ANNONS

228. Familjelivets hinderbana

/

FamiljeLiw

,

Liws levande

,

Love och jag brukar sällan fira alla hjärtans dag mer än att vi kanske köper lite choklad till varandra och säger lite extra tydligt att vi älskar varandra. Men i år bestämde vi oss, var för sig, av någon anledning för att slå på den lite större trumman på alla hjärtans dag. Ovana som vi är på detta hade vi tänkt precis likadant. Vi kom hem med varsin bukett med röda rosor och varandras favoritchoklad. Haha kunde inte annat än skratta åt att vi båda verkligen inte tänkte utanför boxen.

Vi hade en plan

Vi hade planerat att ge barnen mat först på kvällen och sedan sitta ner själva och äta lite god mat med lite vin till. Herregud att allt tar sådan tid. Maten tog nästan 2 timmar att laga och det hann bli gnälliga barn. Vi satte oss inte för att äta förrän efter 21 och var då ganska trötta, fredag och allt. Vi hade nog dock båda en förhoppning att få till lite härligt sex efter att barnen lagt sig.

Som gick i stöpet

Men med något äldre barn nuförtiden så har vi hamnat i sexskugga. Alla tre barn lägger sig ganska sent på helgerna, varav den äldsta typ vid 23. Vi var på G runt kl.22, men vår äldsta höll sig ovanligt nog inte på sitt rum utan kom ut titt som tätt. När det äntligen var grönt sa vi nästan i kör ”Jag är nog lite för trött”. Så det blev inget sex.

Men det finns alltid en morgondag

Morgonsex dagen efter fanns ju som plan B i våra huvuden. Det har vi dock också haft svårt för att få till på sista tiden. Vi sover ganska länge och sedan kommer två rastlösa barn helt plötsligt in och ockuperar halva vår säng och vill att vi ska upp. Så blev det även denna morgon.

Tog mig friheten på egen hand

Jaja det får väl skjutas på, igen, tänkte vi. Andra halvan av dagen skulle vi ha gäster. När min man stack iväg för att handla med några av barnen på förmiddagen stängde jag in mig på toaletten och satte på några av de porrklipp jag fått skickat till mig under senaste veckan. Det resulterade i att jag kom skönt 2 gånger. När jag var färdig kom Love hem vilket var en bra tajming. Jag märkte dock på honom att han var ganska disträ och lite småmatt.

Gav hopp tillbaka

Min blick av kåthet (jag blir snarare kåt än mättad av en onanistund) studsade mest tillbaka från honom där han satt upptagen med surfplattan för att lämna in veckans tipsrader. Men jag var så tillfreds och hungrigt bestämd att jag inte kunde låta bli att viska några väl valda ord till Love. Orden ”jag vill suga av dig” gled ur mina mun. Med ens höjdes hans ögonbryn och han sken upp och följde efter mig på 2 sekunder trots att vi hade tidspress innan gästerna skulle komma. Ibland är det som sexigast i dessa stunder. När man egentligen inte borde pga tidspress, men man inte kan låta bli. När kroppen skriker efter att, i detta fall, få suga av min man för att lusten att se honom njuta vällde över mig. Men också för att hans blick på mig resten av dagen skulle vara lika tillfreds som min nu var på honom.

Med Liw och lust

Och när man är hungrig och upphetsad suger man som en gudinna. 😉 Det är en energi och en passion som är mäktig. Så Love kom där i min mun efter en förhållandevis kort stund. Och det var definitivt det som blev min stora alla hjärtans dag höjdare. Min egen makt över vårt heta vi.

Nästa inlägg:Är jag till besvär?

Läs också:

Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.

11

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00