ANNONS

247. Så får man napp på sexkontaktsidor

/

Liws hemligheter

,

Liws tankar

,

Detta inlägg kan nog vara värt att bokmärka för några av er. För nu kommer jag ge tips och råd på hur man lyckas få napp på en sida för sexkontakter. Speciellt tips och råd för män som vill ragga upp en kvinna som mig eller ett par som oss. För tro mig. Av erfarenhet så har jag förstått att 90% av killarna på dessa sidor behöver ta till sig av dessa tips.

Vi hoppas på nya sexkontakter snart

Just nu är det ju inte läge för några äventyr för oss pga av dessa Corona-tider som ställer till det. Men vi hoppas ju såklart på en ljusare framtid då vi kan ge oss iväg på lite äventyr igen. Men först och främst ser vi fram emot att skapa kontakter på Hemligg.se för att komma närmare våra fantasier igen. Om det sen blir en extraman eller ett par vi kommer träffa vet vi inte. Det får vi se. Eftersom vi senast träffade ett par så kanske det är läge för att hitta en ny extraman. Men hur blir man en ”Mr Utvald” är det en del som frågat. Och det finns det väl inget givet svar på.

Många män är ”clueless”

Jag har funderat en del över detta när jag/vi testat runt på lite olika sidor för sexkontakter och kommit i kontakt med olika personer sista åren. För det känns som om många män inte har förstått eller ens vill förstå hur de ska göra för att lyckas. Samtidigt är det ganska ofta man hör killar som klagar över hur hopplöst det är att hitta någon. Men oftast så handlar det nog om att de raggar på fel sätt.

Skev könsfördelning försvårar

Nu ska det väl tilläggas att det såklart är en mördande konkurrens bland männen på sexkontaktsidor. Andelen kvinnor är ju i regel bara en liten bråkdel jämfört med alla män.

Och dessutom är en hel del av dessa kvinnor bara ute efter att träffa andra tjejer. Samt att det också kan hända att det, om sajten är mindre seriös, finns fejkkonton som bara utger sig för att vara tjejer. Kanske är det också så att mäns generellt dåliga raggningsteknik skrämt bort tjejer från såna här sajter? I vilket fall så kommer det nog alltid vara ett överskott på män på sexkontaktsidor.

Många potentiella Mr Utvald

Hur som helst så skulle jag vilja påstå att det trots överflödet av män på sajterna finns väldigt goda chanser för de män som gör rätt att få ligga. I alla fall om de kan tänka sig att träffa ett par. Som jag nämnde ovan så är min uppskattning att 90% av alla män på dessa sidor är för dåliga på att ragga. Det innebär ju att om man ser trevlig ut och vet hur man raggar på rätt sätt då har man ganska stora chanser att lyckas. Vår Mr Utvald var t ex en sån som verkligen urskiljde sig från övriga män bara genom sitt sätt att agera. Så för dig som vill bli en ”Mr Utvald” så ska du ta till dig av följande tips. 😉

Sex råd för dig som vill ligga

I stort sett så gäller nog nedanstående alla typer av dejting. Och kanske även jobbsökande. Men i huvudsak så gäller det nog när män raggar på tjejer eller par på sexkontaktsidor.

  1. Se till att ha en bra profil En snygg och välskriven profil är ett måste. Om du inte ens orkar bemöda dig att presentera dig snyggt, då har jag inga större förhoppningar om att du kommer att engagera dig speciellt i mig. Se också till att ha snygga bilder på dig. Det får gärna vara sexigt och avklätt, men låt bli att ha din kuk som profilbild.
  1. Var ärlig Var dig själv och försök inte att framställa dig som någon du inte är, men som du tror den du raggar på vill ha. Ljuger du eller missleder så kommer du sannolikt förr eller senare bli synad i alla fall. Bättre då att vara ärlig och uppriktig. Det uppskattas. Speciellt när det handlar om sexkontakter är förtroende viktigt. Sen är det givetvis så att du tjänar på att framhäva din positiva sidor.Fokusera på rätt mål Skjut inte med hagelbössa på måfå utan se till att fokusera på de som verkligen söker någon som dig. De som uttryckligen söker något annat är slöseri av både din och deras tid och energi. Har de skrivit vad de söker och du inte passar in i mallen så gå vidare.Var uppmärksam och inlyssnande Se till att verkligen läsa profilen på den du ska ragga på och gör det tydligt i det du skriver att du läst profilen. Inte bara skriva nåt generellt som du skulle kunna skriva till vem som helst, utan skriv något som gäller specifikt för denna kontakt. Att verkligen vara uppmärksam på vad den du raggar på skriver gäller inte enbart vid första kontakten utan även vid all fortsatt kontakt. Missa inte detaljer. Fokusera på den du raggar på och inte på dig själv.Var responsiv. Spela inget spel.Se gärna till att svara snabbt om du kan. En del kanske kan känna att de inte vill vara ”för på”, men att svara snabbt visar att du är intresserad och engagerad. Så strunta i att spela något spel. Men tänk på att om du brukar svara snabbt och sen inte gör det så blir det ett förändrat beteende som du gör bra i att ge kort förklaring på. Vi tjejer gillar inte att gå omkring och analysera beteenden. 🙂Tjata inteHar du skrivit till någon en gång och inte fått svar så hjälper det inte att skriva igen och igen och igen.
  1. Då är du för på och skrivs av direkt. Möjligtvis skulle du kunna försöka igen om någon månad om tjejen eller paret i fråga fortfarande verkar vara sökande efter någon som du. Men annars nej.

Vi gallrade bort 80-90% direkt

Jag kan berätta att när vi var på Bodycontact kunde vi sovra bort 80-90% bara på att de skrev för lite eller inte uppfyllde de kriterier som vi specificerat i vår profil. Jag tänkte många gånger att det borde inte vara svårt att som man komma med bland de 10% vi valde ut i en första gallring. Att lägga lite tid på det där första meddelandet är nämligen lite A och O tror jag. I alla fall var det så för oss.

Smygtitt på mig på Hemligg

Slutligen så kan jag också nämna att om ni är intresserade av utvecklingen av Hemligg.se och vill veta mer om det så kan ni läsa Hemliggs blogg. Love har idag postat ett inlägg där med lite smygtagna bilder på min profil inne på Hemligg. Samt lite information om hur planen ser ut och när inbjudningarna kan tänkas att börja skickas ut.

Nästa inlägg:En handfull orgasmer räddade dagen

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00