ANNONS
PersonuppgifterCookies

224. Time for Love

/

Samliw

,

Från och till så uttrycks det nyfikenhet över vad min äkta hälft Love tänker och tycker om saker och ting. Vilket inte är speciellt konstigt. Alla våra äventyr är ju gemensamma projekt som vi gör tillsammans och då blir det kanske lite ensidigt att bara höra allt från mitt perspektiv.

Förstår att ni vill ha mer Love

Givetvis så försöker jag plocka in lite av hur Love upplever saker och ting och hur han tänker. Men det blir ju alltid bara andrahandsuppgifter och aldrig någon komplett bild. Så jag förstår att ni önskar höra mer kring detta och gärna då kanske direkt från Love själv.

Har bearbetat honom

Så jag har nu jobbat lite på att försöka få Love att skriva av sig och dela med sig av sina tankar och känslor kring det jag berättar om. Och han börjar mer och mer känna för det. Han känner sig ju lite smickrad av att ni vill ha mer Love. Så nu är han i det läget att han känner sig sugen på att börja skriva lite han också.

Kommer starta en egen blogg

Sen är väl frågan hur vi ska göra det på bästa sätt. Ett alternativ vore att låta Love gästblogga här på min blogg på Amelia ibland. Men det kan bli lite rörigt kan vi känna och det hade nog varit bra om det är tydligt vad som är Loves tankar och vad som är mina. Speciellt som det kan vara så att Love är lite mer rätt fram i sina åsikter och tankar. Själv är jag nog lite mer noggrann med att inte trampa någon på tårna. Så därför lutar det nu åt att Love kommer att starta en egen blogg där ni kommer att kunna läsa om våra eskapader ur hans synvinkel.

Vad är ni nyfikna på?

Men han skulle gärna vilja veta lite mer om vad ni vill höra honom berätta? Vad är ni nyfikna på? Skriv gärna en kommentar till det här inlägget med lite feedback på vad ni vill höra.

Inga frågor är tabu! 💋

Nästa inlägg:
Nu slutar jag…med p-piller

Läs också:17

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00