ANNONS

233. Vad är siktet inställt på nu?

/

Liws äventyr

,

Tiden rullar på och efter att ha bearbetat avslutet med vår trevliga fyrkantskonstellation känner vi att det nog är dags att höja blicken efter ett nytt äventyr. Inte för att vi kanske just nu är redo för ett nytt äventyr. Men framåt våren så kommer vi vilja det.

Definitivt slut med Moa och Henrik

Kontakten med Moa och Henrik har runnit ut i sanden, som en naturlig följd av skilsmässan. Tyvärr så finns det ingen återvändo och vi känner att det är dags att gå vidare. Vi vet dock inte om det är en fyrkant eller en trekant vi letar efter.

Vi är väl kanske swingers ändå

Nu har vi väl kommit så långt att vi ändå får erkänna att vi är någon typ av swingers. När man ”bara” testar att ha en trekant och sedan ”bara” testar en fyrkant så är det lätt att gömma sig bakom ett osynligt skynke och tänka att man bara ville testa lite. Ni vet mitt inlägg om att vi inte känner oss som swingers. Det gör vi fortfarande inte. Detta för att vi kanske vill göra detta 2-4 ggr per år och sedan pausa. Jag har gillat det upplägget vi haft nu i två år, även om avsluten inte varit planerade. Men jag får ändå erkänna att vi är någon typ av swingers. Det finns väl olika grader av hur mycket swingers man är. 🙂

Vad ska vi sikta på nu?

Som ni hört mig nämna tidigare så tycker jag och Love att trekanter och fyrkanter är som päron och äpplen. Båda har sina för och nackdelar och de skiljer sig en hel del från varandra. Fyrkantsgemenskapen vi hade med Moa och Henrik var ju fantastiskt rolig. Men rent sexuellt så är trekanter med en extra man hetare. Så just nu kan vi omöjligt bestämma oss för vad vi kommer att söka oss till för äventyr. Det får nog avgöras av vad vi hittar för personer som vi kan connecta med på ett bra sätt. Hittills känns det som att vi har haft en otrolig tur som hittat både Mr Utvald och Moa och Henrik.

Tänker utanför boxen

Frågan är om vi kan ha sån tur igen. Och frågan är också vilken djungel vi ska ge oss in i och söka efter nya lekkamrater. Tyvärr känner vi oss väl måttligt lockade av de kontaktsidor som finns. Ärligt talat så känns det som att det saknas ett riktigt bra alternativ. Men vad ska man göra? Man är ju tvingad att använda det som står till buds. Nja, vi tänker lite utanför boxen denna gången. Vi har en plan…

Och vad det är för plan tänker jag avslöja i nästa inlägg. 😉

Nästa inlägg:
Hemligg – Vår plan för nya sexkontakter

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00