ANNONS

238. Skrattar så man nästan gråter

/

Liws levande

,

Som jag nämnt tidigare gillar jag verkligen TV-serien Helt perfekt  med Eva Röse och Johan Petersson. Säsong 3 körs just nu på Kanal 5 och börjar närma sig slutet. Och igår bjöds både Love och jag på skratt så vi nästan kiknade. Det var längesen vi skrattade så mycket.

Oväntat avsnitt om Swingers

Grejen är den att vi dels såg söndagskvällens avsnitt i förtid, vilket man kan göra på Dplay. Dels såg vi också ett par avsnitt från säsong 2 som vi hade missat att se. Avsnitt 10 som körs på Kanal 5 ikväll handlar om swingers och vi skrattade sjukt gott. De hade gjort det så bra. En blandning av fördomar om swingers, lockelsen eller nyfikenheten till det hela och sedan att allt bara går fel. Fast på ett sätt som vi inte riktigt kunde förutse.

Ett dråpligt swingers-äventyr

Handlingen är att huvudpersonerna Eva och Johan börjar umgås med ett nytt par och det visar sig att de klickar direkt i kemin dem fyra emellan. Men vad de inte vet är att paret de nyss har träffat är swingers. Efter hand uppdagas det dock och Eva och Johan blir bjudna till det nyfunna vänparets sommarstuga. Lite trevande bestämmer de sig alla för att ha partnerbyte men det trilskas såklart på vägen. Det är ju så härligt att få skratta ihop med sin partner och det gjorde Love och jag verkligen till detta. Helt underbart roligt. Kanske framförallt för att vi själva efter våra erfarenheter senaste året kunde sätta oss in i situationen.

Hade missat det bästa avsnittet

Sedan upptäckte vi att vi missat de sista avsnitten på säsong 2 och ett av dom handlade om analsex. Om vi skrattade till swingers-avsnittet så skrattade vi så vi nästan grät i detta avsnitt om analsex. Johan och Eva firar 10 år tillsammans när Johan hittar ett gammalt kontrakt mellan dom om att de ska ha analsex om de fortfarande är ihop efter 10 år. Men det går såklart inte som Johan föreställt sig. Och problemet är inte Eva som visar sig älska just analsex.

Helt perfekt i Corona-tider

Mitt i allt får Johan tips av kompisarna att testa att utforska analen på sig själv. Såklart går det käpprätt åt skogen.
Det slutar med att Johan får ”föda ut” en dildo ur rumpan. Och mitt i allt friar han till Eva. Dessa två avsnitt är nog de roligaste från alla 3 säsonger. Så vill ni skratta och gillar sexhumor så måste ni kolla på denna tv-serie. Helt perfekt att ta till om ni är i karantän för Corona.

I veckan som kommer…

För övrigt så är det en del som undrar när inlägget om mina bästa porrklipp kommer. Ni får ge er till tål i några dagar till, men det är nästa inlägg. 😉 Det är också en del som undrar hur det går med Hemligg.se. Och planen där är att vi i veckan som kommer ska välja ut folk till användarpanelen som vill vara med och testa och diskutera utvecklingen av sajten. Det kommer inte att vara så lätt att välja. Det är många som anmält intresse för att få vara med och många som har bra idéer om hur vi ska göra sajten så bra som möjligt. Kul att det verkar finnas ett så stort intresse och engagemang!

Nästa inlägg:
Porrfilmer på min topp 10 – Plats 10 till 6

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00