ANNONS

239. Porrfilmer på min topp 10 – Plats 10 till 6

/

Först vill jag verkligen tacka alla som tipsat mig om porrfilmer efter min vädjan i inlägget ”Hjälp mig att hitta bra porrklipp”. Det har varit jätteroligt och jättespännande att gå igenom dem och hissa eller dissa. Eller bara konstatera att de rätt och slätt föll mig ganska neutralt i min smak. Ett bra tecken på när jag ser ett riktigt bra porrklipp, och kanske är det så för många andra också, är att jag inte spolar mig fram i filmen. Jag vill se varje sekund. Det har jag gjort med dessa nedanstående klipp. För de är riktigt heta enligt mig.

Vågar inte riktigt länka till porrklippen

Jag har nu en ”topp 10-lista” och börjar med att presentera porrfilmerna på plats nr 10 till plats nr 6 i detta inlägg. De 5 hetaste filmerna kommer jag presentera i nästa inlägg. Alla porrfilmer finns det länk till, men i och med att detta är ren och skär porr, som dessutom kan vara ganska grov, så vågar jag inte riktigt göra länkarna klickbara. Så vill ni se klippen får ni kopiera länken och klistra in i en webbläsare. Ni får ursäkta besväret, men det vore ju synd om någon oskyldig stackare skulle råka klicka in på länkarna av misstag. 😉

Intressant reflektion kring topplistan

Det som slår mig nu efter att jag satt ihop min lista är att det i huvudsak är riktiga porrproduktioner jag väljer som favoriter. Jag som pratat om att jag mer och mer kommit in på amatörporr. Vi hade en liten diskussion om det igår Love och jag. Love som definitivt hade valt huvudsak amatörporr om han fick välja sina favoriter. Är det möjligtvis så att det är ännu en skiljelinje mellan män och kvinnor här? Intressant. Så i slutet av detta inlägg kommer en liten kort undersökning som ni gärna får svara på.

Men här kommer nu plats 10 till 6 på min topplista över mina favoriter bland porrfilmer:

Plats 10. Sexig MFM-trekant

Det är något med detta klipp. Framförallt är det slutscenen i denna film som får igång mig mest. Men också att de samspelar så bra, är sexiga, att den innehåller dirty talk och att männen låter väldigt sexigt. Och här är bra exempel på när analsex hetsar upp mig det lilla extra. Dessutom är det nästan lite amatörkänsla över det även om så nog inte är fallet.
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=953072862

Plats 9. ”Miss universe”

Den här filmen är uppbyggd med lite glamour och är inte speciellt verklighetstrogen. Men jag går igång på det också. Denna film skiljer sig väldigt mycket från plats nr 10.

Jag blir kåt av att männen i denna scen försöker dölja sin kåthet, i minspel och i kroppsspråk, men såklart inte kan. Och man får se mycket ansikten i bild, både kvinnans och männens. Det hela kryddas till av hennes fontänorgasmer. Och jag tycker också att hon är väldigt sexig.

Det hetaste i denna scen är när två av de tre männen lyfter upp henne mellan sig och sedan får den tredje henne först att komma med sina fingrar och sedan ett par gånger med sin kuk i samma position. Riktigt sexigt. Jag gillar att de skiftar mycket mellan in och utzoomat.
https://www.vporn.com/anal/adriana-chechik-center-of-attention/3040764/

Plats 8. Gangbang med rödhårig

Även om jag inte lockas av ett gangbang IRL, så är detta klipp sååå sexigt. Kvinnan är galet kåt och är i fullt fokus i denna scen. Männen är bestämda och lite hårdare men vet hur de ska göra det skönt för henne.
https://www.xozilla.com/videos/145375/anna-bell-peaks-gangbanged/

Plats 7. Make överraskar frun med vän

Intimiteten i detta klipp är väldigt upphetsande. Detta klipp är raka motsatsen till det på plats 8. Här är det mer älska än knulla på tre. Överraskningen med ögonbindel är en riktigt läcker krydda enligt mig. Det känns verkligen som världens finaste present från maken, fylld av kärlek. Och oralsex för kvinnan ges det lite extra utrymme för.
https://www.youporn.com/watch/15189799/x-art-caprice-in-the-blind-mp4/

Plats 6. Oplanerad amatörfyrkant

När jag fick på denna film ville jag verkligen inte missa en minut. När man inte kan lista ut vad som ska hända härnäst är det läcker porr för mig. Jag gillar när man varierar lite i händelseförlopp, vilket det gör här. Jag kan ju också känna igen mig i situationen lite i och med att vi testat att ha fyrkant. Glädjen och gemenskapen är något som jag känner väl igen.

En hel del manliga läten förekommer, då en av männen är bakom kameran hela tiden och därför hörs lite extra. Det gillar jag. Det lättsamma på fyra och allas samarbete och vilja att uppleva härligheter på fyra är jättesexigt. Och så lite kvinnosmek och kyssar på det, utan att det tar över. Det passar mig helt perfekt och jag kan därför leva mig in i denna scen mycket.
https://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph585913a4df562

Fortsättning följer

De 5 hetaste klippen kommer jag att avslöja i nästa inlägg. Men i väntan på det så får ni gärna svara på min lilla undersökning nedan om vilken typ av porrklipp som du gillar. Det hade varit väldigt intressant att veta. Helt anonymt såklart. 🙂

Nästa inlägg:
Mina favoriter bland porrscener – Plats 5 till 1

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.16
12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00