ANNONS

242. Gangbang? – Hur tänker jag egentligen?

/

Efter att jag berättat om att jag haft både trekanter och fyrkanter så har jag flera gånger fått frågan om jag också skulle kunna tänka mig ett gangbang. Dvs att ha sex med fler än 2 män samtidigt. Frågan har alltid varit rent hypotetisk så det är inget som jag på riktigt tagit ställning kring. Och för egen del är gangbang inte något som jag skulle ge mig på IRL, även om jag i fantasin kan tända på tanken.

Funderat på gangbang

I vilket fall så har frågan fått mig att fundera. Varför känner jag inte för ett gangbang IRL? Om jag nu ändå öppnat dörren till sex med flera män samtidigt i en MFM-trekant så är väl inte steget så långt till att ta mig an ännu fler män samtidigt kan man kanske tycka. Skulle det finnas någon variant av gangbang jag faktiskt skulle gå igång på och vilja uppleva i verkliga livet?

Vill känna mig speciell även i ett gangbang

Jag älskar ju passion, möten och att få känna mig speciell och att få andra att känna sig speciella. Om jag, på pappret, skulle sätta ihop ett gangbang med min man Love, Mr U och Henrik. Utan att analysera hur de skulle fungera socialt tillsammans. Ja då skulle jag allt känna lite pirr mellan benen. Delvis för att jag skulle känna mig trygg i en sådan situation, och delvis för att jag skulle känna alla inblandade. Men framförallt för att jag skulle veta att var och en av dem tänder på just mig. Och att de lärt känna mig lite, både kroppsligen och personligen. Det är ju lite samma med min fantasi om er läsare. Jag vet i den fantasin att ni på ett eller annat sätt skulle tända på mig (eller ja Liw då). Och ni skulle veta en hel del om mig sexuellt.

Vill inte bara vara ett hål

Så det som skrämmer/avskräcker mig med ett klassiskt gangbang är nog att jag inte vill att de inblandade bara ska vilja lära känna mig som ett hål och för stunden. Jag har nämnt detta till någon förut som inte förstår helt vad jag menar. Vadå hål? Alla män i gangbanget skulle ju avguda kvinnan som är med. Och ja så är det säkert.

Kemin är viktig även på flera

Men det är djupare än så för mig. Även om man är fler än två i rummet vid sex så är det väldigt viktigt för mig att få connecta med den jag interagerar med för tillfället. Vilket min Love verkligen inte har något emot. Så om jag hade ett gangbang med tre eller fler män och jag hade haft sex med dem förut, eller i alla fall kände dem. Ja då skulle det lättare kunna bli små ”intima moments” här och där, vilket är viktigt för att min sexuella energi ska flöda. Kemi på två även om man är fler så att säga. Den ingrediensen vill jag ha med.

Stort gangbang ger hålkänslan

Så ett stort gangbang där kvinnan knappt vet vem som gör vad eller vilka personerna i rummet är mer än till utseendet. Ja då får jag ”hålkänslan”. Hålkänslan är okej på film och kan till och med tända mig då. Men riktig kåthet IRL har jag svårt att särskilja från en personlig kemi som måste få utrymme. Det sker, för mig, mycket via ansikten, passion i blicken, och att man vill utforska varandra…och inte minst kopplat till att det kan bli fler träffar. Detta går ju att uppnå med en ”okänd” eller flera ”okända”, men det är betydligt svårare, om ens möjligt, att hitta den djupa, totalt avslappnade, kåtheten för mig då.

Kan inte ha sex utan känslor

Jag är nog väldigt kvinnlig i detta. Även om jag inte vill ha kärlekskänslor med en extraman eller extrakvinna så är det ändå kemin, känslan och att man ska känna mycket i stunden jag vill åt. Inte bara det kroppsliga. Helt enkelt för att jag då blir som mest kåt. Man kan kalla det att jag inte kan ha sex utan känslor, men att vara kåt är för mig i sig en stark känsla. För andra är det kanske mer bara kroppsligt, eller hormoner, eller en rolig lek. Alla är vi olika och får ju så vara. Inget är fel, bara olika.

Men min gangbang-fantasi är het

Min idé då med mig, Love, Mr U och Henrik. Ni ska veta att jag fantiserat mycket om detta. Om man ska ha det upplägget jag gillar, med umgänge innan och efter och hänga ihop lite också, så är jag rädd att det kan bli ”tupp fight” mellan extramännen. Eller att jag inte kan ge alla nog uppmärksamhet. Så det praktiska knölar till det för mig. Så det får nog stanna på fantasiplanet vad gäller detta. För där är det definitivt underbart hett. Och en het fantasi, även om det inte blir mer, ska man inte underskatta.

Nästa inlägg:
Min kvinnosmak?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.20
11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00