ANNONS
PersonuppgifterCookies

260. Dubbelmacka på gång

/

Liws äventyr

,

Liws fantasier

,

Har förstått att många av er är nyfikna på vad som händer i kulisserna med Henrik. Jag har ju inte berättat mycket mer än att vi återupptagit kontakten med Henrik. Mannen i det par som vi träffade vid ett flertal tillfällen för fyrkant förra året. Nu är det istället trekant som är i sikte. Och jodå vi närmar oss nu en träff med Henrik om allt går enligt plan. Vad är då våran gameplan denna gång?

Självklart med gameplan

Det känns ju som att det är svårt att toppa de fantastiska upplevelser vi haft tidigare både tillsammans med Mr Utvald och Moa och Henrik. Men vår vana trogen så har vi tänkt ut en gameplan som i tanken är minst lika het som de tidigare äventyren. Och som vanligt sker träffen på bortaplan.

Hittat perfekta stället

Vi har nu precis hyrt ett hus som ligger ett stenkast från en liten strand med brygga. Det ligger enskilt med skog omkring och inga direkta grannar och vi kan checka in utan att träffa uthyrarna. Vi får bara en kod till ett nyckelskåp där vi ska kunna hämta ut nycklarna. Vi har spanat runt ganska länge på Airbnb innan vi till slut hittade detta ställe. Just nu i dessa Coronatider så känns en egen stuga optimalt. Hotell var egentligen aldrig aktuellt. Att hänga tillsammans två män och en kvinna offentligt känns inte lika naturligt som på fyra och även om det förbjudna kan egga känner jag för en mer privat miljö. Och den här stugan känns perfekt. Ofta är det gäststugor på någon annans tomt som hyrs ut. Men det funkar ju inte riktigt för oss med tanke på våra aktiviteter. Det är ju inget vi vill skylta med direkt. 😉

Har fantasier att förverkliga

Jag har egentligen vetat ända sedan Henrik hörde av sig, vilka två saker på min fantasilista som jag skulle vilja testa på och bocka av. För båda dessa fantasier är det nästan en förutsättning att vi känner extramannen ganska väl. Kanske speciellt den ena fantasin.

En natt med två män

Den första fantasin på listan som jag vill bocka av är att övernatta och sova tillsammans med två män. Jag vill ligga naken med en man på var sida om mig. Tanken är då att vi träffas redan tidig eftermiddag och sedan umgås till lunchtid dagen efter. Och under denna tid är jag Henriks lika mycket som Loves. Detta är något som Love varit med och poängterat för Henrik för att han verkligen ska känna att han ska våga ta för sig. Detta är en jätteförbjuden fantasi. Och vad innebär den? Jag vet inte riktigt men tanken eggar mig. Sen vill jag också se till att ha 2-3 timmar själv med Love efteråt innan vi ska åka hem igen. Det är viktig två-tid.

Dubbelmacka lockar

Den andra fantasin som jag är lockad av att förverkliga och som jag nu har förutsättningarna för att göra är en DP. Dvs att bli penetrerad både fram och bak samtidigt. En dubbelmacka helt enkelt. Även detta känns ju tryggast att göra med två män man känner och haft sex med tidigare.

Finns orosmoln?

Jag har funderat lite på om det förflutna kommer störa oss. Om vår historia kommer ta över och att vi fastnar vid det som vi upplevt ihop tidigare snarare än det vi nu ska uppleva på tre. Vi tre har ju faktiskt testat att vara tre förut, när vi hade sommarsex på deras sommarställe. Och det var ju ganska svårstartat och lite halvtaffligt, men ganska förståeligt då vi egentligen hade en pågående fyrkant.

Kan det motsvara förväntningarna?

Det är inte annat än att man undrar om dessa två stora fantasier kommer att bli hiss eller diss. Kan det verkligen motsvara de förväntningar som ens fantasier av det har byggt. Jag tror dock faktiskt det bli riktigt lyckat.

Att döma av vårt skrivande om det hela är det riktigt hett. Så uppladdningen finns verkligen där. Men det är ännu några veckor bort…

Nästa inlägg:
Ménage à trois planeras

Läs också:31

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00