ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

252. Hjälp mig välja ny sexig outfit

/

Liws levande

,

UnderLiw

,

Nu när våren är här börjar min kåthet så sakteligen växa, ungefär som när bäcken börjar rinna ned med lekfullhet på våren. Det känns i hela kroppen. Och för att boosta min sexuella energi och hjälpa vårkänslorna på traven så känner jag för att köpa in en sexig outfit.

Behöver er hjälp att välja sexig outfit

Men vad ska jag köpa? Jag har hittat några olika sexiga outfits som jag gillar. Men jag har svårt att välja. Så jag tänkte ta hjälp av er läsare. Ni får bestämma vilken av de 4 alternativen nedan som jag ska köpa. Som tack för hjälpen så lovar jag att lägga in lite nya glimtar av Liw med den nya outfiten.

Detta inlägg innehåller annonslänkar

Jag gör inte detta inlägget i samarbete med någon speciell sexbutik. Däremot så kommer länkarna till de sexiga outfits som jag visar upp att vara annonslänkar. Vilket innebär att om ni klickar på länken och skulle köpa något i den sexbutiken ni klickar er in på så kommer jag att tjäna några kronor på det. Bara så ni vet. Om inte annat så kan det ju bidra till själva inköpet av den sexiga outfiten. För den får jag betala helt ur egen ficka.

4 olika sexiga outfits att välja mellan

Nedan kommer jag alltså lista de 4 sexiga outfits som jag lockas av och ge en liten förklaring till varför jag gillar just dem. Ni får jättegärna tycka till i formuläret nedan, vilken ni tycker att jag ska köpa. Och vilken som ni tror skulle passa mig bäst. Det luriga med bilder på sexiga underkläder är att modellerna nästan alltid har stora bröst och är väldigt långa. Så det har hänt mer än en gång att det inte gör sig lika bra på mig som är kortare och har mindre bröst. Men men dessa som jag valt ut tror jag skulle kunna passa mig. Och som ni märker så trivs jag bäst i svart. Vill ni se fler bilder på kläderna så kan ni klicka in er på butiken genom att klicka på bilderna.

Den svarta minidressen

Svart minidress

Svart minidress – Mer info (Länk till återförsäljare)

Denna modell tycker jag är jättesexig. Det är kanske inget som man går med en hel dag under kläder utan mer något jag skulle ta på mig när jag vill vara sexig och sedan ha sex i. Materialet är snyggt. Och genomskinligt är hett.

Det svarta chemisesetet

Svart chemiseset

Svart chemiseset – Mer info (Länk till återförsäljare)

Denna känns sexig på ett lite mer klassigt och gammaldags sätt pga att den är korsettliknande. Lite förbjudet ”porrigt”. Även denna är nog lite svårare att ha under kläder. Men jag skulle känna mig läcker om jag fick överraska i denna.

Den svarta nätkroppsstrumpan

Svart kroppsstrumpa

Svart nätkroppsstrumpa – Mer info (Länk till återförsäljare)

Ni vet ju min och Loves fascination för kroppsstrumpor. Denna variant tycker jag är sexig och den skulle jag gärna ta på mig. Den visar ju hela kroppen på ett väldigt sexigt sätt. Det är liksom bara att hoppa upp på ett bord och bjuda in.

Bustiern med strumpehållare i Datex

Bustier med strumpebandshållare i Datex

Bustier med strumpebandshållare i Datex – Mer info (Länk till återförsäljare)

Lack och läder kanske ni inte tror är riktigt min grej. Och det har det väl ej varit tidigare heller. Men denna känns spännande och det skulle bli en ny upplevelse för mig. Och för Love. 😀

Nästa inlägg:
Ett nytt äventyr knackar på dörren

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.26

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00