ANNONS

258. Vinnande sexiga outfit avslöjas

/

Liws levande

,

Liws porrgömma

,

För några veckor sedan bad jag er hjälpa mig välja en ny snygg outfit i en omröstning. Det vinnande bidraget skulle jag sedan inhandla och ge er en glimt av. Nu var det så att jag och Love också hade en deal. Om det skulle visa sig att vi båda röstade på samma och den inte skulle vara vinnaren så skulle jag köpa även denna.

Kvinnor tyckte en sak och männen en annan

Men först till hur ni röstat. Om kvinnorna fått välja skulle chemisen vinna överlägset. Mer än hälften (50,4%) av alla kvinnor röstade på chemisen. Med minidressen som god tvåa med 27 %. Om männen fått välja skulle minidressen vunnit på 30% tätt följd av chemisen (27%) och bustiern (26%).

Och vinnaren blev…

Så som ni förstår kom kroppsstrumpan sist. (ca 14%) Det var jättelänge väldigt jämnt mellan minidressen och chemisen där den förstnämnda ledde med någon ynka procent. Men sakta men säkert gick chemisen om och blev till slut vinnaren. Den vann med 33,4% mot tvåan minidressen på 29,4%. Och om jag ska vara ärlig så är det bara kroppsstrumpa av dessa olika typer av outfits som jag testat tidigare. Vilket innebär att alla de andra tre alternativen är något jag skulle klä mig i för första gången. Så det kändes som en kul vinnare. Tack för alla svar!

Tårtdiagram över Liws omröstning om sexig outfit att köpa

Vinnaren höll inte måttet

När jag fått hem chemisen var jag som ett barn på julafton. Men väl på kunde jag snabbt konstatera precis det som brukar kunna vara mitt problem. Jag är för kort och har lite för små bröst för att den ska passa mig bra. Den var liksom för lång och såg jättekonstig ut. Men nu var ju dealen att jag skulle visa upp en bild på mig i den vinnande outfiten. Så för att göra det bästa av situationen så fick jag justera den lite när jag tog bilderna. Rent konkret så drog jag upp den lite så att det blev en vikt kant runt midjan. Men det ser nog hyfsat ut på bilderna. Tyvärr så trivdes jag inte alls bra i den då den inte passade mig. Så den fick gå i retur. Kanske passar den jättebra för de som är lite längre, men mig passade den inte. Känner mig inte helt bekväm med att visa upp en bild på mig i den. Men har jag lovat det så. 😛 

Liw i Chemise

Loves och min favorit

Vilken röstade då Love på, och vilken var min favorit? Och röstade vi på samma? Ja det gjorde vi, och det var inte chemisen….utan minidressen. Så därför köpte vi även in den. Om jag var småpirrig när jag packade upp chemisen var jag nervös när jag gjorde detsamma med minidressen. Tänk om det var samma med minidressen, att den inte skulle passa mig. Men det visade sig att minidressen, om något, snarare var för liten eller precis så tajt den ska vara. Ändå beställde jag både minidressen och chemisen i samma storlek (S/M). Och denna minidress trivdes jag mycket bättre i. Så den kommer säkert komma till användning lite då och då, även om det inte är något jag skulle kunna ha på vanlig fest. Men det kan ju hända att det blir något nytt äventyr. Eller så äventyrar väl Love och jag till det lite på tu man hand. 😉

Liw i minidressen

Nästa inlägg:
Onanerade när läsare kom

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00