ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

219. Glidmedel är det bästa

/

Liws tester

,

UnderLiw

,

Plats nr 1 på min topplista över sexhjälpmedel är utan tvekan ett vattenbaserat glidmedel. Glidmedel gör verkligen mirakulösa underverk för mig när det gäller min sexuella njutning. Ska jag vara ärlig finns det en flaska glidmedel i nästan varenda rum hemma. Så där lite utifall att något härligt ska hända i just det rummet eller bara för att det är kvarglömt. Det är ju inte heller något som barnen reagerar över om det råkar stå framme. Vi är så pass beroende att vi säkert beställer en ny flaska i månaden.

Glidmedel bidrog till mitt orgasmiska jag

Min mans fingrar på min klitoris eller i mig utan något glidmedel är inte i närheten av så skönt som det är med glidmedel inblandat. Kanske bara en tredjedel så skönt och orgasmkänslan fördröjs. Sannolikt är glidmedel en anledning till att jag njuter mer av sex nu efter barnen kom än innan. Och det är definitivt en stor anledning till att jag blivit mer orgasmisk.

Inget vi anade

Innan vi fick barn använde vi betydligt mindre glidmedel. Om än alls. Jag visste helt enkelt inte att det skulle visa sig vara så stor skillnad med och utan. Och varför vi sedan började använda det berodde nog på att vi ville vara mer skonsamma mot mitt kön efter barnafödande. Och sen har vi inte kunnat släppa det där med glidmedel utan snarare bara utökat användningen av det.

Stor skillnad på saliv och glidmedel

Saliv kan ibland räcka utvändigt, men det blir mycket fuktande fram och tillbaka, och det tar oftast längre tid och kräver mer mental och fysisk upphetsning därtill. Med glidmedel har man mycket gratis och utgångspunkten är mer skön.

Störst skillnad vid G-punksmassage

Störst skillnad gör det dock vid G-punktsmassage. För hur blöt jag än är så räcker det inte så långt när min man ska trycka på G-punkts-knappen.

För G-punkts massage är sjukt stor skillnad med och utan glidmedel tycker jag. Denna njutningsform kräver absolut glid. Jag älskade att bli tryckt på denna punkt som 25-åring utan glidmedel också, men det var aldrig i närheten av ”komma-skönt”.

Vattenbaserat vs silikonbaserat

Och då har jag inte ens berört det anala där det ju är väldigt viktigt att ha glidmedel för att inte ta skada och inte minst för att göra det skönare. Och fisting där en halv flaska går åt varje gång, typ. Vi använder ett vattenbaserat glidmedel, men fick nyligen tips om att använda silikonbaserat vid fisting. Nu var det ganska länge sedan vi hade fisting, men jag blir nyfiken att testa med silikonbaserat. I duschen har ju silikonbaserat glidmedel sina fördelar, men annars älskar jag vattenbaserat. Jag vill kunna tvätta bort det lätt efteråt. Och glidet är ju jättebra med vattenbaserat, även om man kanske får fylla på lite ibland.

Glidmedlet har gjort underverk

För mig har, som ni märker, glidmedel verkligen gjort underverk. Så jag kan verkligen rekommendera att börja använda glidmedel i högre grad. Detta gäller även om man själv tycker att man blir tillräckligt blöt ändå. Det är inte det som är grejen. Med ett bra glidmedel blir det helt enkelt bara skönare.  Min man kan smeka mig utan och då tar det tid. Går han då och hämtar glidet är jag nära på bara några minuter. Det är som tändvätska på en eld, som socker i en kaka, som sol på stranden. Det gör enorm skillnad, till det positiva. I alla fall på mig. 😉

Det glidmedel vi använder

Det finns mängder av olika glidmedel. Men det vi fastnat för och alltid köper är ett vattenbaserat organiskt glidmedel som heter ”Sliquid Organics Natural Gel” (Länk till återförsäljare). Av någon anledning så verkar de bara säljas i mindre flaskor (125 ml) i Sverige. Men eftersom vi nyttjar så stora mängder så brukar vi därför istället köpa den större flaskan (255 ml) utomlands (Länk till återförsäljare). I snitt går det nog åt nästan en sån flaska i månaden. Men det är definitivt värt varenda krona 🙂

Nästa inlägg:
Topp 6 Sexleksaker & Sexhjälpmedel

Läs också:30

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00