ANNONS

253. Ett nytt äventyr knackar på dörren

/

Liws äventyr

,

Liws levande

,

Nu i helgen så plingade det till i både min och Loves telefon. Vi fick ett meddelande från Henrik (ni minns Moa och Henrik). För att göra en lång historia kort så undrade han om vi skulle kunna tänka oss att träffa bara honom framöver. Dvs så öppnade han upp för en trekant.

Oväntade möjligheter

Vår fyra-gemenskap med Moa och Henrik fick ett abrupt slut när de valde att separera i början på året. Det innebar är liten sorg för oss och vi har väl egentligen inte sett någon möjlighet att vi skulle fortsätta träffa bara någon av dom. Vi har i princip inte alls haft någon kontakt med någon av dom sedan separationsbeskedet. Och vi hade inte heller förväntat oss att någon av dom skulle höra av sig. Men nu gjorde Henrik det och det var trevligt. Och direkt så öppnades lite möjligheter upp som vi inte hade förväntat oss.

I väntan på Hemligg.se

Vi har ju gått i väntans tider på Hemligg.se och tänkt att vi förhoppningsvis skulle kunna träffa nya bekantskaper där som skulle kunna leda till nya äventyr. Det är nog också så att vi landat i att det ändå är en ny extraman som vi helst vill hitta. Men nu har ju Hemligg.se dragit ut lite på tiden, som det lätt blir med såna projekt. Så då dyker ju Henrik upp ganska lägligt kan man ju tycka. Det är dock inte helt oproblematiskt.

Kommer Henrik fungera i nya rollen?

Kanske kommer det kännas konstigt att träffa Henrik utan Moa. Fyrkant och trekant är ju två helt skilda saker. Att träffa ett par är ju fantastiskt kul och socialt givande. Framförallt tack vara den gemenskap som man kan ha och att det är ett lika givande och tagande mellan båda paren. Där har ju det sociala stor betydelse och det sexuella kanske inte är huvudsaken. Träffar

man en extra kille så kanske inte det sociala tar lika stort utrymme även om vi gillar den delen. Däremot så är ju det sexuella ofta hetare och i mångt och mycket sker saker och ting på parets eller kvinnans villkor. Vilket är mer uttalat när man söker en extraman. Men hur funkar det när man tar in en extraman som man redan varit med i en fyrkant där givandet och tagandet var på lika villkor. Det känns inte som att vi kommer att kunna ha lika stora krav eller önskemål på Henrik som vi skulle kunna ha på en helt ny extraman. Kommer Henrik fungera i den nya rollen?

Ett tryggt val

Samtidigt kanske detta kan bli som ett avslut på det som vi aldrig fick avsluta, eller bara början på något nytt kul. Så efter lite funderande och diskuterande så kände vi både att vi självklart skulle passa på att ta vara på detta tillfälle som erbjöds. Det känns ju såklart som ett väldigt tryggt val att kunna träffa en extraman som vi redan träffat intimt och känner ganska väl. Bara det öppnar ju upp en del möjligheter och fantasierna har nu börjat gå på högvarv.

Vet inte vart detta slutar

Vad detta slutar i vet vi ju såklart inte. Vi har inte heller kommit så långt att vi börjat diskutera när, var eller hur än. Men håll i hatten för nu nalkas det äventyr igen. Kommunikationen framöver kommer att vara väldigt viktig och att det känns bra att vara tre i samtalet. Vi skriver i ett trepartssamtal vilket känns upphetsande för mig. Även om jag kan skriva något till Henrik så kan Love se vad vi skriver. Det passar mig som ser försnacket som en stor del i att kåtheten sakta byggs upp inför en träff IRL.

Ni kan nog räkna med att jag kommer att återkomma med hur detta utvecklas allt eftersom. Spännande tider! 🙂

För övrigt så kan jag meddela att det är otroligt jämnt mellan två alternativ i min omröstning om vilken sexig outfit jag ska köpa. Så det är spännande där också. Tror jag kommer att stänga omröstningen på onsdag. Så fram tills dess kan ni vara med att påverka.

Nästa inlägg:Att välja vän efter skilsmässa

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

20

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00