ANNONS

Inlägget innehåller annonslänkar

214. Sugproppsdildo gav mersmak

/

Liws hemligheter

,

Liws tester

,

Då börjar vi nedräkningen på min topplista över mina bästa sexhjälpmedel och sexleksaker. Förra inlägget avslutades med en liten cliffhanger där jag beskrev nr 6 på min topplista som något som sticker ut. Och det var verkligen bokstavligt menat. För det är min sugproppsdildo.

Massor av olika sugproppsdildos

I och för sig har jag flera, men det är framförallt en av dom som vi oftast använder. Den är inte extrem på något sätt, men i lagom storlek och framförallt så sitter den fast bra. Men det har i regel mest med hur pass slätt underlaget är som man ska fästa den på. Nu ska jag inte göra reklam för just den sugproppsdildo som jag har. Det finns massor av sugproppsdildos (Länk till återförsäljare) att välja bland och den som passar bra för mig kanske inte passar alla.

Fick mig att testa en trekant

Nu är det kanske så att just sugproppsdildon fått lite större betydelse för mig än vad den får för de flesta andra. När jag lite trevande började vänja mig vid tanken på att min man ville att jag skulle vara en hotwife, så kom sugproppsdildon att spela en ganska stor roll för oss. Nu använder vi den kanske inte så mycket längre, men den var min inkörsport till att till slut genomföra en trekant tillsammans med Love och en annan man. Det skapade ju en möjligt att testa en trekant utan att blanda in någon annan människa.

Gick igång på oväntat mycket

Vi satte då helt enkelt upp sugproppsdildon på väggen i lagom höjd och sen simulerade vi en trekant med den. Det var ett häftigt sätt att utforska om en MFM-trekant var något för mig. Att jag sedan verkligen gick igång på detta vid dessa sexstunder var lite oväntat. Att se hur mycket Love tändes i dessa stunder var ändå det som fick mig att smälta mest, och få mig att vilja testa en trekant på riktigt. Såklart hade det inte skett utan mental uppladdning och diskussioner, men att praktiskt få testa gav mig faktiskt väldigt mycket.

Lite praktiskt knepigt

Det kräver dock lite praktiskt tänk har vi insett. Proppen måste ju för det första kunna fästa bra, så ett helt slätt underlag för sugproppen är ju nödvändigt. Sedan måste jag ju kunna komma intill med benen på var sida om, vilket kräver att man tänker ut ett bra ställe. För det finns inte överallt. Att bara sätta den på en vägg eller sänggavel funkar inte så bra eftersom det är svårt att komma intill riktigt då benen är i vägen. En större dörröppning eller ett valv är väl optimalt, men det går även bra att dra ut en byrå som är lite tyngd i och inte är alltför bred.

Sug på gummisnopp öppnade ögon

En oväntat upphetsande del i denna lek var helt klart hur mycket det fick igång både Love och mig när Love tog mig bakifrån och jag samtidigt sög av dildon. Det hade jag aldrig trott på förhand. Att det skulle vara nästan magiskt tändande att suga av en gummisnopp. Det momentet gjorde det tydligast för mig att jag tände på en MFM. I stunden förenades jag och Love i kåthet för något förbjudet och oprövat. Det förde oss närmare både varandra och Loves fantasiönskan. Och dessutom fick Love en ny favoritfilm. 😉

Nästa är en raket

Plats 6 på topplistan är alltså en sugproppsdildo. Plats 5 är faktiskt något av en raket på listan. Något som jag fått upp ögonen för väldigt nyligen, men som ändå överraskat så positivt att det fått komma med på listan. Och vad det är kan ni nog aldrig gissa. 😉

Nästa inlägg:
Penisöverdrag – Något utöver det vanliga

Läs också:

  • Mina bästa sexhjälpmedel


4

Kommentarer granskas inte i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetslagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Du som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för vad du skriver.

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy och regler för kommentarer.

© Bonnier Magazines & Brands AB i samarbete med AB Kvällstidningen ExpressenTelefon: 08-736 53 00