ANNONS

240. Mina favoriter bland porrscener – Plats 5 till 1

/

Liws porrgömma

,

Så är det dags att avslöja plats 5 fram till plats 1 på min topp 10 lista över de bästa porrscenerna, enligt mig. Porrfilmerna på plats 6 till 10 har ni ju redan få ta del av. Men nu kommer det bästa till sist. 😉

Ett favoritklipp försvann

Jag stötte dock på lite problem på vägen eftersom ett av mina favoritklipp helt plötsligt försvann. Dessvärre är det ju lätt hänt och i och med att det handlar om klipp som ligger tillgängliga gratis så får vi leva med det. Men retfullt var det. Nog om det. Här kommer nu mina topp 5 bästa porrscener. Håll till godo! Precis som i förra inlägget vågar jag inte riktigt göra länkarna klickbara. Så vill ni se klippen får ni kopiera länken och klistra in i adressfältet i webbläsaren. Allt med hänsyn till känsliga tittare. För det här är hett! 🙂

5. The Good Girl av Erika Lust

Att jag verkligen gillar denna porrscen har jag berättat om tidigare när jag tagit upp ämnet bra porrfilm. Kanske är det för att jag gillar att skifta ställning en del under sex. Eller är det blandningen av ett hett möte med en okänd med passion, ja nästan kärlek, i luften. Sexigt är det i alla fall.
https://erikalust.com/lustclassics/the-good-girl/ (officiell länk med trailer)
https://xhamster.com/videos/the-good-girl-1375992 (hela porrscenen men i dålig bildkvalité)

4. Mamma lär ut sex

Vad vore en topp 10 lista på porrscener utan något lite mer förbjudet och tabu. Här kommer mitt lite mer ”förbjudna” klipp. Jag tycker det är hett med en mer erfaren kvinna och en yngre man. Och en FMF-trekant kan jag också gå igång på att se. Vilket jag definitivt gjorde av denna. Sen är det ju lite knepigt med tanken på att det ska föreställa vara en mamma och hennes styvson.  Men viktigt är ju att hon spelar just styvmamma då närmare relation än så går helt bort för mig, även om det bara är fiktivt. Hett är det i alla fall.
https://xhamster.com/videos/moms-teach-sex-mom-seduces-her-virgin-stepson-3064025

3. Trekant i boxningsringen

Här är en film där jag (och även den som tipsade om filmen) några gånger tycker det blir på gränsen för intimt männen emellan. Men ändå stör det inte helheten. De är ju inte med varandra, men samarbetar ibland väldigt nära för att göra det skönt för kvinnan. Men denna porrscen är så sexig. Jag har sett porrscenen i sin helhet (45 minuter), men länken går bara till en kortare version på 12 minuter. Kvinnan kommer genom att klitoris berörs, vilket känns naturligt och äkta. Och männen är sexiga. Helt enkelt grymt sexig porrscen!
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5e202f7c6efde

2. Trekant med övernattning

Detta klipp väcker en stark lust i mig. En läsare hittade detta klipp efter att han läst om mina fantasier om övernattning på tre. Jag är ju så nyfiken hur det är att sova med två män där man haft sex kvällen innan och kommer ha det även när man vaknar. 😉
https://www.playvids.com/witewCOX5sT/the-white-boxxx-with-arteya-in-daydream-erotica-i-sucked-my-boyfriends-dick

1. Intim trekant

Min man Love letade också upp några filmklipp som han trodde jag skulle gilla. Detta var ett av dem. Sedan blev jag också tipsad om just denna porrscen av några andra. Men efter att jag redan hade bestämt att det var min nr 1. Så det verkar ju som att en del av er läsare lärt känna mig ganska bra.

Varför denna porrscen hamnar överst på min topplista är nog för att jag kan föreställa mig att vara i hennes kläder. Även om vi inte tagit in någon vän som extraman vid en trekant. I detta klipp är det blandningen av det mjuka ”kvinnofokuserade” halvvägs in, i kombination med att det lite oväntat blir en DP utav det. Den ordentliga tjejen som mer och mer blir sitt alter ego. Jag känner verkligen igen mig!!
https://xhamster.com/videos/sexy-wife-enjoy-dp-13837929

Hjälp mig hitta kvinnan på spaet

Sen var det ju det där klippet som försvann. Det grämer mig lite och jag undrar verkligen hur jag ska hitta det igen. Så om det är någon som kan ana vad det är för porrscen och vad det är hämtat från för porrfilm så får ni gärna tipsa mig. Jag hittade klippet på Sharesome men det är hämtat från någon gammal porrfilm från uppskattningsvis 70-talet eller 80-talet. Det var nog någon som där kommenterade att det var ”hon som var med i Emmanuelle-filmerna”. Men det vet jag inte om det stämmer. Handlingen i porrscenen var i alla fall att en kvinna går in på ett spa med sin man. Spaet i övrigt är fullt med enbart män som betraktar henne med lystna blickar när hon klär av sig badrocken och kliver naken ner i simbassängen där hon simmar ett par längder. Innan hon börjar hångla med en man som gått ner i bassängen efter henne. Och sedan har hon passionerat och hett sex på bassängkanten med honom och mannen hon kom dit med tror jag. Själva filmen var filmad som med ett blått skimmer har jag för mig.

Likt min läsarfantasi

Denna porrscen påminde mig mycket om min fantasi där mina läsare är inblandade. Jag föreställer mig att mannen som kvinnan i filmen kommer in med på spaet är Love och att jag är huvudrollsinnehavaren. Sedan är de andra männen som iakttar och mannen ”in action” mina utvalda läsare. Och att akten fortsätter efter filmklippets slut med fler personer inblandade, gärna en i taget eller i en trekant.

Nästa inlägg:
Utan bh mår jag som bäst

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.40

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00