ANNONS

259. Onanerade när läsare kom

/

Liws fantasier

,

Jag skrev ju för ett tag sedan om att jag kunde fantisera om mina läsare. Nu så kan jag erkänna att jag faktiskt dragit det ett litet steg längre. Jag har onanerat samtidigt som jag bokstavligen sett en läsare framför mig.

Läsarkontakt som växte

Under en tid så skrev jag regelbundet med en ”läsare” på mitt Sharesome-konto. Sharesome är stället där jag inhämtar mycket visuell inspiration för mina fantasier och delar med mig av heta bilder och klipp som jag inte kan dela här på bloggen. Det har blivit ett bra alternativ till Tumblr som jag använde tidigare. Hur som helst så började det med att han skickade mig videoklipp i samband med min uppmaning till mina läsare att hjälpa mig hitta bra porrklipp. Han fortsatte med detta även efter att utmaningen var slut. Och jag gick lite igång på att han gick igång på att hitta saker som jag tände på.

Var inte för på eller krävande

Han var heller inte för på eller krävande, utan höll ganska strikt konversationen till heta klipp i kanske 3-4 månader. Först nu på slutet började vi komma in lite mer på vilka vi är och hur vi fantiserar osv. Det kändes väldigt förbjudet eftersom jag som Liw inte skriver med någon extraman i vanliga fall. Mer än i kortare ordalag som svar på frågor. Eller jag hade inte gjort så här tidigare i alla fall. Och jag ska tillägga att jag inte gjorde detta bakom ryggen på min man Love. Utan han kunde hela tiden följa vår konversation.

Jag frågade efter dickpic

Det hela drogs mer och mer åt det intima hållet och helt plötsligt fick jag ett ryck en dag och frågade honom om en dickpic. Ja ni vet ju att jag tidigare berättat att jag väldigt sällan får dickpics skickade till mig.

Vilket kan tyckas konstigt när man hör om andra som inte alls är intresserade av det som verkar få mängder av dom. I vilket fall så gillar jag att få fråga den jag vill ha det av. Men detta var ju bara om han ville och gick igång på det, utan att kräva något i gengäld.

Blev överraskad

Denna okända läsare skickade i alla fall bilder på sig själv och överraskade mig med en liten videosnutt på när han kom. Den var överraskande sexig. Lite mer ljud och det hade varit en 10:a. Att bli överraskad med en video när jag frågade om en bild var ju ett plus. Och att det var på när han kom. Jag har ju en kanske lite smått onormal fascination av orgasmer. Så när jag nästa gång fick tillfälle och lust att onanera så plockade jag fram hans film. Sen berättade jag om det för Love, som fick en kåt blick av mitt erkännande.

Rann sen ut i sanden

Efter detta så rann det dock ut i sanden lite. Kanske hade vi nått dit vi kunde med tanke på att han visste att jag var Liw. Jag kom inte på fler steg att ta så då blev det inte lika spännande. Men videon finns kvar och jag kan titta på den ibland. Så tack Mr ”you know who you are” för denna överraskning. Det hade varit roligt att ha kunnat gett dig lite mer tillbaka.

Kåtheten tillbaka inför kommande träff

Som ni hör så har kåtheten kommit tillbaka i nästan full blom. Kanske är det årstiden, men till stor del har det nog också att göra med att Henrik ju nu dragit in som en återuppväckt hingst från de döda. Och vi har just nu en trekonversation som är riktigt het och spännande. Jag funderar för närvarande ganska mycket över den kommande träffen. Det finns ju helt klart några fantasier kvar att bocka av. Men det får jag berätta mer om i nästa inlägg…

Nästa inlägg:Dubbelmacka på gång

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00