ANNONS

226. Hjälp mig hitta bra porrklipp

/

Liws porrgömma

,

Jag fick en idé i helgen. Ni vet en sådan idé som man kan tycka borde dykt upp i mitt huvud tidigare med tanke på att jag har en sexblogg. Om ni följt min blogg så vet ni att jag gillar att titta på porrklipp lite då och då. Jag har svårt att onanera utan att titta på något som jag tycker är upphetsande.

Svårt att hitta porr i min smak

Men bland all porr som finns är det mycket porr gjord av män för män. Vilket det inte är något som helst fel med, men det funkar inte riktigt lika bra för mig. Jag tror att kvinnor ofta vill ha lite annat fokus när vi ser på porrfilm än vad män vill ha. Så det är inte helt lätt för oss kvinnor (eller i alla fall för mig) att hitta rätt i porrdjungeln.

Kul att få tips

På senare tid så har ju Sharesome blivit det ställe där jag finner min visuella ”inspiration”. Där slipper jag den påträngande reklam som ofta finns på porrsajter och som kan skrämma slag på en ibland. Men inte ens där är det helt lätt att hitta porrklipp som passar min smak. Framförallt är klippen där ofta lite för korta. Men de sista veckorna har en person på Sharesome börjat skicka mig porrfilmsklipp i syfte att hitta just den typen av porrklipp som jag går igång på. Det har varit ganska roligt och det gav mig en idé i helgen som var.

Samla bästa porrklippen

Jag skulle vilja göra en topplista (ja ni vet ju vid det här laget att jag gillar det 😉) på bästa porrklippen, enligt min smak. Det hade varit fantastiskt kul om jag då kunde få hjälp med detta. Jag är nämligen jättedålig på att spara klipp som jag tyckt varit bra. Så mitt underlag är inte så stort även om jag nog har några favoriter till topplistan. Så jag vill gärna ha er hjälp. Ni får jättegärna skicka ett eller flera klipp till mig. Förslagsvis på Sharesome, Twitter, Facebook, Instagram eller på mejlen (liw@liwslust.se).

Mina kriterier för ett bra porrklipp

Här kommer lite tips på detaljer som gör att jag går igång på ett klipp.
+ Såklart vill man inte ha massa reklam som bara ploppar upp hela tiden men det är svårt.
+ Sedan gillar jag en kort historia bakom ett klipp.
+ Gärna BÅDE män och kvinnors ansikte i fokus.
+ Gärna lite dirty talk.
+ Jag gillar inte om det hela tiden är väldigt inzoomat. Det blir liksom mindre personligt för mig då.
+Passion i mötet är lite A och O oavsett om det är en amatörvideo eller en riktig porrfilmsproduktion. Man känner tydlig skillnad som faktiskt kan vara avgörande för mig att tippa över orgasmkanten.
+ Det får gärna vara heta kyssar med i klippen, i alla fall som inslag.
+ Blickutbyte är supersexigt och ger mig väldigt mycket. Kort och gott är det hett när man känner att personerna i klippet verkligen tänder på varandra
+lite udda situationer är överraskande och kan ge det extra.

Skicka mig heta tips

Så vet ni något porrklipp eller någon porrscen som är riktigt het och som ni tror att jag skulle gilla. Skicka mig då gärna en länk till den. Själv hade jag älskat om någon tog fram en sån här topplista. Om den nu hade liknande smak som jag. Men förhoppningsvis så kan den här topplistan även hjälpa andra att hitta några heta favoriter.

Nästa inlägg:
Hjem til jul – bra även efter jul

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.15

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00