ANNONS
PersonuppgifterCookies

236. Corona-orgasm

/

FamiljeLiw

,

Hur säkert och bra skydd kondomen än är så tar den ju bort en viss spontanitet i sexet. Och det blir lite känslan av att ”äta kola med papper på”. Men igår öppnade just kondomanvändande upp för ett lyckorus som höll i sig hela dagen och som jag fortfarande känner efterskalv av.

Corona gav lugn helg

Efter en sexfattig vecka öppnades det helt plötsligt upp för en helt tom helg pga allt som ställs in i och med Coronaviruset. Hur oroande det än är med denna virusspridning så välkomnade mitt halvstressade jag en helg helt på hemmaplan. För det är bara att erkänna att mycket jobbande (nu också med Hemligg.se) och tre barn i aktivitet gett ganska lite utrymme till sex senaste veckorna.

Och så var det ju ägglossning

Dessvärre så var det ju ägglossning och eftersom jag slutat med p-piller så har vi då fått börja vara lite försiktigare dessa dagar. Lördagsmorgonen började i alla fall med lite kel i sängen och precis lagom till att det hade varit så härligt med ”glida-in-momentet” kom vi på oss. Just det, det gick ju inte. Jag bad då min man trä på en kondom, vilket inte sker ofta. Men jag var sugen på att känna honom i mig. Väl inne märkte vi ju dock skillnaden mot att köra utan kondom. Framförallt Love och det smittar ju såklart av sig på mig.

Härligt känslig klitoris

Efter en stund började Love pilla på min klitoris. Jag låg halvt på sidan, halvt på rygg. Och det var så skönt direkt. Ibland är jag mer känslig, vilket var fallet igår. Det hela utvecklades till att fokus mer och mer hamnade på mig, även om Love fortfarande var hård och inne i mig med några drag här och där.

Utan glidmedel

Det konstiga var att det var väldigt skönt trots att vi var utan glidmedel i rummet.

Men Love såg i alla fall till att det var blött. Så där höll vi väl på i kanske 15 minuter. Ja när det kommer till klitorisorgasm är jag inte så snabb. Jag var sådär härligt men samtidigt frustrerande nära så många gånger men kom liksom inte över orgasmkanten.

Ville komma trots rop

Till slut när jag var väldigt väldigt nära började vår yngsta ropa ”pappa pappa kom”, fast på ett ganska lugnt sätt som mer sa  ”kan vi inte gå upp snart?”. Men jag var ju så nära, kunde inte för mitt liv avbryta. Vilket Love också förstod och ropade tillbaka ”Jag kommer strax”. Något som jag också skulle kunna ha ropat i den stunden. Den spänningen som det innebär att tänka huruvida jag ska hinna komma eller inte kan man ju tycka borde vara stressande och avtändande, men det kan konstigt nog ibland vara det som får mig att komma. Det totalt förbjudna att fortsätta.

Explosion utan dess like

Nu dröjde det ändå flera minuter där i allt ”pappa-ropande” från barnkammaren. Jag var nu till 99% på väg att komma. Det var så obeskrivligt skönt och det är speciellt för mig när någon tar mig till orgasm utan att jag styr. Jag var helt i hans händer. Så nära men ändå lite kvar. Men det gick inte att påskynda utan det var bara att vänta in orgasmvågen. Och vilken orgasm! Den var typ 30 sekunder lång och grep tag om varenda cell i min kropp. Efteråt kände jag mig lyckligt nyförälskad. Några sekunder efter att orgasmen ebbat ut rycks vår dörr upp av ännu ett ”stiga-upp-suget” barn.
– ”Hör ni inte att det ropas på er?!”.
Jag kunde bara le och Love sprang upp. Vilken tajming! Puhh…

Nästa inlägg:
Sperma – En fascinerande slutsats

Läs också:15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00