ANNONS
PersonuppgifterCookies

222. Läsarfråga: Undrar hur dina äventyr verkligen kändes?

/

Läsarfråga

,

Jag får ofta intressanta kommenterar och frågor till mina inlägg, som ibland får in mig på nya tankebanor. Ibland känner jag dock att en fråga kan vara lite för stor för att svara fullt ut på i kommentarsfältet. Så var det speciellt med två frågor som jag fick på ett av mina inlägg för några månader sedan.

Men nu vill jag försöka svara på dessa båda frågor på ett utförligt sätt. Då frågorna ändå skiljer sig en del åt så har jag delat upp dem i varsitt inlägg.

Från den första läsaren:

Ibland undrar jag hur dina äventyr verkligen kändes. Som typ första dejten med den utvalde, din första man på x antal år. Plötsligt suger du av honom (vilket måste ha varit väldigt stort att gå över så många vanliga normativa gränser). Ett annat exempel är er fyrkant när du för första gången ser din man vara med en annan kvinna.

Bra fråga! Om jag tar mig tillbaka till mitt första hångel och min första avsugning med en annan man (Mr Utvald) sedan jag träffade Love. Ja första gången på över 10 år. Dessa två ögonblicken hände ju med bara 5-10 minuters mellanrum där vid bastun. Vi hade ju byggt upp en eggande stämningen en lång tid innan kyssen kom. Mentalt både i skrivande form sådär en månad innan och med blickar timmarna innan.

Där och då vid bastun fanns inga tveksamheter i mig om jag ville detta eller inte. De känslorna hade passerat min hjärna långt tidigare, under skriv- och kemiträffsfasen. Tre-kemin mellan Mr U, Love och mig var väldigt påtaglig och jag hade faktiskt i kyss-stunden ingen rädsla för svartsjuka från min man. Han var liksom så mycket med i det. Jag såg det så tydligt på honom, att han var som ett barn på julafton. Det var en äkta nyupptäckt njutningsform. En fantasi som gick i uppfyllelse.

Men jag var samtidigt sjukt nervös och pirrig innan något hände. Jag blir väldigt blyg inför att ta första sexuella steget har jag insett i och med dessa äventyr. Mr. U var lika försiktig han, i alla fall innan första steget togs. Första steget tog vi egentligen samtidigt efter vad som kändes som många kåta blickutbyten innan. Och där var vi lika, Mr U och jag. När spärren väl släppt var vi ganska oblyga.

Att sitta i bastun och ta Mr U:s kuk i min mun och samtidigt se Love i bakgrunden, njutande av åsynen, var mäktigt. Det blev en så häftig uppladdning genom att vi hade skrivit om våra igångsättningar och upplägg på förhand. Och bestämt att t ex ingen penetrering skulle äga rum vid spaet. Att kyssar var tillåtna osv. Det tror jag skapade min trygghet i situationen. Och när jag är trygg har jag få spärrar sexuellt. Att sedan varva kyssande, slickande och avsugningar som inledande förspel är ju aldrig fel.

Det är svårt att sätta ord på hur det ”verkligen kändes” att ta en annan kuk i min mun än min mans. Eller att känna en annan man tränga in i mig. Det var ju något väldigt förbjudet egentligen, men samtidigt otroligt lockande och något jag i situationen där och då suktade efter. Och det var ju faktiskt helt tillåtet. Inte bara tillåtet utan även uppmuntrat. Men det förbjudna i det hela gav det ju lite extra krydda helt klart.

Att se Love ha sex med en annan kvinna var jag mer nervös inför. Tänk om jag skulle bli svartsjuk där och då? I stunden, när Love trängde in i Moa, var jag dock så inne i min interaktion med Henrik att jag inte hade så mycket koll på Moa och Love. Henrik fick ju dock lite problem med ståndet så efter vår första intima träff med Moa och Henrik så hade ju Love haft penetrerande sex med Moa, men inte jag med Henrik.

Mer än möjligtvis ett taffligt försök. Vi var dock så säkra på ett nytt tillfälle ganska snart igen att jag inte tänkte så mycket på denna praktiska detalj.

Vid den andra träffen tror jag att min stora igångsättning vad gäller parnerbyte faktiskt var att se Moa njuta av Love. Mer än det motsatta även om det såklart blir en ömsesidig njutning. Därmed inte sagt att det skavde på något sätt. Men det är svårt att helt analysera då allt lite kommer i ett paket. Jag har en stark förtjusning av att se en annan kvinna åtrå min man av någon konstig anledning. Och det har jag alltid haft lite. Så faktiskt var det förvånansvärt okomplicerat känslomässigt att se Love med en annan kvinna för första gången. Men sen fick jag ju en liten släng av svartsjuka vid ett senare tillfälle, vilket då var lite oväntat. Då handlade det mer om ett slags ”mellanspel” än om kyssar, eller penetrerande. Det blåste ju dock förbi ganska snabbt.

Nästa inlägg:
Läsarfråga: Tappat något?

Läs också:14

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00