ANNONS
PersonuppgifterCookies

Inlägget innehåller annonslänkar

216. Knipkulor – Investering för (sex)livet

/

Liws hemligheter

,

Liws tester

,

UnderLiw

,

På plats nr 4 på min topplista över mina bästa sexhjälpmedel kommer mina knipkulor.  De är något jag inte skulle kunna leva utan och som påverkar mitt sexliv mer än jag någonsin kunnat föreställa mig. Ni minns kanske min fasa för att bli slapp i underlivet. Jag fasar inte bara för det sexuella, utan också för att inte kunna hålla tätt och allmänt kunna träna obehindrat. Hur osexigt ordet knipkulor än låter så är det världens bästa uppfinning för en mammas sexliv.

Ökad fit(t)känsla

Framförallt gör kulorna att jag kan känna mig lika ungdomlig nedtill som mitt 20-åriga jag. Även om jag varken ser ut eller är som jag tidigare varit mellan benen. Ju mer fit jag känner mig mellan benen, desto sexigare känner jag mig helt enkelt.

Inga knipkulor röda dagar

Under veckan när jag har mens brukar jag dock hålla uppe med knipträningen och med knipkulorna. Och det brukar inte vara något varken jag eller Love märker av efteråt. I denna period kniper jag lite på egen hand, i bästa fall. Annars tycker jag det är ganska skönt att pausa från träningen denna vecka i månaden.

Tappade motivationen

Nu innan övernattningen på tu man hand vi hade i december hade jag tränat massvis veckorna innan för att vara fit inför vår planerade träff med Moa och Henrik (som dock ställdes in). Efter helgen ville jag bara pausa med vaginalövningar i alla bemärkelser i någon vecka. Sedan kom mensen och det gick 2 veckor utan både kulor och sex. Jag kände därefter en skillnad där nere med mindre ”kontroll” över mitt kön.

Love kände skillnad

När vi hade haft sex en kväll innan jul frågade jag Love rakt ut om han märkte någon skillnad. Han medgav då att jag inte var lika trång som veckorna innan när jag legat i hårdträning i början av december.

Ja att det faktiskt var en markant skillnad. Anledningen till att jag frågade var att jag själv känt mindre under sexet, framförallt under penetrering.

Knipkulor gör magi för knipet

Åter igen blev jag påmind om att knipkulor och knipövningar GÖR enorm skillnad. Även om det var lite jobbigt att höra att jag kändes slappare så var det ändå bra att få bekräftat att knipövningarna faktiskt ger resultat. Och knipkulorna är nyckeln för att hitta ett starkt knip för mig. Så fort jag kommer igång med knipkulorna får jag ett helt annat knip. Det är betydligt lättare att hitta knipet och det är också tydligt starkare och lättare att hålla kvar.

En av mina bästa investeringar

Visst att jag allmänt brinner för träning, men knipträningen är näst intill helig för mig. Jag vet dock inte om vi kvinnor i allmänhet tar det enbart positivt om vi skulle få detta i present av vår man. Och det innebär ju ett mer eller mindre livslångt tränande som kan uppfattas som betungande. Men hur som helst så är det ingen tvekan om att det är ett av mina bästa sexhjälpmedel som jag någonsin köpt. Just de som jag använder just nu hittar du i sexbutiken Lovebox. Jag har nog gjort av med cirka 5-10 par sedan jag fick barn. Detta då det känns fräscht att byta ut dom med jämna mellanrum. Men det är värt varenda krona.

Nästa inlägg:
Lufttrycksvibratorn är faktiskt en orgasmgaranti

Läs också:29

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00