ANNONS

243. Min kvinnosmak?

/

Liws tankar

,

Samliw

,

De senaste åren har jag ju öppnat en del dörrar som mitt gamla jag aldrig skulle trott att jag kunde göra. Vissa dörrar har jag dock bara öppnat lite grand och kikat in. En sån dörr är den som har med tjejsex att göra. Men är det så att jag har gått och fått lite smak för kvinnor? Ja kanske det, i alla fall sådär lite läckert på en kant. Men vad tittar jag efter hos en kvinna?

Vad är min kvinnosmak?

Det är en fråga som jag fått vid några tillfällen sedan jag erkände att jag nog kanske är lite binyfiken, om än med betoning på lite. Dvs om vilken typ av tjejer som jag dras till, rent sexuellt. Och skiljer sig denna kvinnotyp från de personlighetstyper som jag dras till som väninnor? Jag har inte direkt funderat på detta innan. Eller jo det förstnämnda har jag nog tänkt på ändå. Faktiskt för många år sedan. Långt innan jag testade att vara intim med Moa. Mitt svar då var att jag i fantasin sexuellt drogs till yppiga blondiner, gärna lite större i kroppen och kring brösten. Kvinnor som tar för sig och vågar både prata dirty talk och inte är blyga. Detta var ju före jag verkligen trodde på att det skulle kunna bli eller ville ha tjejmys IRL. På den tiden hade jag ju fortfarande tjejdörren helt stängd med inte det minsta glipa.

Fått andra preferenser

Men nu när jag känt på att ha lite trevande sexuell beröring med en annan kvinna, och även efter att senaste tiden ha sett på ganska många porrklipp. Ja då har jag fått helt andra preferenser än jag hade för 15 år sedan. Jag gillade Moas sociala oblyghet och öppenhet sexuellt som gjorde att hon vågade prata sex med mig och Love ganska lätt. Men jag gillade också hennes mer fysiska avvaktan på att vilja låta mig styra mer.

Är inte så kräsen

Utseendemässigt så tänker jag att jag egentligen inte är så speciellt kräsen. Att jag lägger mer vikt vid att hon är kåt och att jag gillar att umgås med henne. Men ska jag välja en typ blir det fortsatt en blondin i min fantasi. Däremot kanske en med min egen kroppsbyggnad. Lite för att jag vet att Love gillar min kroppsbyggnad och då blir fantasin mer realistisk än om hon skulle vara väldigt yppig. Och så för att jag tycker blondiner är sexiga.

Supersnygga går bort

Så kvinnan i ”Miss Universe-klippet” representerar denna kvinna utseendemässigt för mig, även om hon definitivt inte behöver vara så snygg. Faktum är jag nog dras mer till tjejer med lite mer ”alldagligt” utseende. Och som verkar charmiga. För att visa på ett par exempel i kändisvärlden så kan jag peka på Reese Witherspoon

via GIPHY

och Julia Stiles.

via GIPHY

Väninnor får gärna vara ”wild and crazy”

Mycket handlar väl kanske egentligen om personligheten. Kvinnan i Miss Universe-klippet tar för sig lite för mycket för att vara en tjej för mig. När det gäller vänninor så har jag alltid dragits till de som vågar vara lite ”wild and crazy”, både till sinnet och i praktiken. Väninnor får gärna dra med mig på lite tokigheter. Blandat med att jag behöver känna att hon är trygg med vem hon är och vad hon vill. Otrygga personer har jag genom åren aldrig vågat ha som väninnor.

Men sexuellt önskar jag mer försiktighet

Men en sexuell kvinnlig lekkamrat får gärna vara betydligt mer blygsam fysiskt och mindre drivande än vad jag vill ha i en väninna. Sexuellt vill jag nog vara mer den som leder framåt och tar plats. Med det menar jag absolut att extrakvinnan ska både synas och njuta och vara med och bestämma.

Men kanske inte vara den som styr och vågar först hela tiden. Och även om man kan vara två som vågar och tar för sig så tror jag att det blir en bättre balans om jag möter en kvinna som gillar att se på lite också och som tar in mycket. Det går jag nämligen igång på mycket. Lyhördhet. Observerande. Betraktande.

Nästa inlägg:
Se sin älskade genom andra glasögon

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00