ANNONS
PersonuppgifterCookies

256. Hotwifing – Hur kom vi in på det?

/

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Samliw

,

Love har ju tänkt starta en egen blogg, där han ska få dela med sig av hur han tänker och ser på saker som vi gör sexuellt. Jag längtar efter att få läsa detta, men då han just nu lägger sin själ och det mesta av sin tid på utvecklingen av Hemligg.se så har han inte haft tid att köra igång sin blogg.

Förklarar hur Hotwifing blev Loves grej

Så i väntan på Loves blogg tänkte jag bjuda er på lite läsning som åtminstone till stora delar berättar om hans perspektiv. I detta fall då det handlar om hans största sexuella igångsättning. Hotwifing, i vår tappning. Vilket också har kommit att bli en stor igångsättning för mig. För oinvigda läsare så beskriver Hotwifing själva fenomenet med att Love ser mig som en hotwife som jag berättat om tidigare.

Love blev bedragen

Det som Love uppgett som gnistan till detta och hur han kom att halka in på just Hotwifing är en otrohetshistoria från en tidigare relation. Min erfarenhet av otrohet är lika med noll. Jag har aldrig varit otrogen och heller inte blivit utsatt för otrohet. Men min man Love blev utsatt för otrohet i ett tidigare längre förhållande. Såklart var det knäckande när det hände och det tog ju i samband med upptäckten slut med tjejen. Han hade naivt levt i tron att det aldrig skulle kunna hända honom. Men när han var iväg och jobbade på annan ort i några månader så hade tjejen haft en älskare på regelbundna besök i deras lägenhet.

Otroheten gav Love fantasier

Men några månader efter uppbrottet kom han på sig själv att ha blandade känslor inför det som hänt. Han ville ju på inget sätt ta tillbaka sitt ex, förtroendet var borta och kärleken var död. Men han kom på sig själv att fantisera om exet med sin älskare, som ju hade haft sex där i sängen som han somnade i om kvällarna. Ilskan och besvikelsen över det som skett försvann allt mer och ersattes av upphetsning vid tanken på vad de hade gjort bakom ryggen på honom.

Vi klickade med en kille

Åren gick och han tänkte inte så mycket mer på detta. Love träffade mig och allt rullade på. Vi gav oss iväg på en längre resa i Sydostasien vårt första år ihop. Och där träffade vi på en kille som vi slog följe med i några dagar för lite dagsutflykter. Vi bodde på samma hostel och åt gemensam middag ihop om kvällarna. Det var något typ av kollektivt boende, där vi och ett gäng européer bodde. Vi funkade riktigt bra ihop vi tre och hade superkul ihop i några dagar. Vi hyrde cyklar ihop, åkte flotte på en flod ihop, gick på marknad, han lärde oss att pruta, vi käkade massa mat och klättrade i berg. Och det kändes inte alls konstigt att hänga på tre.

Gav mig tankar om trekant

Inget sexuellt hände, men det gav mig tankar på hur det skulle varit med en trekant. Något som jag då inte ville erkänna, varken för mig själv eller för Love. Och det var snarare i efterhand som dessa tankar dök upp hos mig. När jag sedan vi något tillfälle erkände detta för Love så startade det en lite gnista hos honom om att en trekant med mig och en annan man faktiskt inte var helt orealistiskt. Love hade ju också fått höra att jag hade varit med om en FMF-trekant en gång och det gjorde ju ännu mer att han kände att möjligheten fanns att jag skulle vilja busa till det lite ytterligare.

Gav Love vatten på sin kvarn

Dessa gnistor gjorde att hans fantasier om att se mig ha sex med en annan man växte. Tittade han på porr så fantiserade han om att det var mig han såg tillsammans med någon annan.

Det är ju lite så att fantasier blir bättre om de finns någon koppling till verkligheten och att det faktiskt skulle kunna hända. Och om inte jag hade nappat på hans fantasi så hade det ju aldrig utvecklats vidare.

Hotwifing tack vare otrohetsaffären

I grund och botten så är det alltså en otrohet som ligger bakom att vi nu har en gemensam igångsättning i hotwifing. Det betyder ju dock inte att Love har någon önskan om att bli bedragen. Det är viktigt att våra äventyr med hotwifing är ett gemensamt äventyr som vi båda styr över. Och jag skulle aldrig kunna tänka mig det på något annat sätt. Så både Love och jag ser positivt på denna otrohetshistoria då den faktiskt ledde till att vi träffades och därtill att vi upptäckte en läcker gemensam nämnare. Inget ont som inte har något gott med sig. 😉

Nästa inlägg:
Inget Liw utan min mamma

Läs också:16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00