ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

230. Billigaste sexbutiken är utsedd

/

Liws tester

,

Sedan i höstas så har jag ju en topplista över de 10 bästa sexbutikerna på nätet där man kan köpa sexleksaker billigt och bra. Enligt mitt tycke och omdöme. Jag har även gjort en prisjämförelse av butikerna som jag delvis baserar topplistan på. Denna prisjämförelse jag har nu gjort om och tänkte att jag kunde redogöra lite för här. Vilka som är de billigaste och hur jag har gått till väga. Och så får ni räkna med att det kommer vara lite reklamlänkar i detta inlägg. Men det är inget som påverkat utfallet av undersökningen.

Resultatet direkt

För att inte tråka ut er så jag ska börja med att presentera resultatet direkt. Den absolut billigaste sexbutiken just nu är Lovebox.se vars prisnivå ligger ca 22% under snittet. Apotek365 är tätt efter på 20% under snitt, men i deras fall så är det enbart baserat på 3 av 14 jämförda produkter. Hos Lovebox hittade jag samtliga 14 produkter. På tredje plats hamnar Sexleksaker Outlet som ligger ca 18% under snittet. Dessa 3 sexbutiker är i särklass när det gäller den allmänna prisnivån.

Här är hela listan (prisnivån inom parentes):

 1. Lovebox (78%)
 2. Apotek365  (80%)
 3. Sexleksaker Outlet (82%)
 4. Sinful (89%)
 5. Intimera (89%)
 6. Joyland (92%)
 7. Vuxen (98%)
 8. Sinamatic (100%)
 9. Mshop (103%)
 10. Lovehoney (106%)
 11. Intima (108%)
 12. Passion of Sweden (111%)
 13. Lastbryggan (112%)
 14. Easylover (112%)
 15. Kino (112%)
 16. Oliver&Eva (116%)
 17. Vibrera (119%)
 18. Lustjakt (122%)
 19. Himmelriket (124%)

Tagit hjälp av Love

I min lilla prisjämförelse så har jag som ni ser inkluderat 19 olika sexbutiker på nätet. Det finns säkert fler sexbutiker, men jag fick dra en gräns nånstans. Jag tror ändå detta representerar större delen av den svenska marknaden. Och jag kanske ska säga vi i det här fallet egentligen för jag har tagit ganska mycket hjälp av min man Love när det gäller detta.

Så här gjorde jag

Själva prisjämförelsen har gått till så att jag har valt ut 14 olika populära produkter och som i ganska hög utsträckning återfinns i de flesta sexbutikerna.

Exakt vilka produkter jag valt ut tänker jag inte avslöja eftersom jag nog vill återanvända samma lista av produkter nästa gång jag uppdaterar prisjämförelsen. Och om det är känt vilka produkter jag kollar på så kan ju sexbutikerna anpassa sina priser efter den. Nu tror jag väl inte att min prisjämförelse har någon större betydelse för sexbutikerna. Men i alla fall.

Olika utbud i sexbutikerna

Det har varit ganska skiftande hur pass vältäckande sexbutikerna har varit när det gäller produkterna jag tittat på. Vissa butiker som Lovebox, Joyland och Passion of Sweden har varit nästan heltäckande. Medan andra butiker som Easylover och Himmelriket bara haft några enstaka produkter. Så i deras fall är väl utfallet inte så väl underbyggt. Men i det stora hela så känns det som att jag fått en ganska bra prisbild på sexbutikerna.

Priset är inte allt

Sen är ju inte den allmänna prisnivån helt avgörande för om det är en bra sexbutik eller inte. Så jag har ju tagit med lite andra saker i beräkningen när jag satt ihop min topplista över de bästa sexbutikerna som jag nu har uppdaterat. Hoppas detta kan vara till hjälp för några av er.

Nästa inlägg:
Mitt anonyma jag och Liw

Läs också:16

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00