ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

217. Lufttrycksvibratorn är faktiskt en orgasmgaranti

/

Liws tester

,

UnderLiw

,

Självklart är min lufttrycksvibrator Satisfyer med på min topplista över favoritsexhjälpmedel, och det på plats nr 3. Onani är väldigt viktigt för mig och Satisfyern är det hjälpmedel jag använder mest vid mina ensamma njutningsstunder.

Rätt vid onanistund

Vid onani har det sedan länge varit vibrator som gäller för mig. När jag har sex med min man vill jag ganska sällan ha med en vibrator, även om det kan vara läckert ibland. Men i så fall använder vi wanden eftersom den inte behöver någon större precision. Under en vanlig sexakt älskar jag dock händer eller tunga som främsta kompletterande hjälpmedel. Kanske beror det på många år i tidigare förhållanden där jag var tvungen att ha med en vibrator för att kunna komma.

Klättrat förbi wanden

Men att onanera är som sagt väldigt viktigt för mig. Och varför tycker jag att lufttrycksvibratorn är det bästa onanihjälpmedlet? Det tyckte jag ju inte fullt ut när jag för något år sedan provtestade en Satisfyer Pro 2. Då höll jag fortfarande wanden snäppet före, men nu har jag ändrat mig. På senare tid har jag insett att jag väljer Satisfyern som nummer ett vid en onanistund. Den är skön på ett helt annat sätt jämfört med de mer traditionella vibratorerna.

Lufttrycksvibratorn berör hela klitoris

Om jag ska dra en liknelse mellan klitoris och en blomma så berör de vibratorerna med små huvud bara blommans mitt, wanden med stort huvud berör både blommans mitt och dess omkringliggande blad. En lufttrycksvibrator berör både blommans mitt, bladen runt omkring och även hela stjälken ner. Den når klitoris utbredningsområde på ett optimalt sätt. Men den är inte lika lätt att ”pricka rätt med” för en annan person som wanden är.

”Komma-skönt” direkt

Det som också utmärker denna apparat är att man lättare kan få en “komma-känsla” nästan direkt. Även om man sedan inte kommer direkt.

Det är ingen garanti att jag kan komma på några minuter som det utlovas här och var, men inom en kvart har jag ju garanterat en orgasm eller två. Hittar jag helt rätt kan jag faktiskt hålla apparaten helt still och bara vänta ut orgasmen. Med en mer traditionell vibrator, med stort eller litet huvud, måste i alla fall jag röra den runt och ändra beröringspunkter hela tiden.

Tar bort vibratorn vid orgasm

Med lufttrycket rakt på klitoris blir det lite ”hårdare” orgasm än med t ex en wand-vibrator. Men om jag istället placerar lufttrycksvibratorn lite vid sidan om klitoris kan jag komma mjukare även med denna. Men oavsett vibrator måste jag mer eller mindre ta bort stimulansen när jag kommer, annars blir det för starkt. Med en hand eller en mun behövs inte det, vilket ju är underbart.

Lufttrycket anpassat till klitoris

En lufttrycksvibrator känns anpassad till oss kvinnor och vår klitoris och tar inte hänsyn till ett samtidigt samlag. Vi ska ju kunna komma bara via klitoris vid användning av denna. Så vid ett samtidigt samlag passar den sämre. Vid penetrerande sex gör sig egentligen ingen vibrator helt rättvisa tycker jag. Då ger min eller makens hand på klitoris mer rätt beröring och är smidigare att komplettera med. Om wanden används av min man på mig så tar vi en paus från själva samlaget.

Onanera för att komplettera

Att få njuta av sin egen orgasm, på vilket sätt det än är, är helt klart en av livets bästa kryddor och något jag unnar alla. En god onanivana tycker jag är viktigt. Det behöver inte vara flera gånger i veckan, men ändå att det händer lite då och då. Sen att sex med vaginal stimulering och händer på klitoris med min käre make ger mig mer än en vibrator tycker jag bara är charmigt.

Men det gör ju inte min lufttrycksvibrator mindre värdefull. För onani kan jag inte leva utan. Om du ännu inte skaffat dig en lufttrycksvibrator, så hittar ni en likadan Satisfyer som jag har via den här köplänken till just nu lägsta pris (247 kr!). Du lär inte bli besviken. Och det är ingen som betalar mig för att säga det. 😉

Nästa inlägg:
Skönt med skyddslakan

Läs också:21

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00