nästa inlägg:
Min övernattning med två män – Förspelet

Läs också:4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00