ANNONS

245. Kvalitetssex måste vi ha ibland

/

Liws levande

,

Samliw

,

Hur härligt morgonsex än kan vara som inslag, så har det blivit det enda sex vi haft nu senaste tiden. Och det har mer varit för att bocka av sexet än som heta inslag. I en och samma position, utan kyssar och med barnen sittandes med surfplattor på andra sidan dörren. Inget kvalitetssex.

Sex utan kyssar och förspel är inget kvalitetssex

Vi brukar ju annars planera in sex kvällstid eller dagtid ibland, inkluderat med förspel och kyssar. Och mer ha morgonsex som härliga inslag. Men i sjukdomstider har vi helt tappat kyssarna och förspelet. Min man har känt känslan att jag bockar av sexet mer än att jag är kåt. Och det stämmer. Utan kyssar och förspel ibland vid sex så behåller inte jag min kåthet.

Inte bra för nån av oss

Dessutom, eller kanske till följd av detta, har min man Love haft svårare och svårare att komma vid sex och avsugningar. Men han har inte haft svårare att komma vid onani. Och det har väl kanske också påverkat min tillfredsställelse av sexet negativt då jag inte känner mig tillfreds om jag inte får min man att komma. Vi pratade ut om vad anledningen kan vara och det är inte helt lätt att hitta nyckeln. Ofta så är det väl många saker som hänger samman.

Många bollar i luften distraherar

För förutom sjukdomstider så har vi senaste tiden haft väl många bollar i luften med Hemligg.se, blogg och novellskrivande. Jag fick nämligen frågan om att skriva ett par sexnoveller till amelias sommarnummer igen. Vilket jag verkligen vill. Förra årets sexnoveller gav mersmak. Om inte det varit nog så har jag även gått in i ett trädgårdsprojekt. Jag älskar att pyssla i trädgården och skapa. Och speciellt i dessa tider då man inte ska socialisera sig mer än nödvändigt. Men det kan ibland gå lite över styr när jag tar mig an projekt. Om ni sett kaminmannen så är det lite jag i trädgården just nu.😉

Trollade fram tid för kvalitetssex

Vad vi kom fram till, Love och jag, var i alla fall att vi måste se till att få till lite kvalitetssex. Så vi stökade om i vår kalender och lyckades trolla fram ett tillfälle dagtid då vi kunde få ha sex ostört, utan barn i huset, och ge kyssar och förspel fullt spelrum.

Så mycket bättre

Dagen kom och det märktes i luften att vi var härligt pirriga. Vi tog en gemensam dusch och sen intog vi vår säng, förberedd med vårt skyddslakan. Ganska direkt valde vi 69:an. Trots att allt var grönt för vanligt sex. Och det var specialskönt, svårt att förklara hur. Jag låg på 90% på väg till orgasm direkt och en kvart framåt. Utan att tippa över gränsen som är lite svårare för mig vid oralsex. I alla fall utan fingrar i. Jag märkte att min man njöt mycket han också. Det brukar oftast vara jag som avbryter oralsex och väljer att ta nästa steg. Nu kom jag på mig själv att tänka. Åh snälla avbryt inte, ligg kvar jag vill fortsätta! Inte i syfte att komma som det kan vara ibland, utan för att det helt enkelt var så jäkla skönt.

Släppte loss allt

Till slut fortsatte vi i alla fall med vanligt härligt sex. Min man pausade, som han gör ibland, för att pilla mig till orgasm. I vanliga fall brukar jag få be honom att inte ta i för intensivt så att klitoris kommer med i matchen parallellt med G-punkten. Men nu behövde jag bara lätt pilla på min klitoris då jag var så uppvärmd och Love kunde ta i fullt ut mellan mina ben. Jag fick tre jättesköna orgasmer på rad med ordentliga fontäner som om kroppen längtat efter att få släppa loss på riktigt.

Vi behöver mer kvalitetssex!

Efter att mina orgasmer ebbat ut tryckte jag ner Love i madrassen och sög av honom tills han kom i min mun. Eftersmaken av kvalitetssexet var underbar. Oj vad vi behöver det ibland.

Nästa inlägg:
I den onda cirkeln

Läs också:


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt.4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00