ANNONS
PersonuppgifterCookies

235. Tankar kring DP och analsex

/

Liws fantasier

,

Analsex är något som inte riktigt tillhört mina favoriter, som en del av er nog redan vet. Kanske kan man jämföra det med att vissa inte hittar sin g-punkt vaginalt och andra inte hittar rätt analt. För min del handlar det nog mycket om att jag tyckt det vaginala varit skönare. Men jag tror också det har en hel del med mentala spärrar att göra vilket jag har kring detta. Det har känts lite för intimt och väldigt känsligt. Kanske också kopplat till hur privat toabesök har varit och är för mig.

Hur är det för andra?

Och jag har väl inget jättestort behov av att sträva efter att ha analsex. Även om jag kan vara nyfiken på om och hur jag i så fall kan utveckla och hitta sätt att njuta mer av denna sexform. Det verkar ju ändå som att andra kan njuta väldigt mycket av analsex. Eller är det så att man bara är olika konstruerade?

Från kanske till yes yes

Något som jag är väldigt nyfiken på och har en önskan och lust att få vara med om är ju en DP. Dvs att ha sex med två killar där de penetrerar varsitt hål. Ni kommer kanske ihåg mina kansken, där DP var med som en punkt. DP har nu gått från att vara en kanske-fantasi till en fantasi som jag faktiskt verkligen vill förverkliga. En av mina ”yes-yes-yes-fantasier”. Jag gillar ju att använda analplugg, vilket förstärker njutning vid vaginalt sex. Speciellt har själva införandet då varit extra skönt. Men jag vill liksom att det vaginala ska vara mest i fokus. Helt enkelt för att det varit skönast.

Avstår att provtesta

Man kan ju tycka att jag borde testa att ha en DP med en dildo och Love först, precis som vi gjorde inför vår trekant med sugproppsdildo på väggen.

Men jag vill att det ska vara första gången när det är första gången, på riktigt. Ja jag vet att det är lite motsägelsefullt. Men jag vill varken ta ner eller höja upp förväntningarna inför en sådan upplevelse. Utan bara testa. Det jag vet är att jag skulle trivas bra med känslan vid en sådan situation. Jag är inte nervös för centrumrollen utan det är snarare något som eggar mig.

Spola en förutsättning

Något som jag däremot kommer att träna på inför detta är att se till att det är helt rent där bak. Så att jag kan känna mig trygg och förvissad om att det inte blir äckligt på något sätt. Därför kommer jag att spola mig där bak inför det hela. Det finns inget som skulle avtända mig mer än om det skulle komma något oönskat där bak med i bilden vid sex. Men själva spolningen har jag ännu inte testat någon gång. Det är bara något jag har läst om skulle kunna vara till hjälp. Så det krävs nog lite träning där ändå.

Fantiserar om att komma vid DP

Att få komma vid en DP hade varit otroligt häftigt. Men det är inget jag tror skulle ske i nuläget. Konstigt nog är jag dock ganska övertygad om att jag kommer njuta av fenomenet DP om jag testar det. Trots att analsex annars aldrig riktigt nått några högre höjder sexuellt för mig. Men kombinationen tror jag på. Annars är det för närvarande ganska ofta jag fastnar vid klipp på analsex när jag ”söker inspiration”. Speciellt klipp där tjejer verkligen verkar njuta ordentligt av själva analsexet. Så att hon t o m tydligt kommer, vilket fascinerar mig.

Hjälp av Hemligg

Just nu är jag ju dock inte i närheten av någon DP då vi inte har någon extraman att ta till. Men vi har ju Hemligg.se

på gång så det borde väl bli något äventyr framåt sommaren skulle jag tro och då vet man ju aldrig vad som kan hända. 😉

Nästa inlägg:
Corona-orgasm

Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00