ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

215. Penisöverdrag – Något utöver det vanliga

/

Liws hemligheter

,

Liws tester

,

Penisöverdrag är det som hamnar på plats 5 på min topplista över bästa sexhjälpmedel. Det är något som mannen kan dra på över sin penis. Det kan vara som en stor kondom eller bara något som träs över och sitter på skaftet. Syftet är i regel att göra det skönare för kvinnan och i viss mån göra så att mannen kan hålla sig längre.

Känslan av en annan snopp

I vårt fall så är inte tidig utlösning något problem. Jag har ju tidigare nämnt att snoppstorleken inte spelar så stor roll. Men känslan av en annan snopp är riktigt upphetsande och det skadar ju inte om storleken då skiljer sig lite från Loves. Och oavsett skillnad i storlek så är ju ingen snopp den andra lik. Och en lite större variant kan vara riktigt sexigt att använda.

Provat många penisöverdrag

Vi har under åren testat ganska många olika typer av penisöverdrag. Mest för att det varit lite kul att testa nya sexleksaker. Men i regel har de alla varit en besvikelse som vi testat en gång och sen aldrig mer. Framförallt så har inte Love känt så mycket under akten och det har mest känts klumpigt. Men ganska nyligen har vi hittat en ny typ av penisöverdrag som faktiskt gjort lite av succé.

Och sen hittade vi rätt modell

Vi testat först en variant av denna typ av penisöverdrag som var bra men lite för tjock och stor. Vilket gjorde att Love i princip inte kände någonting men den var skön för mig. Men så köpte vi en lite mindre och smidigare modell av samma typ. Den plockade Love fram en decemberkväll när vi hade haft lite förspel och var lagom uppvärmda. Fortfarande en ganska stor sak men inte överdriven. Kanske 19-20 cm och ganska grov. Fortfarande i samma mjuka material med ett styvt ollon som var lite grövre och hårdare än penisöverdraget i övrigt.

Och wow liksom!

Det visade sig vara helt galet skönt och jag kom nästan med en gång när Love trängde in kändes det som, eller i alla fall bara några minuter efter. Med lite samtidigt pill på mig själv. Men det behövdes inte alls speciellt intensivt pill för det var så himla skönt. Sedan fortsatte vi för jag var så upphetsad av den väldigt sköna orgasmen jag just fått. Jag märkte att även Love kände betydligt mer än med tidigare exemplar och njöt i fulla drag han också. Så vi hade en riktigt härlig sexstund tillsammans med penisöverdraget som nog kan ha kvalat in som en av årets bästa sexsessioner.

Vill fortfarande ha äkta varan

Efter ett tag blev jag dock lite trött på storleken och det plastiga och ville ha variation med Loves kuk. Så jag uppmanade honom att ta av överdraget. Kontrasten med Loves vanliga kuk efteråt kändes väldigt skönt. Jag insåg då att variation av storlek är riktigt läckert. Både mentalt och fysiskt.

Kontrast till makens

Vi har sedan inte testat detta penisöverdrag igen, men den gjorde ett så otroligt starkt första intryck på mig att den bara måste få vara med på min lista. Och vi kommer säkerligen använda den igen fler gånger. För den gav mig sannerligen mycket. Så en större snopp i detta fall, som blir en kontrast till makens mer ”normala” variant, var häftigt.

Något jag rekommenderar

Detta penisöverdrag är något som jag verkligen kan rekommendera. Om er make nu inte lider av mindervärdeskomplex eller någon sorts svartsjuka. Men det viktigaste borde ju vara huruvida leksaken tillför något i sexstunden eller ej, för båda eller i alla fall för den ene. Och denna levererade mentalt och fysiskt för både Love och mig! Ett tips är att värma penisöverdraget lite med en varm vetekudde eller i varmt vatten innan man använder den. Annars kan det vara lite kallt i början. Speciellt när man ska dra på sig den hälsar Love. 😉

Gäller inte alla penisöverdrag

Observera att jag inte får betalt av någon för att skriva detta inlägg. Så det är inte något reklaminlägg. Penisöverdrag finns det som sagt många av men den typ som gjorde sådan succé att den kom med på listan är ett penisöverdrag från Pipedream Fantasy X-tensions serie. Det finns många olika varianter, men den vi testat och gillar bäst hittar ni här via den här reklamlänken.

Nästa inlägg:
Knipkulor – Investering för (sex)livet

Läs också:


Mata in din emejl nedan så mejlas du när det finns nåt nytt.12
10

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00