ANNONS
PersonuppgifterCookies

251. Fästingar stör idyllen

/

Liws levande

,

Så var våren här på riktigt. Det härliga varma vårvädret förra veckan kom väldigt lägligt. Love och jag lyckades ta en halvdag ledigt tillsammans. Som vi försökte utnyttja på bästa sätt. Med sex utomhus!

Med sikte på vårt smultronställe

Vi satte oss i bilen och tog sikte på ett av våra smultronställen inte alltför långt hemifrån där vi brukar kunna vara helt själva. Efter bara en liten promenad från bilen var vi ute på vår udde vid vattnet. Jag hann tänka flera gånger vilket perfekt ställe för sex detta är med lagom höga buskage som kan dölja våra aktiviteter. Samtidigt som vi har fri utsikt över vattnet och kan hålla utkik på långt avstånd om någon närmar sig.

”Vår plats” är upptagen

Men precis när vi nästan var framme och skulle runda buskaget så ser jag ett par nakna mansben och tvärvänder. Jag hinner tänka att vi råkat störa ett par på en filt som vill ha lite egentid de med. Attans det var ”upptaget”. I dessa Coronatider så är det ju förstås fler som är lediga på dagarna och kan passa på att ha pick-nick i vårsolen. Love hann dock se lite mer och det var tydligen bara en ensam man som låg där och solade.

Vi hittar en glänta

Nåväl vi fick traska vidare på jakt efter ett annat ställe att lägga oss på. Strax norr om udden fanns ännu ett avskilt ställe med blommande törnrosträd/buskar. Vi rundade denna stora dunge, men det var idel täta buskar överallt. När vi precis rundat hela ”skogen” upptäckte jag en liten öppning till en glänta i den stora törnbuskaget. Det var inte stort men tillräckligt stort för att kunna breda ut filten på och till och med solens strålar kunde nå oss.

Love vill ha en flyktväg

Supermysig liten plats, tyckte jag.

Love var mer skeptisk. Han tycker om att ha en flyktväg eller åtminstone ligga på ett ställe där man lätt kan dra på sig lite kläder och se helt oskyldig ut ifall någon skulle komma förbi. I den här gläntan kände han inte att det var helt naturligt att ligga och sola. Å andra sidan så kändes det otroligt att någon skulle komma förbi och se oss här.

Som i Törnrosdalen

Jag gick i alla fall igång på denna undangömda oas. Den gjorde att jag kände mig barnsligt sprudlande och som om jag helt plötsligt befann mig i Törnrosdalen såsom jag minns den från Bröderna Lejonhjärta-filmen. Och Love var inte så svårövertalad. Så vi klättrade i alla fall in och bredde ut filten vi hade med oss. Sen klädde vi av oss helt nakna under lite småkyssande. Jag blev mer och mer lyrisk. Min man lade sig naken och slak på filten. Nästa gång jag tittade till hade han stånd. Jag vet ju att han älskar utomhussex så stället fick duga märkte jag.

Bakifrån är det bästa

Efter lite hångel hamnade vi en 69:a med mig överst. Solen värmde på våra nakna kroppar där på min utvalda plats. Jag hann mitt i kåtheten tänka att det varken fanns myror eller myggor så långt ögat nådde. Vi övergick till den härliga och praktiskt lämpade ”doggystyle” som vi båda gillar och som är perfekt när man är utomhus. Jag började nu pilla på mig själv samtidigt som Love tog mig bakifrån. Han pausade efter några sköna minuter och jag väntade med försmak på att han skulle börja pilla inne i mig. Efter en stund kom så en härlig orgasm jag ljudligt levde ut.

Love kommer snart

När Love åter började röra sig inne i mig fick jag en sådan där magisk stund.

Love som med härligt jämna tag tar mig bakifrån. Precis nyorgasmad, solen i ansiktet, känslan att Love kommer komma snart…och på denna idylliska plats. Det är nämligen något jag har lärt mig genom åren. Att känna av när han börjar närmar sig en orgasm. Kanske många som gör med sina respektive…

Idyllen börjar spricka

Men Love kom inte utan fortsatte att köra på lugnare. Jag lägger mig nu på rygg och manar honom att ge mig ännu en orgasm. Här någonstans börjar idyllen spricka. Men inte helt än. När Love trycker på inne i mig hör jag honom säga att han har en fästing på underarmen. Han slår bort den och jag kan tänka bort det då jag är så nära orgasm. Jag lever ut en halvkonstig men väldigt skön orgasm till.

Love står över

Sen säger Love att han avstår från att komma då han känner att han kan få en ilsken huvudvärk om han gör det. Och därför hade han tidigare valt att inte leva ut sin orgasm, som jag kände var på gång. Han får så ibland, att han kan få huvudvärk vid orgasm. Som tur var sker inte detta ofta. Han har dock numera lärt sig att i dessa stunder välja bort orgasmen. Så han skrattade och sa att han får ”edga”.

Rakt upp i Törnrosdalen

Sekunderna efter upptäcker vi en till fästing på filten, och en till. Och sen väldigt många. Shit! Är vi i något slags fästingbo. Det var inte små fästingar heller utan av en lite större modell såsom ni ser på bilden. Vi flög rakt upp båda två och insåg att den sköna, idylliska stunden var över. Jag hade en jättehärlig känsla blandat med en äcklad känsla för var vi befann oss. Vackert och mysigt som få ställen. Men invaderat med dessa små hemska kryp.

Jag älskar verkligen sex utomhus och gärna i skogen, men dessa kryp är ju hemska .

För övrigt så kan ni nu se en glimt av mig från ”Törnrosdalen” på sidan Glimtar av Liw. 😉

Nästa inlägg:
Hjälp mig välja ny sexig outfit

Läs också:12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00