ANNONS
PersonuppgifterCookies

237. Sperma – En fascinerande slutsats?

/

Liws tankar

,

Det här med sperma kan man nog skriva mycket om. Inte för att jag har någon extra fascination för sperma. Jag tror egentligen att män är mer fascinerade av sperma och hur sprutkapaciteten är hos män, än vad kvinnor är.

Kanske som jag med mina sprut

Det är kanske inte heller så konstigt. Jag kan ju dra en parallell med mitt sprutande i mina fontänorgasmer, där jag ju gillar när det kommer lite mer. Jag är ju liksom stolt över att visa upp att jag kommer och synen är ju vårt starkaste sinne. Kanske är det helt enkelt liknande för män. Ju mer sprut och ju mer sperma desto bättre. För att det syns mer helt enkelt.

Sperma som tydligt bevis på njutning

Sperma kan för mig både vara väldigt lockande men även på gränsen till avtändande. IRL så var jag länge ganska likgiltig inför sperma hos sexpartners. Det var inte äckligt, men inte heller direkt upphetsande. Med åren har det dock blivit så att sperman hos de jag haft sex med hetsat upp mig väldigt mycket. Att någon ska komma i min mun, eller komma i en position där jag kan se honom spruta, har lockat mycket. Men då är det väl inte sperman i sig som hetsat upp mig utan mer att det känts som ett tydlig bevis på min partners njutning. Orgasmen är ju ändå det ultimata beviset på full njutning.

Fick se ett otroligt sprut

Anledningen till att jag fick för mig att skriva ett inlägg om sperma denna veckan är att jag vid lite research för Hemligg.se råkat komma i kontakt med en kille med talang för att spruta sperma. Fråga mig inte hur. Men han var väldigt angelägen om att vilja visa upp sin talang. Så jag kollade in hans filmklipp med stora ögon.

Jag kunde aldrig ens föreställa mig att någon skulle kunna spruta så långt och mycket. Om jag sett långa sprut innan på film var detta något i hästväg. Nu blev jag väl inte direkt upphetsad av att se det hela. Men allt lite fascinerad. Precis som att en stor kuk gör sig bättre på film, gör väl ett rejäla sprut det också. Men, som jag nämnt i tidigare inlägg om manlig porr, så gillar jag inte bilder på kvinnors ansikte eller kön som är helt geggiga av sperma.

Ljudet tillför mycket

Men för mig är ljudet vid sex lika viktigt som det visuella. Även om jag gillar massvis med ögonkontakt första tredjedelen av sexet så tenderar jag att till och från blunda lite mer mot slutet. Och ibland är man vänd så man inte ser när det sprutas. Men ljudet finns ju alltid där. Även när man blundar, det är mörkt eller när man kör doggy-style. Jag har ju mycket hellre sex med en man som låter rejält och sexigt när han kommer än att det blir värsta sprutet med ett tillhörande ytterst litet kort halvstön därtill.

Love ser det lite annorlunda

Min man Love skulle nog dock hellre se ett rejält sprut hos en extraman än ett rejälare stön. Det syns ju mer på film. Men allra helst ser han nog då att extramannen kan komma i. Förbjudet värre. Men i och med att han vet hur mycket jag går i gång på att höra när mannen kommer så skulle han nog kanske ändå föredra att männen hörs.

Älskar det för att Love älskar det

Hur som helst så är inte sperma något jag går i gång på i sig. Men jag tar väldigt gärna satsen i munnen. Men inte för att jag älskar att svälja det utan för att jag älskar att få vara på första parkett när den jag har sex med kommer.

Och sedan vet jag ju hur mycket Love älskar när jag tar det i munnen. Som många män säkert gör. Och eftersom Love älskar det så eggar det mig väldigt att göra det. Det är definitivt inget jag tycker är äckligt på något sätt.

Nästa inlägg:
Skrattar så man nästan gråter

Läs också:21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00