ANNONS

248. En handfull orgasmer räddade dagen

/

Liws levande

,

I onsdags mådde jag som en drottning. Men först mådde jag skit. Jag hade en stark spänningshuvudvärk som hade byggts på under flera dagar. Under veckan verkade allt gå lite motströms. Och framförallt i onsdags var en dålig dag helt enkelt. Åtminstone till att börja med.

Plötsligt bloggstrul

Dels så har det ju som ni kanske märkt varit en del strul med bloggen. Plötsligt fick jag veta att det skulle bytas design och layout på min sida. Vilket har gjort att alla bilder på mina inlägg har försvunnit plus menyn med länkar till mina specialsidor som t ex Glimtar av Liw. Dessutom så funkar inte allt som det ska när jag ska skriva nya inlägg. Men det jobbas på att få detta att ska fungera. Så det kommer väl ordna sig hoppas jag. Men när förändringar kommer plötsligt eller saker strular som jag inte kan påverka kan det vara en anledning till obalans hos mig.

Behövde onanistund i duschen

Dessutom har det även varit mycket på mitt vanliga jobb. Och sedan har mina barn haft med sig en del kompisar nu sista veckan så det blev allmänt kaos i trädgården. Och Love har varit iväg några kvällar. Huvudvärken byggdes på mer och mer. När Love väl kom hem i onsdags bara bestämde jag mig. Jag ska ta en onanistund i duschen. Jag ska komma 5 gånger, som jag gjorde förr i tiden. Så får vi se vad det gör med min huvudvärk. Ibland kan ju orgasmer göra underverk. Det var säkert 3-4 veckor sedan jag onanerande. Galet vad tiden kan gå snabbt ibland.

Första orgasmen utan en tanke

Jag började med min Satisfyer och fram till första orgasmen tänkte jag inte på någonting förutom vad skönt det var. Det var jag och min jakt på orgasm. Efter 5 min hade jag kommit. Och det var ju underbart att få komma. Sen testade jag wanden, men bytte ganska snabbt tillbaka till Satisfyern igen. Nu när första spänningen släppt började min fantasi ta fart och sticka iväg och det blev, konstigt nog, en trekant mellan mig, Love och Henrik. Det var hett. 😉

Fantasier om Seth Rogen!?

Sen mitt i allt fantiserade jag om Seth Rogen. Ja du läste rätt. Jag hade tidigare under kvällen börjat se filmen Long Shot med Seth Rogen och Charlize Theron. En ganska bra film. Charlize är riktigt sexig i den filmen. Kanske får lov att säga att hon nog är min kvinnosmak. Hon är ju bra mycket sexigare än Seth Rogen. Men i den här filmen så var han lite het. Och i min fantasi så blev det väldigt hett. Och så kom jag skönt en andra gång.

Batteriet började ta slut

Orgasm nr 3 fortsatte i samma anda som de två första, rakt på klitoris med Satisfyern. Och nu när jag kom släppte huvudvärken för tredje gången direkt efter orgasmen för att sedan sakta komma tillbaka igen. Nu började batteriet i Satisfyern också bli slöare. Men jag hade ju bestämt mig för 5 orgasmer så skam den som ger sig.

Ännu mer Seth Rogen!?

Jag testade då åter med wanden, men återgick ganska fort för fjärde gången till Satisfyern. Nu var det skönast att placera den bredvid klitoris och den ändrade placeringen gjorde det extra skönt och intensivt. Jag satt fortsatt upp och spände hela kroppen i nästa orgasm. Mina tankar svävade åter iväg till denna gång på Seth och mig. Jag red honom så han kom. Men när jag nu kom för fjärde gången så kom värsta spränghuvudvärken. Det kanske inte var så bra det här ändå började jag tänka.

Målet uppnått och dagen räddad

Nu sänkte jag dock mina axlar och lade mig ner och förberedde mig för en avslappnad final som förhoppningsvis skulle ta bort min huvudvärk. Jag fick påminna mig om hela tiden att slappna av. Att komma och vara helt avslappnad är inte så lätt och kanske blir det inte riktigt lika skönt men det gick. Jag klarade mina 5 gånger..och huvudvärken var faktiskt nästan helt borta. Sen gick jag ut och la mig i soffan och bad Love klia mina fötter. Orgasmer och att bli kliad på mina fötter är de två saker som får mig mest avslappnad. Vi pratade lite förenande under tiden. Efter en stund kunde jag konstatera att min huvudvärk var helt borta. Och en dålig dag kändes nu som en ganska bra dag. Och det var underbart att kroppsligt kunna ta tag i mina problem även om alla faktorer runt mig faktiskt var precis desamma som innan. Men kroppen utstrålade nu harmoni 😉

Nästa inlägg:
Vilse i porrträsket

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00