ANNONS

223. Läsarfråga: Tappat något?

/

Läsarfråga

,

Liws äventyr

,

Liws tankar

,

Här kommer fortsättning på det där med känslorna kring våra äventyr. En läsare som kallar sig Ronja undrar följande:

Hur känns det så här senare, när den värsta ”busiga och galna-känslan” lagt sig mellan dig och din man. Att det som liksom varit enbart ert inte längre är det, utan att din man nu t ex varit lika mån om att lära sig om att möta en annan kvinna sexuellt och att så tydligt se att han också är attraherad av andra. Att det inte längre bara är du som gäller (även om du såklart alltid kommer vara speciell som mor till hans barn etc).
Hur mycket tror du rädslan för skilsmässa spelar in i att du har gått med på att ha trekant och fyrkant? …och hade du gjort detta om du då inte kände en viss rädsla för att kärleken annars skulle dö.

Mitt svar:

Utgångspunkten för dessa äventyr har inte byggt på rädsla för att Loves och mitt förhållande ska spricka. Vilket jag tror är en jätteviktig förutsättning för lyckade äventyr. Jag har velat göra det för att tillföra en extra krydda till min mans och min kärleksgryta. Så med det som utgångsläge har jag nog mer tänkt tanken om jag skulle äventyra allt det bra vi har genom att tillsatta en extra krydda. Att det skulle börja smaka sämre i vår gryta. Eller bli för mycket kryddblandning.

Men det har under dessa snart 2 år med äventyr känts som att det enbart har stärkt vårt förhållande. Även om det varit några små gupp på vägen. Guppen har dock nästan uteslutande handlat om en viss irritation (främst från mig) över att kommunikationen med de vi leker med inte alltid varit helt enkel. Men det har varit ganska små gupp som sagt.

Jag har nämnt tidigare att vi nog haft lite tur med våra val av lekkamrater, både när det gäller par och extraman. Och kanske med våra reaktioner längs vägen också. Man kan ju aldrig riktigt på förhand veta exakt hur man kommer reagera på något som detta. Men man kan vara förberedd så till vida att man går lugnt fram med små steg och att man tillåter varandra att känna efter längs vägen.

Jag tror att nyckeln till att vi fungerade så bra med Moa och Henrik är att vi intog passande roller på ett naturligt sätt. Jag och Henrik var/är mer de som vill vara i centrum. Och Love och Moa är lite mer betraktande och trivs med det. Moa hintade många gånger att jag gärna fick ta för mig mycket av Henrik, och hon försäkrade mig att det bara tände henne otroligt mycket. Sen har jag verkligen gillat skarpt att jag hamnat i mitten av dessa tre personer. Love som vill betrakta mig, Henrik som vill ha mig och Moa som vill testa att känna på mig. Och jag har märkt att de velat ha mig i den rollen också.

Min plats som nr 1 hos min man har jag aldrig upplevt rubbats. Interaktionen med Moa resp Henrik har vi bara sett som en härlig krydda. Som oväntat gav oss nära vänner, om så under en begränsad tid så som det nu visat sig. Och att Love fick lov att pilla på Moas klitoris mer under akten, för han märkte att hon gillade det, har gjort att han oftare gör det på mig. Detta har jag aldrig riktigt tillåtit honom att göra tidigare, då jag av vana tänkt att jag ju vet bäst hur jag ska beröra mig själv. Men känslan när han får mig att komma med sina händer är otroligt häftig och har faktiskt hänt först efter våra fyra-äventyr.

Så att ha sett Love med Moa har gått mycket över förväntan. Att vara i ett fyra-äventyr är ju att ge och ta. Och självklart vill jag att Love ska njuta i den roll han väljer att inta. Sen är det många som undrar hur Love känner kring det hela. Skulle man fråga honom så hade han säkert sett på det lite annorlunda utifrån sitt perspektiv. Jag får väl be honom gästblogga lite eller nåt. Vi får väl se. 😉

Nästa inlägg:
Time for Love

Läs också:


Ange din emejl och tryck på ”SKICKA” så får du mejl när det finns nåt nytt.2

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00