ANNONS

264. Swing – En inblick i swingersvärlden

/

Liws fantasier

,

För ett tag sedan visade Love mig ett avsnitt av en realityserie från Playboy TV som heter Swing. Den går ut på att ett utvalt ”vanligt” par som är nyfikna på att ha sex på flera blir inbjudna till ”The Swing House” som är typ ett ”Playboy mansion”. Här väntar det ett gäng mer eller mindre rutinerade swingers, kanske totalt 7-8 välkomnande par. De försöker alla få detta nybörjarpar att känna sig så bekväma som möjligt.

Swing-avsnitt kan få oss på humör

Ibland sitter jag och Love bara och pillar på varandra och tittar på detta för att det är spännande och intressant. Ja, pilla på varandra utan att ha sex som baktanke. Men det är heller inte ovanligt att vi sätter på ett Swing-avsnitt när vi vill ha sex men inte riktigt orkar ändå. Ibland så får det oss att komma i humör för sex.

Ofta fokus på tjejsex

I början var det hur spännande som helst, att bara titta på detta förbjudna och annorlunda program. Men ju mer vi har sett på det så brukar vi bläddra fram till något nybörjarpar vi tycker ser bra ut eller känner igen oss lite mer i. 9 gånger av 10 är paret ute efter att ha någon typ av tjejsex. Då detta inte är min största igångsättning har det ibland kunnat störa mig lite att detta är så på tapeten hela tiden.  Hittills har vi bara hittat ett avsnitt med ett par där deras önskan var en MFM-trekant.

Swing house är inget för oss irl

Detta upplägg som är i Swing house skulle inte riktigt vara vår grej i verkligheten, även om vi har lekt med tanken. Kanske lite av samma anledning varför jag är lite skeptisk till swingersklubbar. Det är inte helt ovanligt att nybörjarparet i Swing känner in under kvällen vilka de trivs extra bra med och sedan väljer ut bara ett annat par som de känner mest för.

Och så går de fyra iväg och fortsätter ha sex bara på fyra. Och det är väl så vi skulle ha gjort. Men i de flesta fall så samlas alla paren i ”The red room” som avslutning. Och där har de sex lite huller om buller. I de första säsongerna var det mer av det sistnämnda. De sista säsongerna har mer varit att man väljer ut några känns det som.

Paren nästan alltid fina mot varandra

Bara en gång har vi sett ett par börja bråka. Och det berodde på att mannen inte fick upp den och frun ville fortsätta ändå och gick in själv och fortsatte. Alla nya par har nästan alltid regeln att ha sex i samma rum. Paren som är mer vana swingers är väldigt fina och kära i sina relationer och det märks att de gör detta tillsammans som par.

Vill inte behöva ragga

Jag kan verkligen gilla och känna igen känslan av gemenskap i att vara öppen för att ha sex på flera. Det är eggande och ger en trygghet. Men samtidigt blir det lite negativt ”tillbaka till singel-ragga-livet” om man nu skulle gjort detta IRL och då tappar jag lite trygghet. Även om jag älskar flirtande och raggande så skulle det bli lite för mycket ”att välja och att bli vald” om nu detta skulle vara verklighet. Jag vill i en sådan situationen inte behöva ragga eller bli raggad på. Jag vill kunna känna mig trygg med att vi redan har ”en dejt” och att vi bestämt redan innan vilka vi ska vara med.

Hur hittade dom alla paren?

Sen är ju detta en TV-show och hur läckra seriens förspelslekar än är så är det lite för mycket showkänsla för mig. Och jag hade definitivt inte kunnat ställa upp i TV som ett av paren.

Man undrar ju hur de har lyckats hitta alla dessa paren som vill ställa upp och bli filmade för en TV-serie som denna. Kanske blev det till slut för svårt att hitta nya par till TV-serien för nu verkar den vara nedlagd. De körde 5 säsonger mellan 2011-2015. Men kul att se på det, det är det.

Blir du nyfiken på att se Swing?

Vill ni se lite utdrag från ett avsnitt så kan ni kolla på det här klippet från Youtube nedan. Då får ni nog en ganska bra bild av vad det är för program. Och vill ni sen se ett helt avsnitt så är det bara att Googla på ”Swing playboy” så lär ni hitta några olika avsnitt lite här och där.

Det här innehållet kan inte visas på grund av dina cookie-val. Du behöver ändra dina inställningar för att se det.

Nästa inlägg:
Träningsmotivation av våra äventyr

Läs också:15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00