ANNONS

232. Fantiserar om mina läsare

/

Liws fantasier

,

Liws hemligheter

,

Jag har fått en återkommande fantasi som jag knappt vågar erkänna här på bloggen. Men även om den är lite märklig så är den inte desto mindre sann. Den började dyka upp för något år sedan och har sedan dess i perioder kommit mer frekvent i vågor.

Fantiserar om mina läsare

Föremålen för fantasin har skiftat då den berott på…hör och häpna…på vilka män som jag, som Liw, kommit i kontakt med via bloggen eller andra sociala medier. Ni vet Loves känsla för verklighetsanknytning, den har smittat av sig på mig. Nu är ju i och för sig sannolikheten för att jag skulle vara med någon som vet att jag är Liw väldigt liten. Men verklighetsanknytningen i denna fantasi är ändå lite kittlande. Personerna finns ju i verkligheten. Och såklart lockar det förbjudna. 😉

Häftigt att vara någons fantasi

Det är bara att erkänna att jag går igång på att jag kanske är en fantasi för några i min publik. I sexuella situationer så är det ju väldigt hett att verkligen känna hur personen man är med åtrår ens kropp och den man är. Och det är väl lite av den känslan som gjort att jag fått mina fantasier om olika sexuella möten med personer i min publik. Utifrån den bilden jag fått. Det känns lite knäppt att erkänna detta här, men jag kan inte låta bli. Och det kanske kan vara lite kul för er att veta. 😉

Jag och alla dessa män

Fantasin började med att jag gjorde upp en bild av en handfull män som kommenterat på min blogg eller sociala medier. Av ren nyfikenhet föreställde jag mig hur de såg ut och hur de va rent allmänt. Det var liksom inget mer med det. Men sedan under en kåt egenstund svävade jag iväg ett steg längre i tanken. Jag var i fantasin i ett rum med dessa män. Love var där som betraktare. Sedan hade jag hett sex med dem, ibland bara med en av dem och de andra var då mer i periferin. Men i nästa stund var det med flera av dem. Och det var alltid väldigt hett.

Inga kvinnor i fantasierna…än

Nu har det bara handlat om män, men jag skulle nog kunna fantisera om kvinnliga läsare också. Det är dock (ännu) ingen kvinna som triggat igång mina heta tankar. Så den björnen sover i fantasivärlden. Och det är inte så att män har skrivit speciellt flirtigt heller men de har delat med sig av sina fantasier och igångsättningar. Dessutom så är det ju trots allt så att jag är väldigt heterosexuell, även om träffarna med Moa och Henrik gjort att jag gått och blivit lite binyfiken på senare tid.

Respektfullt bemötande

Det är ju inte så konstigt att mitt skrivande om sex kan göra mig kåt ibland. Konstigt vore det väl annars. I övrigt är jag tagen och förvånad över på vilket fantastiskt respektfullt sätt jag har blivit bemött i denna blogg. Det är t ex faktiskt väldigt sällan jag har fått några dickpics skickade till mig.

Min skämskudde plockas fram

Om jag ska vara ärlig så är det lite så att min kvinnliga skämskudde åker fram här och nu när jag erkänner dessa tankar. Av nån anledning så känns detta mer känsligt att berätta om än när jag skrivit om hur jag gillar fisting och fontänorgasmer mm. Men ni får ta det för vad det är, en fantasi. Det finns många knäppa fantasier man kan ha och detta är nog säkerligen inte den knäppaste. 🙂

Som en slutkläm så kan jag berätta att jag glimtat till lite igen på sidan Glimtar av Liw. 😉

Nästa inlägg:
Vad är siktet inställt på nu?

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00