ANNONS
PersonuppgifterCookies

263. Pessar passar perfekt

/

Liws levande

,

Liws tester

,

UnderLiw

,

I vintras tog jag ju beslutet att sluta med p-piller. Och sedan dess har vi faktiskt inte använt något preventivmedel förutom säkra perioder och sprut utanför. Nu har vi dock börjat testa om pessar kan vara ett alternativ. Närmare bestämt pessaren Femcap.

Säkra perioder och skott utanför

Vi har känt oss ganska säkra på säkra perioder och att Love skjuter utanför när det finns risk för graviditet. Jag har ju ganska bra koll på min ägglossning och har också gjort ägglossningstest för att verkligen kunna veta när ägglossningen varit. I princip ska det ju vara helt säkert från 3 dagar efter säkerställd ägglossning till mensen kommer. Men resten av månaden skulle det ju vara bra att kunna känna sig säker också.

Kondom är inget alternativ

Visst skulle vi kunna ha kondom, men det är trots allt ett störande moment och Love är inte speciellt förtjust i det. Vi har ju inte heller använt kondom vid våra äventyrsträffar på flera, med parentes för vår första träff med Mr Utvald. Och den gången blev det ju också lite krångel med just detta. Jag har istället tagit minipiller och så har alla inblandade testat sig för de vanligaste könssjukdomarna innan, enkelt via nätet. Men så fick jag nog av biverkningarna från pillren som blivit värre sista månaderna och då bestämde jag mig för att sluta med minipiller.

Femcap – pessar som lät bra

Under våren har vi testat pessaren Femcap. Jag har tidigare aldrig använt Femcap eller någon annan pessar, men det lät ju ändå ganska bra och smidigt om man ska tro det vi kunde läsa om det på nätet. Så vi beställde hem en Femcap och testade ganska omgående vid två tillfällen. Att valet föll på Femcap berodde främst på att den verkade sitta på plats bättre och att den skulle kunna sitta inne lite längre (48h). Och pessar som skydd verkade också fritt från biverkningar.

Pessar blev ingen succé

Det blev dock ingen succé. Vid det första tillfället var jag redan upphetsad när vi fick för oss att sätta in den. Jag tyckte det var svårt att känna in själv hur den skulle sitta så det blev att Love fick göra det. Mina fingrar räckte liksom inte till. Den andra gången satte vi den på plats precis innan vi skulle ha sex. Ingen av gångerna satt den ordentligt utan lossnade förr eller senare under akten.

Pessaren fick en ny chans

Något skeptiska ville vi ändå ge det en chans till, några månader senare. Vi hade ju faktiskt inte följt anvisningarna när vi satte in den. Enligt dem så skulle man dels inte sätta in den när man var upphetsad och dels skulle man låta den sitta inne i en halvtimme innan man körde igång. Så när vi nu gav den en chans till så såg vi till att verkligen göra rätt.

Och nu satt den!

När vi denna gång kommit igång kände jag redan vid samlagets start att det kändes skönare än vanligt. När min man började ta på min G-punkt med mig i ryggliggande kände jag att det var betydligt starkare än det brukar vara. Jag brukar inte kunna komma lika lätt av g-punktstimulering i ryggliggande som stående på alla fyra, men nu kom jag snabbare än någonsin. Vi snurrade ändå runt och testade den vanliga varianten på alla fyra också och den fungerade den också. Men jag märkte att jag ville tillbaka på rygg. Där gav både samlaget och G-punktstryckandet en tydligt skönare känsla än vanligtvis. Jag kom sedan 4-5 gånger och den sista gången är bland den starkaste orgasmen jag fått. Efteråt hände det som faktiskt aldrig hänt tidigare. Jag började gråta av njutning/glädje/överraskning. Och pessaren satt nu ordentligt på plats hela tiden.

Pessar vid nya äventyret

Så nu är planen att använda pessaren vid vår ”ménage à trois” med Henrik samtidigt som jag är i en säker period. När är träffen med Henrik då undrar ni? Den är nu till helgen som kommer. Så på lördag kväll kan ni ägna mig en tanke. Då har jag fullt upp…😉

Nästa inlägg:
Swing – En inblick i swingersvärlden

Läs också:16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00