ANNONS

246. I den onda cirkeln

/

Liws levande

,

Samliw

,

Nu har det gått en dryg vecka sedan vårt inplanerade kvalitetssex som var så befriande. Men nu inser vi att vi är där igen. Hela jag skriker efter kvalitetssex igen. Mer än jag brukar. Men jag kommer åter på mig själv att vara för trött på kvällarna.

Den onda cirkeln

Det är nu jag ska plocka fram sidan hos mig själv som jag ibland berömt. När man får gå emot trötthet och bara grabba tag i ett tillfälle. Tidigare har jag varit bortskämd med att i dessa lägen kunnat ta en snabbis. Men då känner jag inte full kåthet på grund av att kyssar och förspel uteblir. Och om man bara har sex för att bocka av då kommer aldrig Love. Det har blivit lite en grej detta med att när han inte kommer så mår jag nästan lite dåligt av sexet istället för att få en kick. I alla fall när han faktiskt önskar komma. Så jag vill ha kvalitetssex, men har bara ork och tid för en snabbis. Ja ni hör att vi hamnat i en liten ond cirkel. Men skam den som ger sig…

Barnvakterna har försvunnit

Vårt stora problem, har vi insett, är att mer eller mindre alla våra barnvaktsmöjligheter har försvunnit i dessa Coronatider. Det borde väl inte påverka vårt vardagssex kan man ju tycka. Men vi har blivit bortskämda med att kunna planera in lite härlig egentid då och då. Inte minst härliga hotellövernattningar som vi kunnat planera för och se fram emot. Som morot i vårt sexhjul. Dessa andningshål har gjort att vi däremellan kunnat hålla sexlivet flytande med lite snabbisar. Plus att det gett oss energi, lust och inspiration till att ha kvalitetssex ibland. Ni vet den goda spiralen där det ena ger det andra.

Frigöra tid för oss själva

Nu när vi inte kan planera för egenstunder på vift, eller för den delen för äventyr för tillfället, får vi jobba mer för att få den naturliga glöden för att ha sex. Vi som, utan att egentligen behövt att tänka på det, har hittat hur vi får vårt sexhjul smidigt att snurra får nu tillfälligt tänka om. Återigen fick vi prata ut och komma fram till en mer långsiktig plan. Vi måste försöka frigöra tid. Ett par timmar för oss själva då och då. Tid då vi har planerat för lite olika utflyktsmål utomhus på tu man hand nu när våren kommer. Eller bara busa till det med lite mer kvalitetssex hemma mitt på dagen. Kanske flexa ut från jobben några timmar innan barnen ska hämtas ibland. Eller låta vår äldsta vara barnvakt i någon timme medan vi tar en tur i skogen. Utomhussex är ju spännande och härligt och är utflykter vi kan ha att planera och se fram emot. Så att vi ser till att bryta den onda sexcirkeln och börja fantisera och drömma igen.

Fuck Corona!

För vissa kanske det här med Corona gett ett uppsving för sexlivet. Men det är nog för fler än oss som det trilskas en del nu när mor- och farföräldrar inte kan ha barnen längre. Vi får verkligen hoppas den här Corona-situationen blåser över snart. Så att de äldre kan  träffa sina barn och barnbarn igen. Att de bör hålla sig borta om vi är krassliga förstår man ju, men i längden blir det jobbigt att fortsätta med den sociala distanseringen som ska vara nu.

Har ni några tips?

Hur som helst så kan jag undra lite hur ni andra har det nu i Coronatider? Har det påverkat ert sexliv? Är ni i en god spiral eller har ni också fått en släng av den onda cirkeln? Det gäller ju att ha roliga alternativ till att fantisera loss och känna möjligheten att få busa till det. Hur gör ni i dessa tider? Tips är varmt välkomna.

Nästa inlägg:
Så får man napp på sexkontaktsidor

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00