ANNONS
PersonuppgifterCookies

261. Ménage à trois planeras

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Den senaste veckan har jag fått ungefär samma fråga ställd till mig från flera olika läsare. Detta med anledning av att jag berättat om vår kommande trekant med Henrik där vi bland annat planerar att testa en dp. Frågan är hur detaljerat vi skriver med Henrik och om det finns en risk att man planerar sönder saker genom att diskutera det för detaljerat.

Mindre risk med vår ”game plan”

Jag ser att det finns en risk med att planera för detaljerat. Samtidigt gillar vi verkligen att ha en ”game plan” att hålla oss till under våra träffar. Själva planerandet ger ju också bränsle till upphetsningen inför träffarna. Men våra game plans handlar ändå om en ganska grov planering. Att skriva för detaljerat är inte vår melodi. Det är ju så väldigt lätt att bli besviken när allt inte blir som man tänkt sig. Och för mycket bestämda detaljer, ja desto lättare är det ju att det blir ”fel”.

Liten ”detaljplan” kring vår dp

Men vi måste ju ändå beröra vissa detaljer för att kunna komma fram till en bra game plan. Och nu inför den här träffen så är det några saker som vi behövt ta upp med Henrik. En grej som vi ville höra hans reaktion kring var ju DP och vaginal dp. Detta var nog bra att vi tog upp för just vaginal DP var han först lite tveksam till, men skrev sedan att det var helt okej. Ibland kan det ju vara så att man behöver vänja sig vid tanken på något först. För er som inte har klart för er vad vaginal dp är så handlar det om två kukar i samma fitta. Samtidigt. ”Vanlig DP” är ju en fram och en bak samtidigt. Och just när det gäller vanlig DP så har vi sagt att när det sker så kommer det vara Love som får ta mig där bak först.

Ställning har vi inte bestämt men jag tänker att jag rider Henrik med Love bakom mig. Mer detaljerat än så har vi inte planerat det. Det får ske när vi känner att det blir läge för det.

Att sova ihop är ingen självklarhet

En annan sak var ju att fråga om han ville sova ihop. Att han skulle sova över var det inte tal om annat, men att sova tillsammans alla tre i samma säng med mig i mitten tillhör ju inte det vanligaste. Och skulle han känt sig obekväm med det så hade det ju inte varit konstigt. Men det nappade han faktiskt på direkt.

Längtar efter träffen

Sen har vi ju diskuterat vilka tider vi vill ha honom där. Och att vi vill äta ihop på kvällen och även dela frukost. I övrigt handlar vårt skrivande mer om kåta inviter och hur vi längtar efter träffen. Några bildskick har det också blivit. 😅

Nästa inlägg:
Sexarbetare – ett känsligt ämne

Läs också:23

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00