ANNONS

231. Mitt anonyma jag och Liw

/

Jag fick i förra veckan svara på lite frågor om mig själv i en intervju. Det handlade om mitt sexintresse, men även lite allmänna frågor om mig. Jag kom då att tänka på min anonymitet och vad den innebär för mig. Jag gillar verkligen den spänning som det innebär att leva ett dubbelliv, samtidigt som det kan vara lite jobbigt till och från.

Förändrat mig

Jag har senaste 10 åren förändrat mig lite. Från att ha varit som en öppen bok vad gäller mitt kärleksliv med vänner. Jag har tidigare lagt alla intima misslyckanden och förälskelser på bordet för mina vänner. I slutet av singelåren var det nästan en dålig vana att mer diskutera mina problem gällande männen med mina väninnor snarare än med mannen ifråga.

Större integritet

Det blev en naturlig utveckling när jag sedan träffade min man att ha en större integritet. Och ännu mer sedan jag startade denna blogg. Loves snoppstorlek vet ju t ex bara ni, inte mina väninnor. ☺️ Och även om denna förändring har varit en konstig och stor omställning, så har jag gillat den.

Två sidor av mig själv

Sedan jag startade bloggen har två ytterligheter i mig fått glänsa. Jag har i detalj berättat för hela Internet om mina sexuella äventyr, mina förlossningsskador och om mina innersta förbjudna fantasier. Samtidigt så har jag aldrig tidigare varit så tyst till vänner och bekanta om mitt privatliv. De måste tro att jag stängt butiken och slutat gilla sex. Men jag gillar väldigt mycket kontrasten mellan mitt mer slutna jag i mitt vanliga liv och öppenheten i Liw. Det får mig att känna mig fri och levande.

Vita lögner

Att sen ibland behöva ta till en vit lögn för min omgivning har tyvärr blivit nödvändigt i och med bloggen. Framförallt kanske för att hålla våra äventyr hemliga för de som står oss närmast. Kanske mest egentligen för att det skulle kunna vara jobbigare för dom att veta än för oss att de vet. Men varje gång jag tvingas till en vit lögn så tar det lite emot då jag i grund och botten gillar att vara öppen med saker.

Behövt tagga ner det sociala

Så utåt sett har den sociala delen av mig behövts taggas ner för att kunna få tid och energi till att lyfta fram de djupare mer frisläppta delarna av mig. Och framförallt för att få praktisera dem. Det tar mer energi än man kanske tror, även om det är roligt och spännande. Ämnet sex upplevs nog väldigt olika för alla men för mig tillhör det definitivt det djupaste, mest mystiska och hemligaste delarna av mig själv. Delar som ni alla har fått nyckeln till. 😉

Trivs som okänd ”kändis”

Sen är ju frågan om jag kommer att kunna hålla vattentäta skott mellan mitt vanliga jag och Liw i evighet. Jag börjar förbereda mig på att det kanske inte alltid kommer vara så. Och jag har kommit fram till att det nog skulle vara helt okej det också. Jag är ändå ganska stolt över den här bloggen och vad jag har åstadkommit med den. Så om någon skulle få veta att det faktiskt är jag som är Liw så hade det varit okej. Jag har inte gjort något som jag inte kan stå för. Men jag skulle nog ändå fortsätta att utåt sett vara samma dolda Liw som tidigare. Jag trivs ganska bra med att vara en okänd ”kändis”. 😉

Nästa inlägg:
Fantiserar om mina läsare

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.20
13

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00