ANNONS
PersonuppgifterCookies

218. Skönt med skyddslakan

/

Liws hemligheter

,

Liws tester

,

Nu närmar vi oss absoluta toppen på min topplista över mina sex bästa sexhjälpmedel och på plats nr 2 hamnar skyddslakan. Dvs ett vattentätt lakan som man kan lägga som överdrag på sängen eller soffan eller var man nu vill ha sex. Kanske lite oväntat toppval, men det är faktiskt något som har gjort under för mig.

Vill känna mig trygg och avslappnad

För att jag ska kunna släppa fram mitt fulla sexuella Liw så måste jag känna mig trygg och avslappnad. Speciellt när det gäller orgasmer och då inte minst fontänorgasmer. Om man normalt sett brukar prata om blöta fläcken i sängen efter att man haft sex och killen kommit så är ju blöta fläcken efter att jag kommit med en fontänorgasm en blöt fläck på en helt annan nivå. Och det gör ju att man helt enkelt håller tillbaka om man inte har något skydd för sängen eller soffan. Men när vi började använda skyddslakan öppnades mer eller mindre en ny värld för mig. Jag upptäckte att jag kunde slappna av på en djupare nivå och jag började spruta mer och mer ju tryggare underlag jag hade.

Har kanske alltid fontänkommit lite?

Jag har tidigare berättat om att jag haft svårt att komma. Med åren har jag kommit fram till att det kan ha berott på att jag rent fysiskt höll igen och inte bara berott på mentala spärrar och dålig teknik. Kanske var det extra mycket så för mig, då jag nog alltid halvt fontänkommit och därav hållit igen, omedvetet. Då jag mest kom i duschen gjorde jag aldrig denna koppling. Jag märkte inte så tydligt att det kom vätska när jag fick orgasm. Som kvinna är man ju liksom van vid att vätskor som kommer ur snippan är mens eller kiss. Inget man vill skylta med. Så att det sipprar ut lite vid en orgasm kan få en att hålla igen.

Plastiga sexlakan är inget för mig

Så en väldigt avslappnande detalj för mig, på hemmaplan eller vid äventyr, har visat sig vara att ha ett tryggt underlag. Ett skyddslakan helt enkelt. Och då pratar jag inte om plastiga sexlakan som man kan köpa i sexbutiker. Ett sånt har vi testat och det gjorde ingen succé. Det var kallt att ligga på och klibbade fast på kroppen och dessutom så hade det noll uppsugningsförmåga så all vätska låg ju kvar på lakanet och rann av. Så det är inget jag kan rekommendera. De verkar mest vara gjort för dom som vill olja in sig över hela kroppen, men hur ofta gör man det? Tror aldrig vi har gjort det.

Ett helt vanligt skyddslakan

Det som jag pratar om är vanliga skyddslakan som man kan köpa i vanliga affärer. Vi skaffade ett vattentätt flanellakan för dubbelsäng från Jysk för några år sedan och är nu helt sålda på dessa. Det är jätteskönt att ligga på till skillnad från det svarta plastlakanet vi köpte i sexbutiken. På en hotellövernattning är det superskönt att slippa lägga sig och sova i svettiga eller kladdiga lakan och hemma slipper man byta i sängen efteråt. Men framförallt är det härligt och befriande att kunna släppa fram mina orgasmer ohämmat på ett helt annat sätt.

Färga skyddslakanet

En stor parentes är dock att alla dessa skyddslakan och vattentäta sängöverdrag är vita. Vem vill ha vita sådana? Varför finns det inte i andra färger? Ska man använda dom i det syfte som vi gör så vill man ju inte att de ska vara vita. För då blir man ju lite orolig för att det som kommer ut kanske inte är helt genomskinligt. Och den oron kommer ju göra att man kanske håller tillbaka lite i alla fall.

Hur som helst så löste vi det hela genom att helt enkelt köpa svart textilfärg och färgade våra två skyddslakan som vi köpt. Så nu har vi två gråa skyddslakan som vi har med oss på våra äventyr eller när vi ha lite mer planerat sex hemma.

Inget får störa kåtheten

Om man har sex i början eller i slutet av mensen är dessa också kanonbra. Ja allmänt vad det än är för fläckar så syns det ju mindre på mörkt underlag. Och man vill ju liksom inte överraskas av suspekta fläckar på rena vita lakan eller på ett vitt överdrag när man t ex har sex på flera. Då dalar kåtheten ganska snabbt, i alla fall för mig. Och när jag väl är kåt vill jag inte att något ska störa.

Nästa inlägg:
Glidmedel är det bästa

Läs också:18

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00