ANNONS
PersonuppgifterCookies

234. Hemligg är vår plan för nya sexkontakter

/

Liws äventyr

,

Då var det äntligen dags att avslöja vår plan på hur vi ska hitta nya lekkamrater eller sexkontakter eller vad vi nu ska kalla det. Planen är att vi ska bygga upp en ny sexcommunity med namnet Hemligg för vanligt folk med intresse för sex. Uppbyggd för att göra det lättare att hitta likasinnade män, kvinnor och/eller par.

Vi vill ha ett nytt sex-community

Det finns såklart redan några forum för sexintresserade som t ex Bodycontact och Klubb6, men vi har inte känt oss riktigt hemma någonstans. Flera av sidorna känns förlegade och utan omsorg från de som driver sajterna. Och i andra fall så är det inte speciellt lätt att skapa kontakter. Eller så är sajten bara opersonlig eller inte gjord för oss som känner oss som vanligt folk, men med ett intresse för sex. Och eftersom det inte verkar finnas ett sexcommunity som passar oss så väljer vi att köra igång ett nytt såsom vi vill ha det.

En användarvänlig sajt

Men vi vill göra det tillsammans med er andra som vill vara med. Vi sitter inte på alla svaren på hur sajten blir bäst, även om vi har en hel del idéer. Däremot så finns det säkerligen en hel del tankar, idéer och önskemål hos de som vill vara med. Så därför kommer vi att bjuda in några användare till att vara med och tycka till och testa sajten innan vi börjar släppa in folk på sajten. En användarpanel helt enkelt. Även fortsättningsvis kommer vi att försöka hålla en tät dialog med användarna på sajten.

Hemligg.se är vårt nya projekt

Sajten kommer alltså att heta ”Hemligg” och adressen dit blir www.hemligg.se. Det är min man Love som kommer att ansvara för utvecklingen av sajten, men jag kommer också att vara med och hjälpa till en del i den mån jag kan. Tanken är att vi ska börja släppa in folk i vår. Men vi kommer att köra det successivt lite beroende på var störst intresse finns.

Bara för inbjudna

Från och med idag kan man sätta upp sig på väntelistan på www.hemligg.se. Åtminstone inledningsvis så kommer man att behöva få en inbjudan för att kunna vara med. Inbjudan kan man få om man ber om det. Det är bara att signa upp sig med sin e-postadress på väntelistan på Hemligg.se.

Förhoppningsvis uppskattat av många

Förhoppningsvis så är det många som vill vara med så att det kan bli en riktigt kul sajt att hänga på och som många kommer att uppskatta. Och som kommer att underlätta för de som vill hitta kvinnor, par eller män att ”busa” med. Om inte annat så hoppas vi på att hitta en ny passande extraman eller likasinnat par till nya kommande äventyr.

Sätt upp er på väntelistan för att få inbjudan

Vill ni veta mer så kan ni läsa bloggen på Hemligg.se, där Love skrivit lite mer om vad Hemligg är. Framförallt så hoppas jag att ni gillar initiativet och kommer att vilja vara med på Hemligg. Det är inte bara för oss som vill hitta sexkontakter för äventyr utan är tänkt som ett community för alla med ett intresse för sex. Så sätt upp er på väntelistan nu! 😉

Nästa inlägg:
Tankar kring DP och analsex

Läs också:52

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00