ANNONS

220. Topp 6 Sexleksaker & Sexhjälpmedel

/

Liws tester

,

Då var det dags att summera hela min topplista med sexleksaker och sexhjälpmedel. Jag hoppas den har gett er läsare några ögonöppnare och goda tips. Så här ser alltså min ”Topp 6 sexleksaker/sexhjälpmedel” ut.

  1. Vattenbaserat glidmedel
  2. Vattentätt skyddslakan
  3. Lufttrycksvibrator
  4. Knipkulor
  5. Penisöverdrag
  6. Sugproppsdildo

Smaken är ju alltid som baken och skulle ni göra en egen lista hade den säkert inte sett ut som min. Framförallt så bör ju en killes lista skilja sig ganska mycket från en kvinnas topplista. Vilket inte är så konstigt. Loves lista hade t ex inte sett ut som min, även om han går under principen att ju mer jag njuter och släpper loss desto skönare är det för honom. Men sen tror jag nog det kan skilja sig ganska mycket mellan oss kvinnor också även om den där lufttrycksvibratorn lär finnas med på näst intill varje kvinnas Top 6.

Överraskande två toppval

Mina två toppval kan nog förvåna många. De hade i alla fall förvånat mig om jag skulle se denna typ av lista. Men för mig, och jag tror för många kvinnor, så är trygghet och rätt beröring väldigt viktigt. Med skyddslakanet får jag en fysisk trygghet. Och ju mer avslappnad jag är desto mer kan jag släppa loss min kåthet. Det är något jag tror många kvinnor plockar fram med viss blygsamhet. Så har jag i alla fall upptäckt att det fungerar för mig.

Är det lite tabu med glidmedel?

I kommentarsfältet efter att jag publicerat inlägget om glidmedlet var det någon som lyfte en tänkvärd fråga. Det var tanken om att det kanske är lite tabu med glidmedel och varför man använder det. Det är inget som jag tänkt på innan, men visst ligger det lite i det. Kanske skäms en del kvinnor lite för att använda det. Som om vi inte skulle vara blöta nog utan. Om vi inte är blöta så kan ju männen tro att vi inte är kåta på dom.

En ganska rimlig tankevurpa. Givetvis kan glidmedel vara bra om man har torra slemhinnor eller av någon anledning behöver minska eventuell smärta vid samlag. Men man kan definitivt använda det som jag gör också, dvs enbart i syfte att öka njutningen.

I nästa inlägg återgår jag till vardagen och där har det faktiskt hänt en hel del som jag kan berätta om…

PS: Det hade varit kul att höra vilka dina topp tre är? 😉

Nästa inlägg:
Game over – Äventyret är över

Läs också:12

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

Följ mig på Instagram!

@liwslust
© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00