ANNONS

249. Vilse i porrträsket

/

Liws hemligheter

,

Liws porrgömma

,

SingelLiw

,

Om vi går 15 år tillbaka i tiden hade jag nog en lite skev bild av män och sex och även kring porr har jag insett. Med åren har jag insett hur vilse jag var. Att jag nu känner att jag hittat rätt har jag mycket min man Love att tacka för. Han har fått mig att förändra min syn på män och sexualitet.

Halvbra till dålig porr var det jag såg

Jag vet inte om ni vet vad Peters påle var? Min erfarenhet av porr var länge denna typ av film. Peters påle var en filmserie med porrskådisen Peter North och anledningen till att jag tar det som exempel är för att jag hade en sån film på VHS. Fråga mig inte varifrån jag hade fått den, för det vet jag faktiskt inte. Love frågade mig faktiskt just detta inför det här inlägget. Men jag kunde verkligen inte komma ihåg. Vilket kanske är lite konstigt. Troligtvis så råkade jag väl få med den när jag flyttade ifrån min tidigare sambo. I vilket fall så var det den enda porrfilmen jag hade under en tid. Så därför blev det min referens.

Mina sexuella förebilder

Kortfattat om Peters Påle så var det identitetslösa kvinnor med silikonbröst (inget ont om silikonbröst i sig), som på ett för mig anpassat sätt gjorde det som männen ville ha. Att ha dessa kvinnor som sexuell förebild blev fel för mig. Jag kände mig nämligen inte alls som dem, överhuvudtaget. Det speglade sig i att det var så jag hade sex med mina dejter eller pojkvänner. Med fullt fokus på att tillfredsställa min partner och göra precis det han ville. Att jag skulle njuta kom i tredje eller fjärde hand. För efter hans njutning i första hand kom nämligen i andra hand att han skulle tro att jag njöt. För det insåg jag ändå att pojkvännen/dejten ville. Med vänner pratade jag inte heller så detaljerat och definitivt inte om de kvinnor jag såg ha sex. I kontrast till detta läste jag en massa romantiska böcker, där kvinnan alltid beskrevs komma väldigt lätt. Ja hur skulle jag veta bättre och ta för mig.

Så mycket bättre idag

Det sexet som min man och jag har är ju inte alls så. Amatörporr som jag ser på är ju inte heller så. Och jag vet inte om porrindustrin kanske förändrats lite eller om det bara är jag som lyft blicken. Men förr så skulle det nog vara så visuellt och okomplicerat som möjligt. Med resultatet att det inte var så verkligt. Idag känns det som att produktionerna är bättre tycker jag. För mig blev porrfilmsscenariorna förvirrande nog verklighet för det var det enda jag hade sett. Jag hade inte sett en kvinna komma tydligt på film förrän amatörklipp blev lätt tillgängliga på nätet för kanske 10 år sedan. Nu kryllar det ju av scener med detta när man söker. Vilket är underbart.

Fejkade orgasmer

I Peters påle-filmerna var upplägget att om tjejen inte kom under 30 sekunders slickning, eller under själva samlaget eller under analsex så kunde hon ju alltid fejka. Som om en fejkad orgasm skulle hetsa upp mer än en äkta bara för att den äkta inte kom under de tre ovanstående alternativen.

Fick mig att känna mig onormal

Själv kommer jag ju aldrig av bara vaginalt samlag utan  stimulering av G-punkt eller klitoris med hjälp av någon hand. Men i min värld gjorde ju de flesta andra kvinnor det, byggt på dessa filmer. Visst blev jag upphetsad av att se på dessa porrscener ändå, absolut. Men innerst inne fick de mig att känna mig väldigt onormal.

Hade varit hjälpt av bättre porr

Jag tycker ju inte att porr är dåligt. Absolut inte. Men jag hade definitivt varit hjälpt av att se bättre porr i 20-årsåldern. Och med bättre porr menar jag porr där kvinnans njutning och orgasm finns med. Där kyssar får utrymme tillsammans med skratt och känslor. Lite så som klippen på min lista över de 10 bästa porrscenerna enligt mitt tycke. Den gemensamma nämnaren i dessa är raka motsatsen till Peters påle. Jag vill se äkta passion och kåthet. Då är det riktigt hett.

Och tänk att det som var sist på min lista som 25-åring är det min man går igång på mest. För när jag är som mest kåt, som mest inne i sexet eller ju mer jag njuter desto bättre är det för honom. Självklart kan man ju tycka. Men ack så främmande det har varit för mig. Och nu när jag äntligen fattat detta då har jag istället släppt fram väldigt mycket som ni nog märkt. 😊 Och jag älskar det!

Nästa inlägg:
Om att vara första- eller andrahandsval

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.8

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00