ANNONS

241. Utan bh mår jag som bäst

/

Liws levande

,

Liws tankar

,

Häromdagen så råkade jag läsa en artikel om detta med att använda bh eller inte. Och att vi kvinnor ”lurats” in i att tro att vi får fastare bröst av att använda bh. När det i själva verket troligtvis är precis tvärtom.

Får ont i ryggen av att ha bh

Jag har inte velat ha bh sedan efter min första graviditet. Jo jag har det vid speciella tillfällen när brösten gör sig snyggare i klänningen eller i tröjan med en bh. Men då är det en befrielse när jag sedan får ta av den på kvällen. Jag får helt enkelt ont i ryggen av att ha bh och av den anledningen så har jag mer eller mindre tvingats att skippa bh för det mesta.

Bra för brösten att vara utan bh

Men med åren har jag mer och mer tänkt att kanske brösten faktiskt hålls uppe bättre utan bh. Mina bröst hänger i alla fall inte mer nu efter ca 10 år då jag mer eller mindre gått utan bh. Jag förstår ju såklart att om man har en större byst så kanske det t o m är skönt med en bh eller i alla fall nödvändigt för att slippa ryggvärk. Och jag kanske är unik som får ryggvärk och sämre andning av att använda bh. Men att få lite bekräftelse på att man faktiskt kan få både starkare bröstmuskler och slippa att få hängiga bröst utan bh värmer faktiskt lite.

Bättre hållning ger sex appeal

För att inte tala om att man också får en bättre hållning, vilket jag tror man får för att man inte vill upplevas ha hängande bröst. Och bra hållning ger sex appeal. Det är i alla fall något som min Love hävdar. Han fick förra veckan frågan av en journalist om vad han tycker är det mest attraktiva och sexigaste som finns.

Hans svar var just sex appeal och att det i mångt och mycket handlar om bra hållning och att våga bjuda på sig själv. Inte att för den sakens skull behöva visa speciellt mycket hud utan snarare bara våga framhäva sin kvinnlighet och sin kropp på ett fördelaktigt sätt.

Har tajta linnen istället

En parentes är dock att jag nästan alltid har tajta linnen på mig. Jag tycker själv inte det ser snyggt ut med en slapp tröja och bröst som hänger och slänger. Men det skulle kunna se okej ut om man har en extremt bra hållning eller kanske har opererade bröst eller har väldigt små och fasta bröst.

Lite pinsamt när brösten anas för mycket

Jag såg häromkvällen filmen Sex and the city 2 och det är så roligt när Charlotte helt plötsligt inser att barnflickans bröst och det faktum att hon inte använder bh får ganska stor uppmärksamhet. Själv skäms jag ju lite om jag i sociala sammanhang visar bröstvårtorna tydligt. Det gör man ju ibland om man bara har ett plagg har jag upptäckt. Men inte om man har ett tajt linne under så det blir dubbla tyg. Samtidigt så vet jag ju att män oftast uppskattar när de kan ana vad som finns under blusen på Rut. Så ibland är det lite kul att bjuda på det också. 😉

Nästa inlägg:Gangbang? – Hur tänker jag egentligen?

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00